Ντοκουμέντα που καίνε την Τζολί έχει στα χέρια του ο Μπραντ Πιτ

Νέα εξέλιξη στο χωρισμό - Στην αντεπίθεση περνάει ο χολιγουντιανός ηθοποιός


Ντοκουμέντα που καίνε την Τζολί έχει στα χέρια του ο Μπραντ Πιτ
Το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Ατζελίνα Τζολί δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ. Μπορεί μετά την αιφνιδιαστική αίτηση διαζυγίου ο ηθοποιός να είχε κρατήσει χαμηλούς τόνους, αλλά φαίνεται πως ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση και να βάλει φωτιά στα σχέδια της Αντζελίνα Τζολί για πλήρη επιμέλεια των 6 παιδιών τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Sun, πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα που θα μπορούσαν να στοιχίσουν στην Αντζελίνα Τζολί την αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους.
Μάλιστα, άνθρωπος κοντά στο πρώην ζευγάρι, μιλώντας στη Sun,  είπε πως «πιστεύουμε ότι αυτές οι ηχογραφήσεις που καταγράφουν λόγια της Τζολί θα είναι "δυναμίτης" εναντίον της αν δημοσιοποιηθούν».
Και συνέχισε: «Κανείς δεν θέλει να παίξει βρόμικα -δεν είναι καλό για τα παιδιά- αλλά η Αντζελίνα και η ομάδα της κυριολεκτικά χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να αποδομήσουν τον Μπραντ, με στόχο να τον εμποδίσουν από το να έχει κι αυτός μερική επιμέλεια των παιδιών».
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ-ΠΙΤ
«Ναι, υπήρχε μια έντονη λογομαχία του Μπραντ με τον γιο του Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο τους, αλλά αυτό ήταν. Δεν υπήρξε καμία κακοποίηση. Ο Μπραντ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φτάσει σε μια συμφωνία μαζί της και να σταματήσουν να ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλον», κατέληξε η ανώνυμη πηγή.
Να σημειωθεί ότι αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται μετά την πρόθεση που εξέφρασε η πλευρά της Τζολί να αποδείξει ότι ο 52χρονος Πιτ όντως χτύπησε ένα από τα παιδιά τους, μολονότι επίσημα η υπόθεση αυτή έχει κλείσει.
 newsbeast.gr