Το κρυφό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται: Απολύσεις, απολύσεις, απολύσεις, και περικοπές μισθών και συντάξεων !

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καράογλου αποκάλυψε το κρυφό σχέδιο της Ν.Δ. για τους δημοσίους υπαλλήλους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καράογλου αποκάλυψε το κρυφό σχέδιο της Ν.Δ. για τους δημοσίους υπαλλήλους
Μέρα με τη μέρα, το κρυφό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται. Απολύσεις, περικοπές μισθών και συντάξεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία του Θεόδωρου Καράογλου.
Όπως σημειώνει, σε ομιλία του στο Ωραιόκαστρο, ο βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας «φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίσει ως «ταμπού» τη μονιμότητα στο Δημόσιο, εκφράζοντας τους μύχιους πόθους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για νέες απολύσεις δημοσίων
υπαλλήλων».
Συγκεκριμένα, ο κ. Καράογλου δήλωσε, στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του για την αναθεώρηση του Συντάγματος: «Εγώ είμαι ένας από τους ανθρώπους, που έχουν την άποψη, ότι είναι ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να εξεταστεί και -κατά την άποψή μου- θα πρέπει να αλλάξει. (…) Κάποτε τέτοια θέματα ταμπού πρέπει να τα ξεπεράσουμε».

«Η Ν.Δ. υπόσχεται τα πάντα στους λίγους και ισχυρούς»

«Η Νέα Δημοκρατία, πιστή στον πιο σκληρό νεοφιλελευθερισμό, υπόσχεται τα πάντα στους λίγους και ισχυρούς, εξαθλίωση και φτώχεια για την κοινωνική πλειοψηφία» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ..tribune.gr