Έλληνες άστεγοι από τα Μνημόνια στα παγκάκια, και λαθρομετανάστες σε μισθωμένα σπίτια από τον Τσίπρα. Αυτή είναι η Αριστερά !

Θεσσαλονίκη: 250 ΛΑΘΡΟμετανάστες θα στεγαστούν σε μισθωμένα ακίνητα με λεφτά του μαλάκα Ελληναρά!

Διακόσιοι πενήντα περίπου Σύροι πρόσφυγες θα στεγαστούν από τα μέσα Δεκεμβρίου σε μισθωμένα ακίνητα στην περιοχή Πάλιουρα Επανομής Θεσσαλονίκης, μετά από συνεννόηση ιδιώτη με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Αυτό γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Δήμος Θερμαϊκού, επισημαίνοντας ότι οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν χθες εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας με τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη.

Ο δήμος επισημαίνει ότι οι πρόσφυγες θα παραμένουν στην περιοχή για δυόμισι περίπου μήνες και θα εναλλάσσονται με νέους όταν πλέον θα αποκτούν τα εχέγγυα για να αναχωρήσουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

«Ο Δήμος Θερμαϊκού σε αυτή την προειλημμένη και τελεσίδικη απόφαση που λήφθηκε μεταξύ Ύπατης Αρμοστείας και ιδιώτη θα προσπαθήσει με όσα μέσα διαθέτει να διασφαλίσει την έννομη και ειρηνική διαμονή των οικογενειών Σύρων προσφύγων σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές», προσθέτει η σχετική ανακοίνωση.