Σε ποιον πλανήτη ζούνε;; ΑΝΕΛ Μ. Κόλλια Τσαρουχά: Σήμερα οι Έλληνες αισθάνονται πως έχουν μια κυβέρνηση και μια πολιτεία Δικαιοσύνης, Ισονομίας και Ισοπολιτείας! ...Θα φταίει τώρα όποιος τη πετύχει και της αστράψει κάμποσες πατσούκλες στη μουτράκλα της;

Μ. Κόλλια Τσαρουχά: Οι ΑΝΕΛ μετέτρεψαν την αγανάκτηση της κοινωνίας σε πολιτική δύναμη
Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην ομιλία της στο 3ο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και με αφορμή τις επικρίσεις εις βάρος των ΑΝΕΛ για «ενδιαφέρον μόνο για την εξουσία», είπε ότι τα στελέχη των ΑΝΕΛ ουδόλως ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα, ακούγοντας τη φωνή της κοινωνίας, επέλεξαν από το 2012 τη συμμετοχή τους σε ένα δύσκολο εγχείρημα.

Όσοι ήθελαν καρέκλες της εξουσίας έμειναν αλλού, υπηρετώντας την ολιγαρχία του πλούτου και το μιντιακό κατεστημένο, είναι ένοχοι στην συνείδηση του ελληνικού λαού, πρόσθεσε.

Η κ. Κόλλια-Τσαρουχά είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετέτρεψαν την οργή και την αγανάκτηση της κοινωνίας σε πολιτική δύναμη και σε ένα πρόγραμμα για το σήμερα και το αύριο και τόνισε ότι σήμερα οι Έλληνες αισθάνονται πως έχουν μια κυβέρνηση και μια πολιτεία Δικαιοσύνης, Ισονομίας και Ισοπολιτείας.

Έκανε λόγο για το «τέρας της διαπλοκής» που επιχειρεί να «υπονομεύσει την απελευθέρωση της χώρας» και πρόσθεσε ότι «πριν το τέλος του 2016 επιβεβαιώνονται οι δύσκολες επιλογές (των ΑΝΕΛ) του 2015».
zougla.gr