Σάββατο, Νοεμβρίου 26

Έφθασε η ώρα για το τεστ DNA του Τόλη Βοσκόπουλου και της Χαράς

Καλούνται να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού μέσα στην επόμενη εβδομάδα
Έφθασε η ώρα για το τεστ DNA του Τόλη Βοσκόπουλου και της Χαράς

Συνέχεια στο σήριαλ με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Τζούλια Παπαδημητρίου δίνεται με την απόφαση του Εφετείου να διατάξει εκ νέου εξέταση DNA.
Σύμφωνα με την Espresso, ο γνωστός τραγουδιστής και η 27χρονη Χαρά καλούνται να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Η Τζούλια Παπαδημητρίου είχε ζητήσει να ανακληθεί η απόφαση ακύρωσης
της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή.
Το δικαστήριο μάλιστα καθόρισε ποιος θα είναι ο πραγματογνώμονας και σε ποιο εργαστήριο ανάλυσης θα γίνει η εξέταση, οπότε οι δύο εμπλεκόμενοι κλήθηκαν να παρουσιασθούν εκεί συγκεκριμένες ώρες και ημερομηνίες.
Το 2007 ΤΟ Πρωτοδικείο Αθήνας είχε κάνει δεκτή την αίτηση του Τόλη Βοσκόπουλου για πραγματοποίηση ανάλυσης DNA. H Χαρά όμως δεν είχε εμφανιστεί με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η διαδικασία. Όπως είχε ισχυριστεί η κοπέλα δεν μπορούσε την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Στη συνέχεια ο τραγουδιστής είχε καταθέσει αίτηση για να ακυρωθεί η πράξη αναγνώρισης της Χαράς ως νόμιμου παιδιού του, κάτι και το οποίο έγινε δεκτό από το Πρωτοδικείο.
Τώρα και οι δύο είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν στο εργαστήριο για αιμοληψία στην ημερομηνία που έχει οριστεί, προκειμένου να δοθεί τέλος στο θρίλερ.newsbeast.gr