Τρίτη, Νοεμβρίου 22

Ο πόλεμος εκηρύχθη ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ το πήρες χαμπάρι ;

Δεν το είπε φυσικά ο υπ. εθνικής. αμύνης γιατί άραγε;;
Κλείνουν τα σύνορα των γειτόνων εκτός ΕΕ!!Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 42, ΠΑΡ.7 ΤΗΣ ΕΕ.
Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, ο υπουργός άμυνας της Γαλλίας επικαλέστηκε ενώπιον του Συμβουλίου των υπουργών εξωτερικών της ΕΕ και των υπουργών άμυνας το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Συνθηκών της ΕΕ, σύμφωνα με το οποίο, εάν ένα κράτος-μέλος της ΕΕ δεχτεί ένοπλη επίθεση στο έδαφός του, τα άλλα κράτη – μέλη – έχουν την υποχρέωση να το βοηθήσουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν, βάσει του άρθρο 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.
«Σήμερα η ΕΕ, μέσω των υπουργών άμυνας των κρατών μελών της, εξέφρασε ομόφωνα την στήριξή της στη Γαλλία και την ετοιμότητά της να παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεται»,
Με άλλα λόγια.
Σήμερα, για πρώτη φορά στην καταγεγραμμένη πολεμική ιστορία του Ελληνικού Έθνους, από την εκστρατεία στην Τροία 1.200 π.Χ., η Ελλάς κηρύττει πόλεμο και ουδείς έκανε τον κόπο να μας το πει… δύσκολο;…
Δεν νομίζετε κύριοι της κυβέρνησης ότι οφείλετε στον δοκιμαζόμενο λαό της χώρας μου – όχι μόνο ως προς την αλήθεια- αλλά κυρίως προς τη μακρά μας πολεμική ιστορία και παράδοση, να μας ανακοινώσετε επίσημα ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο; σας είναι δύσκολο;…
Εκτός εάν θέλετε η ιστορία να σας καταγράψει ως την πρώτη Ελληνική Κυβέρνηση στην ιστορία του έθνους, που κήρυξε πόλεμο δίχως να το πει στον Ελληνικό Λαό!
Και μην διανοηθείτε, κύριοι της κυβερνήσεως, να διαψεύσετε ότι κηρύξαμε πόλεμο…
Ούτε να το διανοηθείτε… Ούτε!!
Οι Illuminati { Εβραίοι Χάζαροι} αρχίζουν πάντα από το Παρίσι.
Η Γαλλία έχει επιβάλει στρατιωτικό νόμο και έκλεισε τα σύνορά της.
Αυτό είναι η κλασική στρατηγική Gladio με την οποία κατασκευάζεται ένα περιστατικό τρομοκρατίας και χρησιμοποιείται για να εφαρμοστεί μια στρατιωτική κυβέρνηση.
Επειδή έρχονται λοιπόν δύσκολα γεγονότα, οι Εβραίοι του Παρισιού ως γνώστες , όπου ζουν όλοι οι δικοί τους πάμπλουτοι και διανοούμενοι, ζήτησαν από τον Ολάντ να αυξήσει τις ήδη υπάρχουσες φρουρές στις γειτονιές τους.
Ωστόσο, τα γεγονότα στο Παρίσι αλλά και άλλα γεγονότα ακόμη πιο δραματικά στη Μέση Ανατολή που δεν πήραν δημοσιότητα, είναι παρ ‘όλα αυτά, μέρος της πολύ σοβαρής φαγωμάρας μεταξύ των διαφόρων φατριών που αγωνίζονται για να κυριαρχήσουν στην Παγκόσμια Κυβέρνηση που είναι υπό διαπραγμάτευση.
Υπάρχουν επίσης αντικρουόμενα στοιχεία για το ποιοι ακριβώς οργάνωσαν τα γεγονότα στο Παρίσι.
Οι Ρώσοι, είναι ακόμα θυμωμένοι για την κατάρριψη του αεροπλάνου τους την ημέρα του Halloween – 31 Οκτωβρίου, και λένε ότι ήταν οι ίδιοι άνθρωποι και πίσω από τα γεγονότα στο Παρίσι.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ ‘’Πούτιν’’** λέει ότι «δεν θα ασχοληθεί με το σκύλο που τον δάγκωσε, είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου που φέρει την ευθύνη.
«Πηγές του Πενταγώνου και της CIA συμφωνούν με τους Ρώσους ότι η Χαζαρική μαφία και το αντιπροσωπευτικό της Ισραήλ παραπαίουν κάτω την πρωτοφανή επίθεση.
Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, επίσης, λένε ότι η Γαλλία έγινε στόχος, επειδή οι Γάλλοι και οι Γερμανοί προσπαθούν να σταματήσουν τη διανομή των Χαζαρικών πλαστών ‘’σούπερ-k’’ δολαρίων στην Ουκρανία.
Από την μία, η προσφυγική κρίση έχει αναγκάσει τις περισσότερες χώρες της ΕΕ για την εκ νέου επιβολή ελέγχων στα σύνορα, και από την άλλη μια αναδυόμενη Σοσιαλιστική κυβέρνηση στην Πορτογαλία ζητά τη μείωση των πληρωμών του χρέους, πιθανόν αναζωπυρώνοντας την κρίση του χρέους που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Ελλάδα.
Αν κερδίσουν μια περικοπή των χρεών, στη συνέχεια, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελλάδα θα ζητήσουν το ίδιο και θα κινδύνευε το ευρώ.
Έτσι, αν θέλουμε να κάνουμε περαιτέρω εικασίες, οι επιθέσεις στο Παρίσι και αλλού, είναι μια μεγάλη προγραμματισμένη εκδίκηση εναντίον της γαλλικής γραμμής αίματος από τους αντι-εξ αίματος Illuminati.
Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη συνάντηση που θα γίνει στο Παρίσι στις 30 Νοεμβρίου για να συζητηθεί η «υπερθέρμανση του πλανήτη» βλέπε «παγκόσμια διακυβέρνηση».
Και πάλι ο στρατιωτικός νόμος και το κλείσιμο των συνόρων θα συμβάλει στην προστασία των 120 ηγετών του κόσμου που θα συγκεντρωθούν εκεί .
Η χαμένη σε όλο αυτό, θα είναι η Χαζαρική μαφία που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το όνειρό της για την υποδούλωση της ανθρωπότητας σε 1000ετές Ράιχ.
Κωσταντινιά Ντέμου
“Μακεδόνισσα “ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


 triklopodia.gr