Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

Για τους Έλληνες γνοιάζεται κανείς;

 Αλλα αυτο που με θλιβει εμενα περισσοτερο κυρια μου δεν ειναι η ξεδιαντροπια του πλανηταρχη.
Στο κατω-κατω αν δεν ητανε τετοιος παλιανθρωπος, δεν θα τον ανεβαζαν εκει απανου, τα αφανη κογκλαβια της παγκοσμιας νεοταξικης επικυριαρχιας.
Εκεινο που με θλιβει πανω απ ολα ειναι η εγκεφαλικη ραστωνη [κοινως η μαλακια] των ιδιων των λαων!


--Όπως τα γράφεις, Λευτέρη... "αν δεν ήταν τέτοιος παλιάνθρωπος, δεν θα τον ανέβαζαν εκεί απάνου, τα αφανή κογκλάβια της παγκόσμιας νεοταξικης επικυριαρχίας"...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΓΚΛΑΒΙΟΥ...

Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κανένας συριζαίος δεν είναι ηλίθιος... είναι εν γνώσει του ΑΝΘΕΛΛΗΝ - ΑΠΑΤΡΙΣ και &@#&της, μυαλό τε  ψυχή και σώματι...


 Γράφει ο
Για δε ρε θράσος ο πλανητάρχης!
Ερχεται που λες κυρια μου ο ναμπερ 1 της παγκοσμιας αρπαχτικης, σε μια χωρα ρημαγμενη, οπου οι δυστυχοι ιθαγενεις ανακατωνουν τα σκουπιδια, μπας και βρουνε κανενα αποφάι και τι τους λέγει ο μιστερ Παρτα'όλας;
 
- Θα σας δώκουμε λέει και μία μικράν αλάφρυνσιν στα κερατιάτικα, μόνον άμα είσαστε καλά παιδιά και φροντίζετε να περνάνε μπέηκα οι αφγανοκογκολέζοι που σας κάθουνται στο σβέρκο...

Μαλιστα κυρια μου, στον σταυρο που σου κάμω...
Αντί να κοιτάξει γυρω του, που ο κοσμακης ψάχνει να βρει 99 σεντς, για να συμπληρωσει το 1 εβρόπουλο, να αγορασει σουβλακι [της προσφορας] αυτός σηκωνει το δαχτυλακι απειλητικα και μας ψέγει, γιατί δεν  δώσουμε ακόμα και τον κώλο μας, στους λαθροεισβολεις μας!
Σαν να πηγαινε δηλαδη ο ιμάμης Αλή Πολυβολή στο θεατρο Μπατακλάν και να τους έκαμε παρατήρηση, γιατί δεν έχουνε βάνει αναμνηστικές πλάκες με τα ονοματα των ισλαμοφονιάδων, που ψόφησαν πολυβολωντας τους θεατές της συναυλίας!
Ελεος, ρε πούστη μου...

Για τους Ελληνες ρε κόπροι της υφηλίου, θα γνοιαστεί κανείς;
Μόνο οι μασες και οι ξαπλες των λαθρεποικων σας ενδιαφερουν;
Ου να μου χαθείτε γραμματείς και φαρισαίοι της παγκόσμιας Σταύρωσης - που έχετε και μουτρα να μιλατε για ανθρωπισμο και για ισοτητα των λαών...
Κι οχι τιποτ' αλλο, θα τον ταϊσουμε μαθαίνω και σφυρίδες, τον εγχρωμο σφαγέα. Που επιπλεον θα τις πληρώσουμε εμεις - τα θυματα του, οι μαλακες πασων των Βαλκανιων και περιχωρων!
Που να του σταθουν στο λαιμό οι μπόμπες που έριξε στη Συρία, ο παναθλιος γιαπις...

Tragik, γαμω το φελεκι μου... Tragikότατον...



Ετσι καταντησε τη Συρια, αυτος που γνοιαζεται για τους "προσφυγες"
Πιο μαλακας απο αριστερος, πεθαινεις...

Καταλαβες δηλαδη κυρια μου;
Ερχεται να μας κανει μαθηματα για τους "προσφυγες" ο πρωτος και κυριος [αν οχι ο μοναδικος] υπεύθυνος, που κατήντησε η Συρία σαν καλοκαιρινό σινεμα, μεσα στο καταχείμωνο.
Κι οχι μονο μιλαει αυτος που εκαμε τη Συρια καλοκαιρινη, αλλα εχει αποπανου το θρασος να μας δινει και συμβουλες, για το πως θα περιποιηθουμε τους αραβοχλιμιντζουρες του ισλαμ, την ιδια ωρα που αυτος πρωτος και καλυτερος, διελυσε τη Λιβυη, καραξυλοκοπησε τους μαύρους, έστειλε εκατομμυρια συμπολιτες του στην ανεργια, μετετρεψε την Αιγυπτο σε πεδίο μαχης και αναγκασε τις όμορφες Κουρδισες να παρατησουν τα κομωτηρια και να λαβουν στα χερια τους τα καλασνικωφ, για να γλιτωσουν απο τους αιμοσταγεις βιαστες του χαλιφατου.

Ο πρωθιερεας της Μεκας του καπιταλισμου, ο αφροαμερικανος μπαμπουλας των λαών, ο καπεταν φασαριας της Μεσης Ανατολης, ο χειροτερος πολεμοκαπηλος και ο πιο υπουλος τρομοκρατης παντων των εθνων, βγαινει τωρα και μας το παιζει αλληλεγγυος και φιλανθρωπιστης.
Ποιος;
Αυτος που δημιουργει την προσφυγια, την καταστροφη, τους βομβαρδισμους, τη φτωχεια και τον εξανδραποδισμο, παριστανει τωρα τη μητερα Τερεζα των ιδιων των θυματων του!
Για δε ρε, κατι αγαθαγγελοι με Βομβες νετρονιου και F-16...

Αλλα αυτο που με θλιβει εμενα περισσοτερο κυρια μου δεν ειναι η ξεδιαντροπια του πλανηταρχη.
Στο κατω-κατω αν δεν ητανε τετοιος παλιανθρωπος, δεν θα τον ανεβαζαν εκει απανου, τα αφανη κογκλαβια της παγκοσμιας νεοταξικης επικυριαρχιας.
Εκεινο που με θλιβει πανω απ ολα ειναι η εγκεφαλικη ραστωνη [κοινως η μαλακια] των ιδιων των λαων!

Παρτε παραδειγμα εδω, το ελληνοφωνο ποπολο.
Αντι να βγουμε ρε στους δρομους και να φωναζουμε: "ουστ απο δω, κωλοαμερικανοι, φονιαδες των λαων..." καθομαστε και τον χειροκροταμε, επειδη τον κανακευει η πρωτη φορα αριστερα!
Που κανονικα - κι αν γνοιαζοντουσαν αυτοι οι προδοτες εστω και τοσο δα, για τον Ελληνα - θα επρεπε να εχουν βουτηξει τον Αμερικανο και να τον γυροφερνουνε βολτες στα χαυτεια και στον ελαιωνα, να τηραει τα χαλια μας και να μαθαινει πως καταντησε ο αλλοτε περηφανος Ελληνισμος.
Οχι να καλουμε λεει, μαγειρες απο τα νησια για να του φτιαξουν γαριδες πιλαφι, του τρακοφαη...    

Αλλα θα μου πεις - και ποιος γνοιαζεται μωρε, για τον Ελληνα;
Αφου πρωτοι απ ολους οι κυβερνητες του, τον εχουνε για ξεκαμα και πολεμανε με νυχια και με δοντια, να τον αντικαταστησουν με τους αλβανοκογκολεζους.
Ο Ακουμπα Τουμπα Ταμπαουλα θα γνοιαστει;
Γι αυτό σου λεγω κυρια μου... Δεν υπαρχει ελπις για τουτο εδω το εθνος.
Αφου ο Ελληνας εχει εξελιχθει στον μεγαλυτερο εχθρο του Ελληνα, ας τους φηκουμε λοιπον στους αλληλεγγυους και στους αλβανοαραπαδες τους κι εμεις, οι τελευταιοι εναπομειναντες, ας μετακομισουμε στα σκιερα περιστυλια των εξοριστων Θεων μας και των λησμονημενων Ποιητων μας.
Εκει τουλαχιστον, δεν θα ειναι ποτε ευπροσδεκτος κανενας πλανηταρχιδης...




Σερβια, επι της ωραιας εποχης των Κλιντον...
Μα ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι αδερφε μου συριζαιε...


Πηγήhttp://attikanea.blogspot.gr