Πλημμύρισαν σπίτια στη Δυτική Αττική από τη νεροποντή – Εκατοντάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Πλημμύρισαν σπίτια στη Δυτική Αττική από τη νεροποντή - Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική - ΤΩΡΑ
Περισσότερες απο 30 κλήσεις έχει δεχθεί τις τελευταίες ώρες η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Αττική, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης.
Οι περισσότερες κλήσεις είναι για απάντληση υδάτων και εντοπίζονται σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, όπως το Μενίδι, τα Άνω Λιόσια και το Περιστέρι.

Πριν απο λίγη ώρα, στο Μενίδι, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απομακρύνουν 3 άτομα που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό τους, στη λεωφόρο Δημοκρατίας που έχει μετατραπεί σε ποτάμι απο τη νεροποντή.
Πλημμύρισαν σπίτια σε Πατήσια και Κυψέλη - Ξεπέρασαν τις 40 οι κλήσεις στην Πυροσβεστική
Κλήσεις για απάντληση υδάτων στα Κάτω Πατήσια και την Κυψέλη δέστηκε την τελευταία ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Συνεχίζονται τα προβλήματα απο τη σφοδρή νεροποντή σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Οι πυροσβέστες έχουν σπεύσει για απάντληση υδάτων σε πολλά σπίτια στο Περιστέρι, το Μενίδι και τα Άνω Λιόσια.
Νωρίτερα απεγκλώβισαν 3 άτομα στο Μενίδι που είχαν παγιδευτεί μέσα στο αυτοκίνητό τους στη λεωφόρο Καραμανλή που μετατράπηκε σε χείμαρρο.
Πριν απο λίγα λεπτά πυροσβέστες εντόπισαν 2 αυτοκίνητα που είχαν παγιδευτεί στις Τρεις Γέφυρες, ωστόσο όταν πλησίασαν για να τους απεγκλωβίσουν οι επιβάτες αρνήθηκαν τη βοήθεια των πυροσβεστών.
enikos.gr