Κυριακή, Νοεμβρίου 20

Ο Κούλης δεν είναι αρχηγός της ιστορικής παράταξης του Καραμανλή. Είναι ο φύλαρχος των απανταχού διεφθαρμένων.

diafimiseto
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ
μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις…!!! ψέμματα ρε λαμόγιο?

ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ! ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΡΙΒΕΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΚΟΛΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!
Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η ομόφωνη απόφαση του Αρείου Πάγου, γεγονός πρωτοφανές στα χρονικά, με την οποία έβγαζε αντισυνταγματική την χυδαία διάταξη Αθανασίου – Μπίρμπου που αποφυλάκιζε καταχραστές του Δημοσίου.

 Και σήμερα, ο φαύλος Μητσοτάκης αντί να τον τιμωρήσει παραδειγματικά καθότι είναι ο μόνος υπουργός Δικαιοσύνης και μάλιστα δικαστής, του οποίου νομοθέτημα χαρακτηρίζεται ομόφωνα από τον Άρειο Πάγο ως εγκληματικό και δόλιο, ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΩΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ο Μητσοτάκης δεν είναι αρχηγός της παράταξης του Καραμανλή. Είναι ο φύλαρχος των απανταχού διεφθαρμένων.


Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΑΚΟΥΛΗΣ  ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
ΓΙΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΞΙΑ.
ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.????????????????????????????
ΣΕ ΨΑΞΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥΦΡΩΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.??????????????????????????
ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ…


Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΜΠΙΡΜΠΟΥ που αποφυλάκισε μεγαλοαπατεώνες!

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Για πρώτη φορά στην ιστορία, υπουργική απόφαση χαρακτηρίζεται ΟΜΟΦΩΝΑ από τον Άρειο Πάγο ότι «Δεν αντέχει στην λογική και υποκρύπτει συγκεκαλυμμένη Αμνηστεία»!!!

Η έντιμη Θάνου συνεχίζει τον αγώνα για να ξεριζώσει τα ζιζάνια που κατατρώγουν πατρίδα και κοινωνία.

Συντριπτικά πλέον τα ερωτήματα για τα κίνητρα αυτού του ανοσιουργήματος…

Απόφαση του Αρείου Πάγου, κόλαφος για τον Αθανασίου: Αντισυνταγματικός ο νόμος που αμνήστευε τους καταχραστές του Δημοσίου

Ομόφωνα αντισυνταγματικός κρίθηκε από τον Άρειο Πάγο ο νόμος που πέρασε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου τον Απρίλιο του 2014, με τον οποίο ουσιαστικά απάλλασσε τους εμπλεκόμενους σε υποθέσεις κατάχρησης δημοσίου χρήματος.

Αναλυτικότερα, η απαλλαγή των διωκόμενων ή καταδικασμένων για το αδίκημα της κατάχρησης δημοσίου χρήματος ήταν αποτέλεσμα κατάργησης ενός άρθρου του Ποινικού Κώδικα, το οποίο ο Χαράλαμπος Αθανασίου έσπευσε να επαναφέρει με τροπολογία του λίγες ημέρες μετά -13 για την ακρίβεια- δηλώνοντας ότι διεγράφη εκ παραδρομής. Αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό αφού η κατάργηση ενός αδικήματος, με βάση το Ποινικό Δίκαιο, συνιστά αυτομάτως την αρχειοθέτηση όλων των σχετιζόμενων με αυτό ποινικών υποθέσεων.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου είχε ζητήσει ουσιαστικά συγγνώμη για την απαλοιφή της συγκεκριμένης παραγράφου, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που του απέδωσαν την εποχή εκείνη δόλο, λέγοντας πως σκόπευσε να αποφυλακίσει συγκεκριμένα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο Σωτήρης Εμμανουήλ των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη διακίνηση χρημάτων και κατηγορείται για δωροδοκία και παράνομη δραστηριότητα, αναφορικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Εμμανουήλ επιχείρησε να εκμεταλλευτεί το νομικό κενό που προέκυψε από τον νόμο του Χαράλαμπου Αθανασίου και προσέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για να απαλλαγεί των κατηγοριών. Τελικά τον Απρίλιο του 2015 το Συμβούλιο έκρινε ότι ο νομός Αθανασίου ήταν αντισυνταγματικός και αποτελούσε κρυπτοαμνηστία δηλαδή μεθόδευση για να αφεθούν ελεύθεροι καταχραστές του δημοσίου.

Την ίδια άποψη είχε και ο Άρειος Πάγος, ο οποίος έκρινε επίσης αντισυνταγματικό τον νόμο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, αφήνοντάς τον για μια ακόμη φορά έκθετο. Πλέον, μετά και την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου, κανένας εμπλεκόμενος σε υπόθεση κατάχρησης δημοσίου χρήματος δεν θα μπορεί να διεκδικήσει την αμνήστευσή του επικαλούμενος τον νόμο των 13 ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης.


Ο Αθανασίου απάλλαξε όλους τους κατηγορούμενους καταχραστές του Δημοσίου το 2014, μετατρέποντας το έγκλημα σε πλημμέλημα.
Σε μια νύχτα όλα τα κοράκια της συμμορίας της πασοκονουδούλας που έκλεβαν το Δημόσιο ή έπαιρναν μίζες για διαγραφές προστίμων κλπ κλπ, απαλλάχτηκαν των κατηγοριών τους.
Ίσχυσε η πενταετία – πλημμέλημα, για την παραγραφή των εγκλημάτων τους.
Εκατοντάδες υποθέσεις που είχαν φτάσει στη δικαιοσύνη και είχαν ασχοληθεί μαζί τους οι εισαγγελείς, πετάχτηκαν στα σκουπίδια.
Φυσικά κανένα κανάλι δεν ανέφερε το έγκλημα της συμμορίας της πασοκονουδούλας. Όλοι έμειναν ατιμώρητοι.
Ούτε όμως βγήκε έστω και ένας δικαστικός να καταγγείλει την κυβέρνηση και το πως απάλλαξε των ποινικών ευθυνών τους τα τσιράκια της συμμορίας που κατάκλεβαν το χρήμα του Ελληνικού λαού.
Αυτοί μας κυβερνούσαν επί 40 χρόνια………………………






s o u r c e