Τρίτη, Νοεμβρίου 15

Επιτρέπονται οι διαδηλώσεις στην Αθήνα αλλά μόνο κατά του Τραμπ

tsipras-usaΜετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απαγόρευση των διαδηλώσεων κατά την διάρκεια της παραμονής στην Αθήνα του Μπαράκ Ομπάμα, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιστρέψει τις διαδηλώσεις αλλά μόνο κατά του Ντόναλντ Τραμπ.
Οι Έλληνες θα επιτρέπεται να φωνάξουν συνθήματα κατά του Ντόναλντ Τραμπ αλλά όχι κατά του Μπαράκ Ομπάμα.
Θα πρέπει να ξεχωρίζουμε τον αριστερό Ομπάμα από τον δεξιό Τραμπ.

Όσοι διαδηλωτές φωνάξουν συνθήματά κατά του Ντόναλντ Τραμπ θα παίρνουν δώρο ένα χάμπουργκερ από τα Mc Donald’s, ενώ όσοι διαδηλωτές φωνάξουν συνθήματά κατά του Μπαράκ Ομπάμα θα συλλαμβάνονται και θα μεταφέρονται στο Γκουαντάναμο.
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως οι Έλληνες πρέπει να διαδηλώσουν κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι πλουτοκράτης και ιμπεριαλιστής.
Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι κακός άνθρωπος, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα είναι καλός άνθρωπος και μαύρος.
Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν θα έρθει ο Ντόναλντ Τραμπ στην Αθήνα θα απαγορευτούν οι διαδηλώσεις σε βάρος του και θα επιτρέπονται οι διαδηλώσεις σε βάρος του Μπαράκ Ομπάμα.
«Όποιος θέλει να διαδηλώσει κατά του Ομπάμα, ας περιμένει να έρθει ο Τραμπ» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αποδεικνύοντας πως παραμένει συνεπής στις αριστερές του θέσεις.
Κατά τα άλλα, δεν είναι ανεπιθύμητος ο Ομπάμα στην Ελλάδα.
Ούτε ο Ομπάμα είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα, ούτε η Μέρκελ, ούτε η Τρόικα.
Οι μόνοι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα είναι οι Έλληνες.
(Πόσο γελοίο να έχει ξεπουληθεί η χώρα σου για πάντα, να το έχεις αποδεχτεί και να διαδηλώνεις κατά του «ανεπιθύμητου» Αμερικανού προέδρου. Για να πεις σε κάποιον πως είναι ανεπιθύμητος σε ένα μέρος, πρέπει αυτό το μέρος να σου ανήκει. Δεν σου ανήκει η Ελλάδα.)