Παρασκευή, Νοεμβρίου 25

Αποδείξεις θέτε;

Στεφανία Λυγερού:
Έλαβα σήμερα ένα έξοχο μειλ που αναφέρεται σε μία συνέντευξη του μειμαράκι, και το οποίο θα χρησιμοποιήσουν κάποιοι ως αποδεικτικό για να τους καταγγείλουν για εσχάτη προδοσία.
Στο βίντεο (επισυνάπτω το λινκ ακολούθως) ο μειμαράκης λέει ότι το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ.

Ερωτώ: Υπάρχει άνθρωπος που να μην το γνωρίζει; Ότι άλλαξαν οι προδότες την απόφαση του Ελληνικού λαού; Χρειαζόσουν αποδείξεις για να το ισχυριστείς και να το καταγγείλεις;
Επόμενο… Αναφέρει ο μειμαράκης ότι ΟΛΟΙ μαζί αποφάσισαν να γράψουν στ’ αρχίδια τους την απόφαση του Ελληνικού λαού, όλοι, μέχρι και ο κουτσούμπας.
Ερωτώ: Υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζει ότι είχαν μπει όλοι οι προδότες στην γιάφκα και κεκλεισμένων των θυρών το αποφάσισαν; Στην τηλεόραση το έδειχνε. Χρειαζόσουν αποδείξεις για να το ισχυριστείς και να τους καταγγείλεις;

Το σημαντικό είναι άλλο: Γίνεται μπροστά σου ένα έγκλημα. Πας εσύ και καταθέτεις αυτά που είδες. Θα σου πει ο δικαστής «φέρε μου αποδείξεις»; Είσαι ΕΣΥ υποχρεωμένος να προσκομίσεις αποδεικτικά για την ισχυροποίηση των ισχυρισμών σου;;;; Ας κάνουν την έρευνα αυτοί που πληρώνονται γι’ αυτήν την δουλειά!!! για να βγάλουν το πόρισμα ρε αδελφέ!!!! Κι αν το αποτέλεσμα της δίκης είναι ότι ΔΕΝ συντελέστηκε κανένα έγκλημα, ας σε χώσουν μέσα για ψευδή καταμήνυση!!! Αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση πρέπει ΕΚΕΙΝΟΙ να αποδείξουν ότι ΔΕΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!
ΑΥΤΟΙ είναι υποχρεωμένοι να αποδείξουν ότι ΔΕΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ την απόφασή τους με το ονοματάκι τους, και μετά θα έχουν το δικαίωμα να χώσουν εσένα μέσα!!

Κάτι άλλο σημαντικό. Για να καταφέρουν οι προδότες να κάνουν πράξη τα σχέδιά τους βάζουν τους δικούς τους στις εξουσίες. (Υπάρχει κανείς που δεν το ξέρει; ) Και όχι μόνο σε κάθε οργανισμό αρχηγός είναι αυτός που πληρώνεται για να υπακούει στις εντολές των προδοτών, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι (στους δυ αναφέρομαι, όλων των ειδικοτήτων), στην περίπτωση που αντιδράσουν, που δεν υπακούσουν, θα ξηλωθούν για να πάρουν την θέση τους άλλοι, υπάκουοι.. (Υπάρχει κανείς που δεν το γνωρίζει; ). Αυτό σημαίνει ότι: ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Αυτό το πολύ απλό, που φυσικά δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην το γνωρίζει, το αναφέρω για δύο λόγους: 1. για να φύγουμε από το «τι φταίει κι αυτός, υπάλληλος είναι, εντολές υπακούει, αν μείνει άνεργος σε τι θα βοηθήσει». Μα χωρίς αυτόν μάνα μου, δεν θα είχαμε χούντα! Αν δεν υπάκουαν, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ, οι δυ, δεν θα υπέφερε όλος ο λαός και δεν θα ξεπουλούσαν την χώρα!!!!
Και 2. ό,τι απόδειξη και να έχεις, ο εισαγγελέας θα σου πει «δίκιο έχετε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»…….
Ό,τι απόδειξη και να προσκομίζεις δεν θα ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ εφοριακό, δεητζη, μπάτσο, εισαγγελέα, να κάνει το καθήκον του, αυτό που το Σύνταγμα ορίζει. Και δεν θα το κάνει γιατί οι αποδείξεις δεν αλλάζουν το «δεν φταίω, εντολές εκτελώ, ο λαός φταίει που τους ψηφίζει, ο λαός φταίει που δεν επαναστατεί, τα παράπονά σου στον υπουργό, εγώ την οικογένειά μου θέλω τα θρέψω κλπ.»
Δεν χρειάζεσαι το λοιπόν αποδείξεις, αυτό που χρειάζεσαι είναι ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ. Όλων των συναινούντων/συμμετεχόντων!
Ένας ολόκληρος λαός υποφέρει, μία χώρα ξεπουλιέται, ΕΠΕΙΔΗ δεν φταίνε οι δυ!!!!!!! Χωρίς εσάς ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ!!!!! μάνα μου..