Κυριακή, Νοεμβρίου 27

Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει για τον γάμο της και τις αλλαγές στη ζωή της

Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει για τον γάμο της και τις αλλαγές στη ζωή της
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Tv Έθνος» παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της και για τον σύζυγό της, Αντρέα Καψάλη.
Θεωρείς πως όταν ένας επώνυμος θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα μπορεί να το κάνει ή πιστεύεις πως αυτό εξαρτάται από τα πρόσωπα;
«Δεν ήθελα ποτέ να προβάλλομαι μέσα από την προσωπική μου ζωή αλλά από το επάγγελμά μου
και τα τραγούδια μου. Τώρα είμαι coach στο «Τhe Voice», δεν θέλω να γίνω celebrity...».
Δεν θέλεις ο κόσμος να μαθαίνει κάποια πράγματα για τα πρόσωπα που αγαπά;
«Σαφώς. Αλλά πρέπει να υπάρχει μέτρο. Ακόμη και στα social media δεν κάνω υπερβολές. Πού πήγα διακοπές, τι έφαγα το βράδυ ή πού διασκέδασα. Δεν θα δείξω λοιπόν τις διακοπές μου αλλά εάν με ρωτήσουν σε μια συνέντευξη, θα απαντήσω».


Η σχέση ενός ζευγαριού πρέπει να προχωρά σε γάμο μέσα σε μια πενταετία ανέφερες σε πρόσφατη συνέντευξή. Γιατί το πιστεύεις αυτό;
«Όχι, στα 20 ή στα 25. Αλλά σε μια μεγαλύτερη ηλικία εάν δεν προχωρήσει, το παραμελείς. Λες «και τι έγινε;». Ο γάμος σε κάνει να προσπαθείς για το παραπάνω. Και σ’ το λέω εγώ που δεν ήμουν καθόλου ρομαντική στο θέμα γάμος».


Τι άλλαξε στη ζωή σου με τον Ανδρέα Καψάλη μετά τον γάμο σας;
«Έγινε καλύτερη και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».


Ο γάμος λοιπόν ανανεώνει τον έρωτα;
«Όχι, απλά δένεσαι με έναν διαφορετικό τρόπο. Κανείς δεν παντρεύεται για να χωρίσει. Κάθε μέρα αγωνίζεσαι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Να δείχνεις τη φροντίδα σου. Εγώ είμαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του και αυτός το πιο σημαντικό πράγμα που έχω εγώ. Άρα τι πρέπει να κάνουμε; Να φροντίζει ο ένας τον άλλο. Άσχετα αν κάποιες φορές τσαντίζει ο ένας τον άλλο (γέλια). Κι αυτό έχει τη γλύκα του».

govastileto.gr