Ο θάνατος του Κάστρο αποκαλύπτει ποιός είναι ο Τραμπ και ποιός ο Ομπάμα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΜΠ ΟΜΠΑΜΑ
Η αντίδραση Τραμπ και Ομπάμα στην είδηση του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο, είναι από μόνη της ικανή να δείξει αφενός σε ποιό κόσμο οδηγούμαστε και αφετέρου να διαψεύσει όλους εκείνους που παπαγαλίζουν για την πολιτική των ΗΠΑ,  …”τι Ρεπουμπλικάνοι, τι Δημοκρατικοί”.
Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ  8 ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Κάστρο, έγραψε  στον λογαριασμό του στο twitter: Fidel Castro is dead! (Ο Φιντέλ Κάστρο είναι νεκρός!)
Αργότερα αποκάλεσετον Φ.Κάστρο, «κτηνώδη δικτάτορα», σύμφωνα με το BBC και  δήλωσε ότι ο θάνατος του Κάστρο, “σηματοδοτεί ένα βήμα μακριά από τον τρόμο που διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, προς ένα μέλλον στο οποίο, ο θαυμάσιος λαός της Κούβας, θα ζήσει τελικά στην ελευθερία, που πλουσιοπάροχα του αξίζει.“Η διακυβέρνησή μας θα κάνει ότι είναι δυνατό, προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο λαός της Κούβας, θ’ αρχίσει τελικά το ταξίδι του, στην ευημερία και την ελευθερία,” ενώ εκφράζει την ελπίδα ότι: “θα δει σύντομα,” μία ελεύθερη Κούβα.

Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ
«Αυτή την ώρα της απώλειας του Φιντέλ Κάστρο, τείνουμε χείρα φιλίας στον λαό της Κούβας», δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.«Η ιστορία θα καταγράψει και θα κρίνει την επιρροή του Κάστρο, ενώ δουλέψαμε σκληρά για να αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας».
Ο πρόεδρος Ομπάμα συλλυπήθηκε επίσης την οικογένεια του Κάστρο, δηλώνοντας: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με τον λαό της Κούβας».

Πηγή