Τετάρτη, Νοεμβρίου 23

Τίποτα δεν είναι τυχαίο,αλλά βρήκαν μπουνταλά τον Ελληνικό λαό όλοι αυτοί που τον κοροϊδεύουν οι ΚΛΕΦΤΕΣ και οι ΨΕΥΤΕΣ, της ΝουΔούλας και του κλεφτομπατσόκ…

 diafimiseto

ΥΠΟΔΙΚΗ για το σκάνδαλο Energa έσπασε το βραχιολάκι και την κοπάνισε!

20921-deh-energa

Το γαλαζοπράσινο σκάνδαλο με δικηγόρους υπουργούς της ΝΔ, με δημάρχους τύπου Καμίνη να μην εμφανίζονται στις δίκες για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του Δημοσίου που υποτίθεται ότι υπηρετούν, με Στουρνάρες να μην εντοπίζουν τα εκατομμύρια που έφυγαν στο εξωτερικό για να ξεπλυθούν. Ψυχάρηδες να κανονίζουν με Σαμαράδες υπέρ των απατεώνων Και τη σημερινή κυβέρνηση να ανέχεται τα νομικά παραθυράκια που εφηύραν οι προηγούμενοι για να έχουν τους απατεώνες ελεύθερους.

Οι κατηγορούμενοι λοιπόν που διέφυγε κόβοντας το βραχιολάκι εντοπισμού είναι η Μαρία Σκλαβάκη για την οποία μάλιστα είχε εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης προ την σύλληψη της. Ήταν και αυτή ελεύθερη λόγω παρέλευσης του δεκαοκτάμηνου κράτησης. Το πιθανότερο είναι να γνωρίζει την κατάληξη του χρήματος στην Σιγκαπούρη και να διακινεί εκεί λογαριασμούς. Αυτός και ο λόγος που πιθανότατα την κοπάνησε.


Και μετά μας λέει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι ζούμε πάνω από την δυνατότητες μας και πρέπει να κοπούν οι δημόσιες δαπάνες και άλλο !!

Τι δεν καταλαβαίνεις ?

Ότι μας δουλεύουν οι κλέφτες ?

Πιστεύει κανείς ότι οι παραπάνω μπούληδες στη φωτο,μόνοι τους κάνανε τη «δουλειά» ??

Αυτοί ήταν οι μπροστινοί,από πίσω ήταν και τα σαγόνια του καρχαρία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Τυχαία λέτε τους «υπερασπίστηκε» ο Βορίδης από τη ΝΔ και ο Καμίνης ο Πασοκος ?

Τίποτα δεν είναι τυχαίο,αλλά βρήκαν μπουνταλά τον Ελληνικό λαό όλοι αυτοί,και των κοροιδεύουν οι ΚΛΕΦΤΕΣ και οι ΨΕΥΤΕΣ,της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.


Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν μας λέει ο μπούλης Κουλης Μιζοτακης,αλλά 250 εκατ. ευρώ πολύ εύκολα τα ξάφρισαν αυτοί,πολύ εύκολα τους «υπερασπιστήκατε» και πολύ εύκολα θα φάτε μαζί τη λεία σαν ύαινες που είστε……


Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να ψηφίζει Κούλη Μιζοτάκη… Λεφτά δεν υπάρχουν σήμερα διότι το κωλόσογο αυτό μαζί με το Παπανδρεϊκό και το Καραμανλίδικο κατέκλεψαν την χώρα . Κόψτε το παραμύθι περί κεφαλαιοποιητικού – ασφαλιστικού συστήματος . Στη Σουηδία το αντίστοιχο ΙΚΑ έχει 450 υπαλλήλους και στην Ελλάδα μερικές δεκάδες χιλιάδες και αυτό για να έχουν πελατειακές σχέσεις (ψηφαλάκια) αυτοί οι αλήτες . Κρεμάλα στην πλατεία συντάγματος μέχρι να σαπίσουν τα καθάρματα . Μια χώρα σαν την Ελλάδα που άντεξε στο διάβα χιλιετιών αυτοί οι αλητήριοι, τα θρασίμια, κοντεύουν να την αφανίσουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΦΑΙΡΑ ! Καρκίνο να πάθουν όλοι τους …  Ρε μαλάκα  μιζοτάκη, 13 δις κουρεύτηκαν τα αποθεματικά των ταμείων (PSI), 64 δις εκλάπησαν από τους φορολογουμένους ή από της επόμενες γενιές για την επιχορήγηση τους την περίοδο 2010-2014.  Τί είπες  ΡΕ  άεργο κομματόσκυλο που τρέφεσαι μια ζωή από το αίμα των άλλων;  Ρε γελοία μητσοτάκια καταστρέψατε τη χώρα και τώρα που σας ξέπλυνε ο Τσίριζα βγαίνετε και το παίζετε παρθένες λες και ξεχάσαμε το παρελθόν σας…

Κι εν τέλει επειδή ξέρω πόσο ηλίθιους ψηφοφόρους έχουμε, θα τελειώσω λέγοντας:  Όχι μόνο τις συντάξεις και τα κεφάλια κόψ’τους Μητσοτάκαρε, τόσο ζώα που είναι εσάς που τους ρίξατε μέσα στο βούρκο θα βγάλουν στην εξουσία για να τους σώσετε χαχαχαχαχαχα!!!