Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

Ο καιρός σήμερα

Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες αραιές νεφώσεις αναμένονται στην κεντρική και νότια χώρα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο της τάξης των 2 έως 4 βαθμών. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σημειωθεί παγετός στα ορεινά της ηπειρωτικής
χώρας. Στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και τα ορεινά της νότιας ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και τις βραδινές ώρες.

Στη βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς, στην κεντρική από 3 έως 17, στην νότια από 4 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 5 έως 19,και στην Κρήτη από 8 έως 18.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, προς το βράδυ όμως στο νότιο Αιγαίο θα στραφούν σε ανατολικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.