Κυριακή, Νοεμβρίου 13

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΠΟ “ΑΕΘΝΙΣΤΕΣ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !


trump
 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..βίντεο ΕΚΤΟΣ  ΕΛΕΓΧΟΥ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

Γλύφει το καριόλι, γιατί ο μπαμπάς του πιό στενου συνεργάτη του Τράμπ είναι πρόεδρος στην Παμμακεδονική Ενωση των ΗΠΑ…
ΚΛΑΙΕΙ ΚΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ : “Είναι ζήτημα ολίγων εβδομάδων να έχουμε καλά νέα για το χρέος…
με τη σχετική συζήτηση να είναι ήδη στο τραπέζι” (χααα, χα, χαα !), συμπληρώνει ο εμβληματικός προδότης Τσίπρας, σήμερα σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Αλητών».






lemitomos
ΝΤ. ΤΡΑΜΠ : «Η θέση μου είναι πως η Συρία πολεμάει το Ισλαμικό Κράτος και πρέπει να απαλλαγούμε από το ISIS. Η Ρωσία βρίσκεται τώρα σε συμμαχία με τη Συρία, και έχουμε και το Ιράν, που γίνεται ισχυρό, εξαιτίας μας, σε συμμαχία με τη Συρία»ΚΑΙ «προτεραιότητα είναι η εξόντωση του ISIS και όχι η απομάκρυνση του Μ.Άσαντ από την εξουσία», Ομως οι ισλαμοκανίβαλοι είναι σαν τα Σφύριζα κι όλη την επιδοτούμενη “Αριστερά”, δημιούργημα Κλίιντον μέσω Σόρος και ΣΙΑ… Αρα, τώρα οι αμερικανοτσολιάδες μας έχουν απέναντί τους τον πρόεδρο των ΗΠΑ !

ΦΙΛΗΣ : 166 ΚΙΛΑ ΧΤΗΝΟΣ ΦΛΙΠΑΡΕΙ!

Ακόμη, ίσως, εμβληματικότερος προδότης ο Φίλης γιατί κάθεται πάνω σε 166 κιλά, είναι λένε  και ο πιο δημοφιλής πολιτικός του ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ, τελος πάντων τώρα αποκαλύπτει την απόλυτη γύμνια του.. Λέει ότι εκτελούσε διαταγές του Τσίπρα όταν την έπεφτε στον Ιερώνυμο. ότι ήταν  μεθόδευση, “πασοκιά”  σας  λέγαμε εμείς ! Το θέμα θα κάνει πάταγο διότι και ο ίδιος ο αρχιτράγος Τζερώνυμος εμφανίζεται στο έλεος του …Σατανά Τσίπρας !
«Έκανα ό,τι έκανα σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό. Και οι δηλώσεις μου για τον Ιερώνυμο και την Εκκλησία από το Μέγαρο Μαξίμου έγιναν με εντολή του». Αυτή είναι η πλήρης δηλωση του παχουλού εθνομηδενιστή..
Πολύ επικίνδυνα αυτή την εποχή τα Σφύριζα/Σιχτίριζα.. Οι δηλώσεις του Τράμπ για αλλαγή πολιτικής των ΗΠΑ στη Συρία, με τους Ρώσους συνεργασία, τους έφεραν χθες σε απόγνωση.. Από το Μαξίμου μια πληροφορία λέει ό,τι συζητούσαν ακόμη και επίθεση στην Τουρκία διότι φαίνεται πως υπάρχει και σχετικός σχεδιασμός από το παγκόσμιο κάθαρμα Τζ. Σόρος που βρίσκεται επίσης σε απόγνωση και πανικό..
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο Νοστράδαμος σε μια προφητεία του είχε «φωτογραφίσει» την εκλογή Τραμπ αλλά και τη πολιτική που θα ακολουθήσει σε σχέση με τη χώρα μας, αναφέρει ένας μπλόγκερ. Στην αγγλική εκδοχή των τετράστιχων που έγραφε ο Νοστράδαμος εντόπισε τη λέξη «trumpet» που σημαίνει «τρομπέτα»: «Η κρυμμένη τρέλα της ψεύτικης τρομπέτας θα αναγκάσει το Βυζάντιο να αλλάξει τους νόμους του».
Κατά τον μπλόγκερ Beschizza, αυτό σημαίνει ότι η Τραμπ θα επιχειρήσει να αλλάξει τη νομοθεσία της Ελλάδας, δηλαδή το Σύνταγμα και το καθεστώς που στηρίζει.. Θα τους αλλάξει τα φώτα δηλαδή, την ώρα που  οι δανειστές απαιτούν απολύσεις στο Δημόσιο, όπου βρίσκεται η κοινωνική βάση των  υποστηρικτών της προδοΣΙΑ’ς.
Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο δεν θα έρθει έτσι το τέλος μας, όπως ήταν προδιαγεγραμμένο αν έβγαινε πρόεδρος η Χίλαρυ.. Η Ελλάδα θα συνεχίσει να υπάρχει, βεβαίως καθημαγμένη με πολλά θύματα.
http://anaktisis.net