Κυριακή, Νοεμβρίου 13

Ο Τσίπρας... θυμήθηκε τη Θάτσερ!

Ο Τσίπρας... θυμήθηκε τη Θάτσερ!
Μιλάμε για χοντρό δούλεμα. Στα ίσα. Φοβερό, ε; Να είσαι πρωθυπουργός, να παίρνεις θέση σ’ ένα θέμα που διασύρει την Ελλάδα και να μη... λες τίποτα. Ασύλληπτο.
Αποφάσισε να ασχοληθεί προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας για την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα, μάλιστα κάλεσε στο γραφείο του τους δύο υπουργούς δικαιοσύνης και τον υπουργό
δημόσιας τάξης, ακόμα και τον αρχηγό της ΚΥΠ, που διαχειρίζεται τον σούπερ-κοριό. Και τι μας είπε;

- Ως εδώ!

Δηλαδή; Τα όργια των οργίων γίνονται στο ποδόσφαιρο. Σε τέτοιο βαθμό που στην πραγματικότητα ακυρώνεται κάθε κρατική παρέμβαση, είτε με την αστυνομία, είτε με τη δικαιοσύνη. Και, βέβαια, έχεις και την κυβερνητική εξουσία που απλά κάνει επίδειξη... ρητορείας.

Το αυτό και ο Τσίπρας! «Δεν πάει άλλο». «Μέχρι εδώ». «Δεν ανεχόμαστε πια την εγκληματικότητα».

Λόγια. Τίποτα άλλο από λόγια. Απειλές, καταγγελίες. ΘΑ κάνουμε και ΘΑ ράνουμε. Τι; Άγνωστο!

Μα, ΗΔΗ υπάρχουν ένα κάρο στοιχεία ενοχοποιητικά για συγκεκριμένους που δεν έχουν αξιοποιηθεί. Ο Τσίπρας...προειδοποιεί «Έως Εδώ». Από σήμερα ΘΑ... ενεργοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός.

Να θυμίσω ότι η πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ, όταν η γηπεδική βία ξεπέρασε τα όρια, ΜΙΑ φορά είπε «Ως εδώ!». Το είπε και το έκανε! Ο χουλιγκανισμός ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στην Αγγλία. Τον εξαφάνισε με τα μέτρα που πήρε η αγγλική κυβέρνηση. Μέσα στα μέτρα της Θάτσερ δεν υπήρχε ούτε ένα που να αφορούσε... σάλια. Λόγια. apodytiriakias.gr