Τρίτη, Νοεμβρίου 15

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ . . . ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ . . .

Σαν να βλέπεις λόγους από ΓΑΠ, Σαμαρά Τσίπρα ένα πράμα ! ! !

Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους "ιδεολόγους" που "αυθόρμητα" αλληλοεξοντώνονται για "ιδεολογικούς" και "καθαρά" πολιτικούς λόγους. 
Ίσως ξυπνήσουν κάποια στιγμή και καταλάβουν ότι για την Νέα Τάξη δεν παίζει κανένα ρόλο ποια από τις μαριονέτες της βρίσκεται στην εξουσία... αρκεί να γίνεται η "δουλειά" της :

Η Melania Trump στην ομιλία της την πρώτη νύχτα της εθνικής συνέλευσης των Ρεμπουπλικανών στις 18 Ιουλίου 2016, επανέλαβε φράσεις από την ομιλία της Michelle Obama στην εθνική συνέλευση των Δημοκρατικών το 2008.

Αν και το βίντεο είναι στην αγγλική γλώσσα και χωρίς υπότιτλους... δε χρειάζεται να είναι κανείς αγγλομαθής για να μπορέσει να καταλάβει ότι οι δύο κυρίες λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους "ιδεολόγους" που "αυθόρμητα" αλληλοεξοντώνονται για "ιδεολογικούς" και "καθαρά" πολιτικούς λόγους. Ίσως ξυπνήσουν κάποια στιγμή και καταλάβουν ότι για την Νέα Τάξη δεν παίζει κανένα ρόλο ποια από τις μαριονέτες της βρίσκεται στην εξουσία... αρκεί να γίνεται η "δουλειά" της:





Πηγή: bloomberg

 Facebook



http://antizitro.blogspot.gr