Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

Επιτέθηκαν σε ηθοποιό του Bollywood κοντά στο σημείο που λήστεψαν την Kardashian

Έζησε εφιαλτικές στιγμές στο διαμέρισμά της, ένα μήνα μετά την περιπέτεια της Kim

Επιτέθηκαν σε ηθοποιό του Bollywood κοντά στο σημείο που λήστεψαν την Kardashian
Η ηθοποιός του Bollywood και μοντέλο, Mallika Sherawat, δέχτηκε επίθεση από αδίστακτους κακοποιούς με καλυμμένα τα πρόσωπά τους στο διαμέρισμά της στο Παρίσι, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, όπου λήστεψαν την Kim Kardashian.

Η 40χρονη Sherawat, με καταγωγή από την Ινδία, έζησε εφιαλτικές στιγμές στο διαμέρισμά της, ένα μήνα μετά την ένοπλη ληστεία σε βάρος της Kim Kardashian σε κεντρικό σημείο της γαλλικής πρωτεύουσας.
mallika4
Η εφημερίδα «Le Parisien», περιγράφει πώς οι κακοποιοί επιτέθηκαν στην ηθοποιό και στον φίλο της: «Χωρίς να πουν ούτε μία λέξη, ψέκασαν τα θύματα τους με δακρυγόνα πριν τους επιτεθούν».
Όταν οι ληστές απομακρύνθηκαν από το διαμέρισμα, η ηθοποιός και ο φίλος της, κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους ενώ οι δράστες δεν έκλεψαν τίποτα.
mallika3
Η Sherawat, η οποία έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι φεμινίστρια, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τις επιθέσεις που δέχονται στη χώρα της, στην Ινδία, οι γυναίκες.
mallika2
«Όταν γυρίζω πίσω στην Ινδία, έχοντας ζήσει εδώ, καταθλίβομαι από το πόσο οπισθοδρομική είναι αυτή η χώρα στις γυναίκες. Ως ανεξάρτητη γυναίκα, το βρίσκω πολύ θλιβερό!», είχε η πει η 40χρονη σε συνέντευξή της.
mallika5
 newsbeast.gr