Σάββατο, Νοεμβρίου 19

Φαήλος Κρανιδιώτης για την άνανδρη και ομαδική επίθεση σε βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου της Χ.Α.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια της άνανδρης και ομαδικής επίθεσης κατά του βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου της Χ.Α. κ. Γιώργο Γερμενή , προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη ομαδική επίθεση στον Γιώργο Γερμενή, εκλεγμένο βουλευτή, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά. Το ίδιο πρέπει να κάνει το σύνολο του πολιτικού κόσμου χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.


Οι παρακρατικές συμμορίες των ολοκληρωτικών που χαϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ κι η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου επιτίθενται ως αγέλες σε πολίτες, βουλευτές διαφόρων κομμάτων, καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
Το φίδι που χαϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον δαγκώσει. Ήδη έχει τα πρώτα δείγματα προπηλακισμών στελεχών του και δεν θα αργήσουν τα χειρότερα. Ο μόνος δρόμος είναι Νόμος και Τάξη. Ή νομιμότητα δεν έχει πολιτικό χρώμα και δεν υπάρχει «δικαίωμα» στο έγκλημα.
Στην Δημοκρατία σημασία δεν έχει ποιός το κάνει αλλά τι κάνει. Το μονοπώλιο της βίας ανήκει μόνο στα όργανα του κράτους, όταν εφαρμόζουν τους νόμους και το Σύνταγμα. Μηδενική ανοχή στο έγκλημα και στην αυθαίρετη βία».
neadexia.gr