Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

2016-11-17_191403


…ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΖΩΑ!!

Η ωρα που τα εγκληματα τους θα αποκαλυφθουν εν περιληψει,γιατι με λεπτομερειες θα χρειαστουν πολλα χρονια,και θα ειναι ενα εργο,τεραστιων διαστασεων που δεν θα χωραει καν σε συμβατικους υπολογιστες!!
Οι κβαντικοι υπολογιστες θα κανουν θραυση!!
Μιλαμε για κακουργηματα περισσοτερων των 4.000 χρονων!!
Οπου και περιπου αρχιζει και η Ιστορια,η γραμμενη απο τους Ιστορικους που ΔΕΝ ακολουθησαν τα ιχνη της,αλλα παραποιησαν οτι δεν βολευε την στρατευμενη Ιστοριογραφια!!

Παντως,ειδικα για την Ελλαδα μας,θα αποκαλυφθουν ως φαινεται,ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ του 19ου,20ου,και ακομα του 21ου αιωνα,κι ας βρισκομαστε ακομα στις αρχες του!!
Ο τροπος και οι μεθοδοι που χρησιμοποιησαν εναντια στο Ελληνικο Εθνος,ηταν κατι παραπανω απο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΙ.
ΗΤΑΝ ΕΞΩΝΤΩΤΙΚΟΙ!!
Απετυχαν ομως και εφτασε η ωρα να αντιμετωπισουν την πραγματικοτητα!!
Ακομα και οι <<ΣΥΜΜΑΧΟΙ>> τους τους σιχαθηκαν,γιατι ουτε κι αυτους τους σεβαστηκαν!
Εχουμε αναφερει οτι η υπαρξη τους τοποθετειται στην Μογγολια,αλλα οτι η Ιστορια,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,πως βρεθηκαν εκει,<<φυλες>> ανθρωπομορφες,που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΛΕΣ!!
Ολη τους ομως η Ιστορικη διαδρομη,αποτελειται απο κακουργηματα εναντια στην ανθρωποτητα!!
Ενα τεραστιο τελευταιο κακουργημα τους,ειναι η προσπαθεια αφανισμου των Ελληνων,που αποτελουν τον φαρο του παγκοσμιου πολιτισμου!
Κρατουν το Ελληνικο Εθνος σε <<καταστολη>> εδω και πολλους αιωνες,με την λεγομενη Βυζαντινη Αυτοκρατορια,που οσο βρισκοταν σε χερια δικα τους εξολοθρευε τους Ελληνες,οταν ομως επεσε αυτη σε Ελληνικα χερια,ηταν η ωρα που ξεκινησαν να την καταστρεφουν!!
Αρχισε η περιοδος της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας τους,που προσπαθησε με ορους γενοκτονιας,να αφανισει τους Ελληνες,με τα παιδομαζωματα κυριως!!Και τις σφαγες!
Λογω του οτι ομως ειναι και απολυτως ηλιθιοι,ΑΝΟΟΙ,το μονο που καταφεραν τα ζωα,ειναι,τα υπολειμματα της παλαι ποτε Οθωμανικης Αυτοκρατοριας και σημερινης Τουρκιας,να κατοικειται απο 40 εκατ.Ελληνες,απογονους των <<γεννιτσαρων>> των παιδομαζωματων,με Ελληνικη ΨΥΧΗ!!
Και φυσικα με Ελληνες κατοικους που την γλυτωσαν απο την γενοκτονια του Κεμαλ!!
Αυτου του επαγγελματια φονια,που τοσο πολυ λατρευει ο Τουρκοσπορος δημαρχος της Νυμφης Του βορρα!!
Την εποχη εκεινη εγινε και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ,εναντιον των Ελληνων,που επεφερε τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ μας,με συνεχεια τις σημερινες κακουργηματικες πραξεις οικονομικου αφανισμου του καστανα της γειτονιας,που συμφωνηθηκε απο τους Τουρκοσπορους πολυχρωμους <<Ελληνες>> <<πολιτικους>> με την επισης Τουρκοσποριτικη Ναζιστικη ζωωδη Τραπεζοπολιτικη ΜΑΦΙΑ της λεγομενης ΕΕ!!
Αυτο το κακουργημα οπως δειχνουν τα πραγματα προκειται να αποκαλυφθει,που θα τρανταξει συνθεμελα το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!
Ηδη εδω και χρονια αρχισαν να αποκαλυπτουν πτυχες του καποιοι που προσπαθουν με νυχια και με δοντια να προλαβουν το μεγαλο κακο,ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!!
Ομως το ψεμα εχει και κοντα ποδια λεει ο σοφος Ελληνικος λαος!
Ειναι φανερο οτι απο την εκλογη του Τραμπ στις ΗΠΑ,ενος δισεκατομμυριουχου που ανηκει στην παλαια οπως λεγεται ταξη πραγματων,δηλαδη στους τεως συμμαχους της Νεκρης πλεον Νεας Ταξης Πραγματων που ουτε και αυτους σεβαστηκαν ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ,αρχισε η ολοφανερη ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΗΣ!!
Ολη αυτη η υστερια που καλυπτει τις πραξεις τους,δικαιολογειται,
μονο εαν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα ΞΕΘΕΜΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ <<ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ>> ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥΣ!!
Αυτο κατα την αποψη μου θα ειναι και το <<κυκνειο ασμα>> των μαυροψυχων κυκνων του μισους!!
Δεν μπορουμε να φαντασθουμε,ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ,το ΟΧΙ των Ελληνων στο ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑ!!
Ηταν η στιγμη,που ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠOΡΝOΓΕΡOΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ, να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!!
Αποδειξη,ειναι οτι καποιοι << Ελληναραδες>>,ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!
Και συνιστουσαν ΑΠΟΧΗ,γιατι ΗΞΕΡΑΝ!!
Οτι και να γινει αδελφια Ελληνες η ωρα που θα ξεσκιστει το πληροφοριακο ΜΑΤΡΙΞ ειναι κοντα!!
Κι οπως ελεγε ενας απο τους <<πολιτικους>> της Ελλαδας,που συνεχισε την οικονομικη αλητεια εναντια στους Ελληνες,
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!
Κανεις δεν τα βαζει με την Ταξη του Θεου,η των θεων,οπως κι αν την αποκαλουμε!!
Οτι κι αν πιστευουμε η οχι!!
Η φυση-Θεια ποιηση θα αποκατασταθει,αργα η γρηγορα!
Κατα την αποψη μου ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!
Ιωαννα Βαφειαδου
Triklopodia.gr