Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

Η μέλλουσα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη

Η Μελάνια Τραμπ, η μέλλουσα πρώτη κυρία των ΗΠΑ, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για τον σύζυγο της, αλλά και για τον λογαριασμό του στο Twitter που πολλές φορές του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Η Μελάνια Τραμπ απάντησε στις ερωτήσεις της Lesley Stahl από το 60 Minutes ενώπιον του συζύγου της και παραδεχθεί, πως μερικές φορές φορές πιστεύει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ το έχει παρατραβήξει με το να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter
διάφορα.
Η συνέντευξη της νέα Πρώτης Κυρίας, πραγματοποιήθηκε στο γνωστό ολόχρυσο διαμέρισμα τους στον Trump Tower.
Η δημοσιογράφος ρώτησε τη σύζυγο του Τραμπ ποιος θα ήθελε να είναι ο σκοπός της ως Πρώτη Κυρία, και εστίασε στο ζήτημα του bullying στα κοινωνικά δίκτυα και η Μελάνια έδειξε να ενδιαφέρεται.
Το πρώην μοντέλο επίσης δήλωσε, πως πρωταρχικό της μέλημα είναι το να βοηθήσει στην καταπολέμηση του online bullying επισημαίνοντας:
Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό γιατί πολλά παιδιά και έφηβοι πληγώνονται. Και πρέπει να τους διδάξουμε πως να μιλούν ο ένας στον άλλο, πως να φέρονται ο ένας στον άλλο και μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους με τον σωστό τρόπο

Για λογαριασμό του Ντ. Τραμπ στο Twitter:

«Ορισμένες φορές τον έβαλε σε μπελάδες. Αλλά βοήθησε επίσης» είπε η Μελάνια και ανέφερε, πως συνεχώς λέει στον σύζυγο της πως συχνά ξεπερνάει τα όρια.
«Νομίζω ότι με ακούει. Αλλά στο τέλος θα κάνει αυτό που θέλει. Είναι ενήλικας. Γνωρίζει τις συνέπειες. Και του δίνω τη συμβουλή μου. Και μπορεί να κάνει ό,τι του αρέσει με αυτή» είπε η Μελάνια.

 http://ipop.gr/themata