Πέμπτη, Νοεμβρίου 17

Πλάκα σας έκανα λέει ο Τραμπ και παραιτείται

donald-trump-gifΣάλος έχει ξεσπάσει μετά την δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Wall Street Journal πως η υποψηφιότητά του ήταν ένα αστείο και πως σκοπεύει να παραιτηθεί από την προεδρία των ΗΠΑ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως είχε βαρεθεί να βλέπει τους άχρηστους και ξεπουλημένους πολιτικούς να καταστρέφουν τη χώρα και αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος για να τους τρολάρει.

«Αφού οι πολιτικοί είναι μαριονέτες των ολιγαρχών, γιατί να μην γίνει Πρόεδρος ένας ολιγάρχης, ώστε να κοπούν οι μεσάζοντες ανάμεσα στους πολίτες και τους ολιγάρχες;» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Όπως είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, είχε βάλει στοίχημα με τον Μπιλ Γκέιτς πως θα εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.
Αυτό που σοκάρει είναι το ποσό του στοιχήματος που είναι μόνο ένα δολάριο.
Σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν πιστεύει τίποτα από όλα αυτά που έλεγε προεκλογικά και πως τα έλεγε, για να αποδείξει πως μπορείς να λες ό,τι μαλακία σου κατέβει στο κεφάλι, και οι πολίτες να σε ψηφίσουν και να σε κάνουν πρόεδρο.
Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε πως η ιδέα να υποσχεθεί ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό του ήρθε στην τουαλέτα, και ήθελε να αποδείξει πως οι πολίτες είναι έτοιμοι να πιστέψουν τα πάντα.
Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ακόμα πως σκεφτόταν να υποσχεθεί πως θα φτιάξει ένα ασανσέρ που θα πηγαίνει από την Νέα Υόρκη στο φεγγάρι αλλά φοβήθηκε μήπως καταλάβουν πως τους κάνει πλάκα.
Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως όλες αυτές οι ηχογραφημένες συνομιλίες που τον παρουσιάζουν να λέει πως πιάνει τις γυναίκες από το μoυνί ήταν στημένες από τον ίδιο -για να αποδείξει πως οι γυναίκες όχι μόνο γουστάρουν να τους πιάνει ένας άνδρας το πράμα αλλά τον ψηφίζουν και για πρόεδρο- και αποκάλυψε πως δεν πιάνει ποτέ τις γυναίκες από το μoυνί, αφού δεν προλαβαίνει, γιατί όλες θέλουν να φασωθούν με έναν εκατομμυριούχο, οπότε τον αρπάζουν αυτές πρώτες από τον πoύτσο.
Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως το πιο αστείο απ’ όλα είναι πως οι φτωχοί και άνεργοι Αμερικανοί ψήφισαν έναν ζάπλουτο επιχειρηματία -όπως αυτός- για να τους λύσει τα προβλήματα, αλλά τους δικαιολόγησε γιατί η εναλλακτική που είχαν ήταν η Χίλαρι Κλίντον που έχει τον ανθρωποδιώχτη και συγκινεί μόνο κάτι συριζαίους σαν τον Παπαδημούλη και κάτι φεμινίστριες που έχουν λαλήσει από την αγαμία και είναι για το τρελοκομείο.
Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως σκοπεύει να παραιτηθεί επειδή έχει και δουλειές να κάνει και δεν μπορεί να ασχολείται με τόσα εκατομμύρια ηλίθιους που πάνε και ψηφίζουν έναν ολιγάρχη και μια υπηρέτρια των Ρότσιλντ, για να κυβερνήσουν τη χώρα.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι πρέπει να κάνουν οι Αμερικανοί πολίτες, ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε πως οι Αμερικανοί πρέπει να πάψουν να είναι καθυστερημένοι τηλεθεατές και πως πρέπει να πάρουν τα όπλα και να επαναστατήσουν γιατί το θέμα είναι ταξικό, και πως δεν γίνεται να έχουν τα ίδια συμφέροντα ένας άνεργος από το Ντιτρόιτ και ένας μεγιστάνας, ενώ τόνισε πως, αν αυτός ήταν φτωχός, θα τα είχε γ@μήσει όλα και, βέβαια, δεν θα ψήψιζε ποτέ έναν ζάπλουτο επιχειρηματία για πρόεδρο.