Κυριακή, Νοεμβρίου 27

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ !

kastro-nekros

 

patria o muerte hasta la victoria siempre

Ο Φιντέλ έκανε τη διαφορά γιατί δεν πρόδωσε ποτέ την Κούβα, ουτε  υπέστειλε τη σημαία της επανάστασης.. Αυτό του το μεγαλείο ήταν γενικώς αναγνωρισμένο σε όλον τον πλανήτη.. Ο,τι παρά τις 638 απόπειρες δολοφονίας του και τον ηλίθιο αποκλεισμό της Κούβας από τους αμερικάνους, παρά τις κακουχίες και τις ανυπέρβλητες δυσκολίες παρέμεινε όρθιος και λατρεμένος από τον λαό του μισόν αιώνα… Είναι η ίδια δόξα και τιμή που περιβάλει τον Τσε Γκεβάρα, ή τον Αρη  Βελουχιώτη, τον Κολοκοτρώνη και τον Νικηταρά τον  Τουρκοφάγο αν θέλετε..  Οι σπουδαίοι δεν προδίδουν την υπόθεση του λαού..


patriaomuerte
ΤΟ ΜΠΟΥΕΝΑ ΒΙΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΚΛΑΜΠ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΜ ΒΕΝΤΕΡΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ… ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΜΗ ΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ .. ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.. ΑΝΑΛΟΓΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ.. ΤΕΤΟΙΑ “ΓΚΕΛΑ” ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ, ΕΙΝΑΙ “ΤΥΦΛΟΙ”  ΚΙ ΕΝΩ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ..

Λογικά για τους αμερικανοτσαμπουκαλεμένους ψευτέλληνες  “αριστερούς” ο  Κάστρο δεν ήταν παρά ένας ακομα “εθνικιστής” με φασίζουσα προσήλωση στην εθνική ανεξαρτησία. Ο Τσε το ίδιο…     Ας είναι..
Φορώντας στρατιωτική στολή και κρατώντας ένα κομμάτι χαρτί, ο Ραούλ Κάστρο -με τρεμάμενη φωνή- ανακοίνωσε ότι ο θάνατος του Φιντέλ σημειώθηκε στις 22.29 το βράδυ της Παρασκευής, τοπική ώρα (05.29 το πρωί ώρα Ελλάδος). Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι η σορός του θα αποτεφρωθεί «κατόπιν ρητής επιθυμίας του».
Στο διάγγελμά του, που μεταδόθηκε απευθείας από τη δημόσια τηλεόραση της νησιωτικής χώρας, ανέφερε επίσης ότι «οι λεπτομέρειες της επικήδειας τελετής θα ανακοινωθούν αργότερα», κλείνοντας με μια φράση -σήμα κατατεθέν του Φιντέλ και του Τσε Γκεβάρα: «Hasta la victoria siempre!» («Μέχρι τη νίκη»). Σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT,  η κηδεία του θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου στην Αβάνα έπειτα από 9 ημέρες εθνικού πένθους.

Θρασύτατος ο Τσίπρας ο “Ελληνας” πορδυπουργός στο twitter έγραψε: «Αντίο κομαντάντε. Ως την παντοτινή νίκη των λαών» και παραθέτει το post του ΣΥΡΙΖΑ με τη φράση, «Η ιστορία τον δικαίωσε» και μια κατακόκκινη αφίσα, στην οποία δεσπόζει ο εκλιπών. Θα μπορούσε να βάλει πλάϊ στον Φιντέλ και τη δική του  μάπα του, το σούργελο..
Δείτε τον Τσε Γκεβάρα  στο διάσημο απόσπασμα της ομιλίας του  στον ΟΗΕ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΕΙ,  “ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ” !

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Ιστορία του Κάστρο και την αντίσταση  της μικρής νήσου Κούβας στον Ιμπεριαλισμό στο βίντεο..