Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ ξύπνησαν ευχάριστα την επομένη των εκλογών

Ψήφισαν Τραμπ και πανηγύρισαν


Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ ξύπνησαν ευχάριστα την επομένη των εκλογών
Μπορεί η Madonna, η Katy Perry, η Lady Gaga, η Miley Cyrus, ο George Clooney και πολλοί άλλοι να έβαλαν... πλερέζες χθες μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές, υπάρχουν όμως και κάποιοι σταρ του Χόλιγουντ που δεν φαίνεται να συμμερίζονται την απογοήτευση και την θλίψη των συναδέλφων τους.

Γιατί ναι, υπάρχουν και Ρεπουμπλικανοί στο Χόλιγουντ όπως χιουμοριστικά αναφέρει το refinery29.com. Υπάρχουν αστέρες, όπως ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Γιον Βόιτ, ο πατέρας της Αντζελίνας Τζολί, οι οποίοι ξύπνησαν ευχάριστα την επομένη των εκλογών.

Clint Eastwood

clint
Ο Clint Eastwood παραχώρησε πριν μερικές εβδομάδες συνέντευξη στο περιοδικό Esquire και μίλησε για τις αμερικανικές εκλογές. Ο «βρώμικος Χάρι», ως οπαδός των Ρεπουμπλικανών, ανέφερε ότι αν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλτ Τραμπ, θα έδινε την ψήφο του στον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο. «Ξέρετε, ο Τραμπ είναι ρατσιστής τώρα επειδή μίλησε γι' αυτόν τον δικαστή. Και ναι, είναι ανόητο να το λες, δηλαδή να είσαι προκατειλημμένος από το γεγονός πως ο τύπος γεννήθηκε από Μεξικανούς γονείς ή κάτι παρόμοιο. Έχει πει πολλά χαζά πράγματα. Όπως και όλοι τους. Και οι δύο πλευρές. Αλλά όλοι -ο Τύπος και όλοι- λένε 'αυτός είναι ρατσιστής' και κάνουν μεγάλη φασαρία γύρω από αυτό. Επιτέλους ξεπεράστε το. Είναι μια θλιβερή στιγμή για την Ιστορία», είπε ο 86χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης.
«Θα αναγκαστώ να ψηφίσω τον Τραμπ. Η Χίλαρι έχει πει ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του Ομπάμα. Παίζονται παράξενα παιχνίδια και στις δύο πλευρές του διαδρόμου. Η Χίλαρι έχει κάνει πολλά λεφτά με το να είναι πολιτικός. Εγώ παράτησα τα λεφτά για να γίνω πολιτικός. Είμαι σίγουρος ότι και ο Ρόναλντ Ρίγκαν παράτησε τα λεφτά για να γίνει πολιτικός», συμπλήρωσε.

Mike Tyson

miketyson
Ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής βαρέων βαρών Mike Tyson έδωσε την ευχή του στον Ντόναλτ Τραμπ το 2015, δηλώνοντας τότε στην Huffington Post ότι θα «έπρεπε να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών». Όσο για το πώς δικαιολόγησε την επιλογή του: «Ας δοκιμάσουμε κάτι νέο. Ας διοικήσουμε την Αμερική όπως μια επιχείρηση, όπου το χρώμα δεν θα έχει σημασία. Όποιος κάνει για τη δουλειά, παίρνει και τη δουλειά».

Hulk Hogan

hulk-hogan
Ο διάσημος παλαιστής γνωστός με το ψευδώνυμο Hulk Hogan, είχε δηλώσει στο TMZ το 2015 ότι θα ήθελε να γίνει το δεξί χέρι του Τραμπ: «Δε θέλω να βρεθώ στο ρινγκ με κανέναν υποψήφιο, θέλω να αγωνιστώ στο πλευρό του Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία». Δυστυχώς για τον 63χρονο βετεράνο, τη θέση του αντιπροέδρου καπάρωσε ο Mike Pence.

Dennis Rodman

denis
Ο θηριώδης (ύψος 2,01μ) βετεράνος αθλητής της καλαθοσφαίρισης και εκκεντρική περσόνα, Dennis Rodman, είχε τουιτάρει τον Ιούλιο του 2015 τα εξής: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι καλός φίλος εδώ και πολλά χρόνια. Δε χρειαζόμαστε έναν ακόμη πολιτικό, χρειαζόμαστε έναν επιχειρηματία όπως ο κύριος Τραμπ. Τραμπ 2016».

 Jon Voight

voit
«Εγώ, ο Jon Voight, μπορώ να πω ότι ο Ντόναλντ είναι αστείος, πολύχρωμος, παιχνιδιάρης αλλά κυρίως, ειλικρινής. Όταν αποφάσισε να κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ, ξέρω ότι το έπραξε με αληθινή πίστη για να φέρει στη χώρα ευημερία. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να το πράξει...»είχε δηλώσει ο ίδιος σε ανακοίνωση του τον Μάρτιο του 2016. Ο γνωστός ηθοποιός στάθηκε στο πλευρό του Τραμπ ήδη από την αρχή της προεκλογικής του καμπάνιας. Μέσα στους μήνες τον έχει χαρακτηρίσει από «υπέροχο» μέχρι «οραματιστή»

Stephen Baldwin

balwin

Μπορεί ο μεγαλύτερος αδελφός του Alec Baldwin να μην ενστερνίζεται τις πολιτικές του απόψεις, αλλά ο 50χρονος Stephen, δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του νέου πλανητάρχη. Ο ηθοποιός ποζάροντας δίπλα στην Σάρα Πέιλιν κατά τους πανηγυρισμούς της εκλογικής νίκης, έγραψε στο Twitter: «Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική!! και τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ και τη νέα Πρώτη οικογένεια».

Kirstie Alley

kirsti
Η 65χρονη αμερικανίδα ηθοποιός Kirstie Alley είχε πει για την εκλογή του νέου προέδρου: «Συγχαρητήρια πρόεδρε Τραμπ.  @realDonaldTrump ενάντια σε όλα τα προγνωστικά... ενάντια στο κατεστημένο...» σχολίασε στο Twitter.
newsbeast.gr