«Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ»

 diafimiseto
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Πριν την άφιξη του Αμερικανού Προέδρου στην Ελλάδα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αρκούσε μόνο ένα 48ωρο για να κονιορτοποιηθούν και να εξανεμισθούν και οι τελευταίες συμπάθειες των Ελλήνων πολιτών προς τη σημερινή κυβέρνηση.
Η επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα και η υποχρεωτική σύγκριση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κατέδειξε αυτόχρημα την τεράστια διαφορά ανάμεσα τους . Είτε το ήθελε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Αμερικής είτε όχι προσέφερε στον Ελληνικό Λαό μία μεγάλη υπηρεσία. Κατέστησε πεντακάθαρα ότι ο περίφημος Αλέξης δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας πολιτικός ζουμπάς. Ο οποίος με τον ψεύτικο αντιμνημονιακό του στόμφο κατάφερε κάποτε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος.

Οι πολιτικές του μεταστροφές και η συστηματική εξαπάτηση που συνεχίζει και σήμερα προς τους Έλληνες είναι γνωστές και δεν χρειάζεται κανείς να προσθέσει τίποτα . Δεν γνωρίζαμε όμως το μέγεθος του ελλείμματος κοινωνικής και δημόσιας αγωγής του . Δεν γνωρίζαμε το αβυσσαλέο κόμπλεξ κατωτερότητάς του και την κραυγαλέα έλλειψη παιδείας του . Δεν γνωρίζαμε ότι μπορούσε να υποδεχθεί τον ηγέτη μιας άλλης χώρας –ας μην πούμε της μεγαλύτερης- με αυτό το μπλαζέ και ράθυμο ύφος του που άφησε άναυδο τον Ελληνικό Λαό, από τη θλίψη του, για τον ηγέτη που τον εκπροσωπεί σήμερα. Όλα αυτά τα οφείλουμε στον κο Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος με το σύντομο πέρασμά του δίδαξε συμπεριφορά, ευγένεια, πολιτικό και κοινωνικό ήθος. Λέξεις άγνωστες στον κο Αλέξη. Και από την άποψη αυτή έχει ήδη καταρρακωθεί το οποιοδήποτε κύρος που του είχε απομείνει στους έλληνες εκλογείς.
Η επίσκεψη αυτή θα αποτελέσει την αρχή του τέλους του κου Αλέξη Τσίπρα . Και μαζί του συρφετού που έχει μαζέψει και αποκαλείται υπουργικό συμβούλιο. Τα δήθεν σπουδαία και βαριά πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτούν καθημερινά την ελληνική κοινή γνώμη με απίστευτες συμπεριφορές, φραστικούς βερμπαλισμούς και μωρολογίες που φανερώνουν την απίθανη έλλειψη μορφώσεως και παιδείας τους. Και το διαδίκτυο να παίρνει φωτιά κάθε βράδυ. Έχουν μετατρέψει τη Βουλή και το Υπουργικό Συμβούλιο με τα δερμάτινα και κυνηγετικά γιλέκα , τις σειρές υποκαμίσων, τη μια πάνω στην άλλη και τις άλλες ενδυματολογικές τους προτιμήσεις, σε πολύχρωμο τσίρκο. Επιτέλους έλεος!
Ο κος Τσίπρας , ο κος Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής – ο υπ’ αριθμ 3 του ελληνικού πρωτοκόλλου δεν ντράπηκε ούτε αυτός για την εμφάνισή του- μπορεί να ήταν καλοί στα αριστερά κουτούκια όταν τραγουδούσαν αντάρτικα τραγούδια ή στο κομματικό τους ακροατήριο. Όμως ο χαβαλές σταματάει εδώ. Οφείλουν να εγκαταλείψουν άμεσα την εξουσία και να αποσυρθούν . Είναι ανίκανοι , αμόρφωτοι, αδαείς και επικίνδυνοι για τη Χώρα μας.
Το ερώτημα όμως για τον ελληνικό λαό είναι ποιος θα τους διαδεχθεί; Υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό του εκλογικού σώματος που στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή. Είναι μια ψήφος ασφαλώς σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη . Διότι όλοι μας σχεδόν περιμένουμε αυτόν που θα εμφανισθεί και θα πετάξει με τις κλωτσιές από το Ελληνικό Κοινοβούλιο αυτό το εξοργιστικό τσούρμο που χαίρεται και απολαμβάνει τα πλουσιοπάροχα αγαθά σε βάρος του έλληνα φορολογούμενου. Η ψήφος όμως αυτή δεν είναι θετική ψήφος .Είναι αρνητική ψήφος . Ψήφος οργής , αγανάκτησης, εκδίκησης και μίσους. Διαμαρτυρόμαστε για το κυβερνητικό συριζέϊκο ύφος. Μπορούμε να φανταστούμε όμως τον κο Ηλία Παναγιώταρο, ως υπουργό Εθνικής Αμύνης, να δίδει στρατιωτικά παραγγέλματα δικής του εμπνεύσεως; Την κα Ελένη Ζαρούλια , ως υπουργό Τουρισμού, να φτύνει και να εξακοντίζει καφέδες σε δημοσιογράφους; Τον κο Κώστα Μπαρμπαρούση ή Καραϊσκάκη , ως υπουργό παιδείας, να παρακολουθεί μαθητική παρέλαση και το αθηναϊκό βοριαδάκι του Οκτωβρίου να του ανεμίζει την πλούσια χαίτη του; Τον κο Ηλία Κασιδιάρη , ως υπουργό εξωτερικών, να συνομιλεί με ευρωπαίους, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα της Χώρας και πάνω στην κορύφωση της αντιπαράθεσης να τους λούζει με νερά και να τους γρονθοκοπεί;
Ο Ντόναλντ Τράμπ εξελέγη Πρόεδρος της Αμερικής με το σύνθημα « Make America great again” . Σε μας πρέπει να υπάρξει το σύνθημα « Η Ελλάς Χώρα σοβαρή και πάλι» . Η σοβαρότητα στην Ελλάδα χάθηκε . Έχουμε γίνει ο περίγελως της οικουμένης . Και οι πρώτοι ένοχοι είμαστε εμείς οι ίδιοι. Περιμένουμε να έρθει ο μεσσίας με το φραγγέλιο για να συμμαζέψει τη Χώρα . Βολική η άποψη αυτή. Κοιτάζουμε όλοι τα του οίκου μας και αναμένουμε τον « κάποιον» . Δεν πρόκειται όμως ο μεσσίας να φανεί γιατί δεν υπάρχει. Και το φραγγέλιο είναι στα χέρια μας. Είναι η ψήφος μας. Αν την σκορπάμε κάθε φορά εδώ και εκεί στις προβληματικές και διαταραγμένες προσωπικότητες επειδή νομίζουμε πως είναι « δεξιοί» ή « αριστεροί» αναλόγως, δεν θα βρούμε ποτέ τη χαμένη σοβαρότητά μας, ούτε η αγαπημένη μας πατρίδα θα γίνει ξανά σοβαρή χώρα . Και αυτό είναι το σημαντικώτερο πρόβλημά μας, από τη λύση του οποίου εξαρτώνται όλα. Μια σοβαρή Χώρα , με ορθόφρονες και συνειδητοποιημένους πολίτες και με σοβαρούς πατριώτες πολιτικούς θα βρεί τις λύσεις της.
Ας ελπίσουμε πως ο Ελληνικός Λαός θα αναζητήσει πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα που υπάρχουν χιλιάδες εξ’ άλλου στον τόπο μας με ικανότητες , γνώσεις και ήθος για να επαναφέρουν τη Χώρας μας στον δρόμο του σοβαρού ευρωπαϊκού προτύπου πολιτικής , κοινωνικής , οικονομικής , διοικητικής, αυτοδιοικητικής και εκπαιδευτικής οργάνωσης. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Τα λατινοαμερικάνικα τριτοκοσμικά ή τα μισαλλόδοξα εθνικιστικά οράματα όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά αλλά μας φέρνουν πιο κοντά στην απόγνωση, στο περιθώριο και στη δυστυχία.21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016: ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Αγαπητοί Έλληνες Πατριώτες,
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συμπλήρωσε πέντε χρόνια αγώνων για την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και τον Λαό. Ιδρύθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2011 με πρωτοβουλία αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων πολιτών που είχαν ως μόνο κίνητρο την αγάπη προς την Πατρίδα και την αποκατάσταση του κύρους και της ισχύος της. Πολύ γρήγορα πλαισιώθηκε από αγνούς Έλληνες όλων την κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων. Συμμετείχε στις εκλογές του Μαΐου 2012 με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια καθώς και στις τελευταίες ευρωπαϊκές εκλογές.

Αποτελεί μια ειλικρινή, πατριωτική και δημοκρατική πρόταση που θέτει ως πολιτικούς στόχους:
1. Την ανατροπή του φαύλου πολιτικού συστήματος εξουσίας, που νέμεται τις τύχες της χώρας, με λογοδοσία των υπευθύνων για το κατάντημά της και την εξαθλίωση των Ελλήνων.
2. Την ανάκτηση του διεθνούς κύρους της Ελλάδας και της αξιοπιστίας της, ως εταίρου μιας πραγματικά Ενωμένης Ευρώπης, όπως την οραματίστηκαν οι ιδρυτές της.
3. Την καταγγελία των συμβάσεων και των διατάξεων των Μνημονίων που καταλύουν το Σύνταγμα, απεμπολούν τα Εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα και εξαθλιώνουν τον πληθυσμό σε βαθμό γενοκτονίας.
4. Την πραγματική επανίδρυση του κράτους, ώστε να επικρατεί ευνομία, ισονομία, αξιοκρατία, ίσες ευκαιρίες και διαφάνεια και να λειτουργεί ευέλικτα και αποτελεσματικά.
5. Τον εξορθολογισμό και τον έλεγχο των δημοσίων δαπανών, με απαλλαγή του επιτελικού κράτους από το βάρος του κομματοκρατούμενου «ευρύτερου» δημοσίου τομέα.
6. Την απελευθέρωση της ιδιωτικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας εντός ενός δίκαιου και σταθερού διοικητικού, φορολογικού και ασφαλιστικού πλαισίου.
7. Την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής.
8. Την αποκατάσταση της ελληνορθόδοξης παιδείας ως κοινωνικού αγαθού και πολλαπλασιαστή ισχύος στον διεθνή ανταγωνισμό.
9. Την ριζική και αποφασιστική αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης και την αποκατάσταση της ασφάλειας των πολιτών.
10. Την άμεση αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, με ανακήρυξη της ΑΟΖ, έναρξη της έρευνας και της εκμετάλλευσης του υποθαλάσσιου πλούτου της χώρας.

Τα κύρια όργανα του κόμματος είναι:
• Ο Πρόεδρος
• Το 12μελές Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο (συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου)
• Η Κεντρική Επιτροπή.
• Το Συνέδριο.

Στις κρίσιμες για την Πατρίδα μας ώρες ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ καλείται να διαδραματίσει πρωταρχικό ρόλο. Η κύρια δύναμή μας είναι οι Έλληνες Πατριώτες που ανησυχούν για το μέλλον της Ελλάδος και του Λαού μας. Στον αγώνα μας θέλουμε όλους δυναμικά και αγωνιστικά παρόντες. Τους παλαιότερους που μαζί συστρατευθήκαμε , αλλά και όσους έρχονται καθημερινά κοντά μας, γιατί πιστεύουν στον σκοπό του αγώνα και τα υψηλά μας ιδανικά.

Στην πατριωτική μας προσπάθεια δεν θα είμαστε μόνοι. Υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις για ισότιμη συνεργασία με πατριωτικές δυνάμεις που θα συμβάλουν στην αύξηση της δυναμικής μας, των οικονομικών μας πόρων και των επικοινωνιακών δυνατοτήτων μας.
Στόχος μας είναι η πληρέστερη προπαρασκευή για τις βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Προετοιμάζουμε το Β’ Τακτικό Συνέδριό μας για την επικαιροποίση του καταστατικού, του πολιτικού μας προγράμματος και την ανανέωση των οργάνων του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Έλληνες Πατριώτες,

Η ένταξή σας στον κοινό μας αγώνα είναι πολύτιμη. Σας καλούμε και σας παρακαλούμε να εγγραφείτε στον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για να συμβάλετε στις προσπάθειά μας στο:
http://www.syndesmosee.org/epsilongammagammarhoalphaphi942-
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο