Τετάρτη, Νοεμβρίου 16

Σκόρπιες σκέψεις ενος αγράμματου μετανάστη πιατά! για την ανθελληνικη οικογενεια ΚΛΙΝΤΟΝ!!

Αναρωτιέμαι γιατί, ενα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στην Ελλάδα μαζι με τους πολιτικούς σχεδόν στο σύνολο τους, επιλεκτικά αγνοούν την αποδεδειγμένα Ανθελληνική οικογένεια Κλίντον και τα όσα έχουν κάνει απο το 92 μέχρι σήμερα ..
στην περιοχή μας και επιτίθενται στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ θεωρώντας τον ντε φακτο εχθρό της χωρας!

Ειναι γεγονός ότι σε όλη την Ιστορία του ευρύτερου Ελληνισμού μόνο δυο πολιτικοί είπαν οχι στα σχέδια τωνΑμερικανων! Ο Κώστας Καραμανλής και ο Παπαδόπουλος στην Κύπρο! ΟΛΟΙ οι άλλοι ήταν και ειναι στα τεσσερα παρακαλώντας!
Απο την ημέρα που ο Αμερικανικός λαός αποφάσισε ποιον θέλει για πρόεδρο διαβάζω απο την Ελλάδα μόνο ύβρεις και ειρωνικά σχόλια ειδικά απο πολιτικούς οι οποίοι "ξεχνούν" με ποιον θα πρέπει να συνομιλήσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικου για οποιοδήποτε θέμα!
Ειναι απορίας άξιο πως κάποιοι που επέλεξαν έναν άνεργο καταληψία για να μην πληρώσουν εφορία ή για οποιοδήποτε αλλο λόγο , ειρωνεύονται έναν λαό που είτε αρέσει είτε οχι σε κάποιους έδειξε ότι πάνω απο ολα έχει το Σύνταγμα του και δεν διστάζει να πάει σε αχαρτογράφητα νερά , για να στείλει ενα ηχηρό μήνυμα προς το πολιτικό αλλα και "μιντιακό" κατεστημένο ότι "No more " !
Αντί λοιπόν ειρωνίας και ύβρεις μήπως θα έπρεπε κάποιοι (αν οχι όλοι) να πάρουν παράδειγμα και να πράξουν αντίστοιχα;

Σκόρπιες σκέψεις ενος αγράμματου μετανάστη πιατά!
 fonaklas.