Βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης«Θα ανακοινώσω σύντομα την ημερομηνία που θα κάνω την περίφημη αυτοκτονία μου»
--Σχόλιο.Δεν υπάρχει κάποιος συνάδελφός του να τον βοηθήσει; Που πήγε η ανθρωπιά ρε παιδιά;
Βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης
Βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Στη κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς και για το γεγονός ότι δεν θέλει κανείς να γνωρίζει την κατάσταση του γιαυτό και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα φίλων και συγγενών αυτές τις ημέρες.

Για πέντε μέρες είχε εξαφανιστεί και ο καλός του φίλος Σπύρος Μπιμπίλας σήμανε τον αναζητούσε απεγνωσμένα. Τον Σταύρο Μαυρίδη εντόπισε η ρεπόρτερ του Ε, αφού χτυπούσε επίμονα το κουδούνι του σπιτιού του στην Κυψέλη.
Ο ηθοποιός άνοιξε και ήταν ψυχολογικό ράκος, αγνώριστος, με άσπρα μαλλιά και μούσια. «Θα ανακοινώσω σύντομα την ημερομηνία που θα κάνω  την περίφημη αυτοκτονία μου» είπε στην κάμερα της εκπομπής.
«Ήθελα να εξαφανιστώ, δεν έχω κανέναν στη ζωή» είπε ο ίδιος. Ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα από την ρεπόρτερ και της είπε ξεκάθαρα ότι «δεν θέλει αυτή τη ζωή».
«Νιώθεις να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Ξαφνικά όταν λες «σε παρακαλώ, ένα τσιγάρο έχεις;», χάνεις την αξιοπρέπεια. Στο αδελφό, στον φίλο, στον συγγενή «Έχεις τρία ευρώ να περάσω σε παρακαλώ τη μέρα μου;». Ή να λες «θέλω μια τυρόπιτα να πάρω» και να μην έχεις, γιατί δεν έχεις μία να περάσεις το μήνα. Όλη αυτή η κατάσταση, με οδήγησε σε μία… Ξέρεις, κάθεσαι, κοιτάς το ταβάνι, περνάει η μέρα, ξημερώνει, έρχεται το ηλιοβασίλεμα, το μεσημέρι, νυχτώνει, βραδιάζει και είσαι με έναν συνεχή εφιάλτη», συμπλήρωσε.
Ακόμη της είπε ότι είναι απόρρητο γιατί δεν απαντούσε αλλά ανέφερε ότι «θα φύγω εκτός Ελλάδας σε λίγες μέρες». Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει γιατί πριν λίγο καιρό είχε κλείσει δουλειά στο θέατρο και ήταν πολύ χαρούμενος.
Ο Σταύρος Μαυρίδης, μετά την τεράστια επιτυχία του «Φωτάκη» στα εγκλήματα δεν ξαναβρήκε δουλειά ως ηθοποιός.


.newsbeast.gr