Κυριακή, Νοεμβρίου 13

Η εκδίκηση του John Doe


Η εκδίκηση του John Doe

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Οι ελίτ, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας καψοκαλύβικης, αποτελουμένης από επιγόνους μαυραγοριτών, «ήρωες Πολυτεχνείου», μπετατζήδες, αεριτζήδες και πολιτευάμενοιυς πουπουλένιους γόνους, υπαλλήλους όλων των παραπάνω και απαρτιζόντων τον μηχανισμό λεηλασίας της χώρας, θεωρούν τους λαούς άξεστο όχλο και τις εκλογές αναγκαίο κακό.
Το ‘παν πρόσφατα κι ευρωγραφειοκράτες, πως οι ελίτ έχουν δίκιο, διότι αυτές ξέρουν κι όχι οι λαοί που είναι άξεστοι.
Θα είχαμε ξανά κληρονομική διαδοχή και κάποιας μορφής επίσημο τιμοκρατικό σύστημα αλλά έχει δυσεπίλυτα νομικά και πραγματικά προβλήματα. Αυτοί που έχουν τα φράγκα και την δύναμη δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους και να κανονίσουν ποιοι και πως γόνοι με μεταξωτά χέρια και βρακιά θα εναλλάσσονται στην εξουσία. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να ρωτάνε την πλέμπα μέσω κάλπης.
Οι νεοφιλελεύθεροι οπαδοί της αυτορρυθμίσεως, ακόμη κι οι εν Ελλάδι κρατικοδίαιτοι τοιούτοι, που δεν έχουν βγάλει ούτε ένα ευρώ στον ιδιωτικό τομέα ή κι αν έβγαλαν ήταν κερασμένο κι αυτό από φίλο του μπαμπά ή του θείου, εάν μπορούσαν να βρουν τρόπο να τα κουτσοβολέψουν με τα συνταγματικά εμπόδια, χαλαρά θα επανέφεραν την δουλεία ως επίσημο θεσμό.
Όταν βέβαια σήμερα υπάρχουν άνθρωποι, που δουλεύουν φουλ ωράριο με 200 με 300 ευρώ τον μήνα μαύρα και ανασφάλιστοι, η δουλεία είναι ήδη εδώ. Απλά δεν έχουμε ακόμη ανθρωποαγορά δίπλα στην Κεντρική Λαχαναγορά ή την Κρεαταγορά.
Επειδή λοιπόν η απληστία και τα διάφορα ανταγωνιστικά συμφέροντα των ποικιλώνυμων ομάδων των ελίτ τις εμποδίζουν να ρυθμίζουν την εναλλαγή στην εξουσία με σκέτο τσαμπουκά και αυταρχικούς θεσμούς, χρησιμοποιούν άλλα δόλια μέσα: Ήτοι, δημοσκοπήσεις και προπαγάνδα από τα ΜΜΕ.
Αφού παλιολινάτσες, μπατίρηδες προλετάριοι και μικροαστοί, πρέπει να σας ρωτάμε, θα σας μάθουν οι δημοσκόποι και οι τηλεαστέρες να χορεύετε καρσιλαμά. Φτιαγμένες έρευνες, ασύστολα ψεύδη, συκοφαντίες, τερατολογίες.
Στις ΗΠΑ έγινε λοιπόν το εξής απλό. Ο Τραμπ ήταν μπροστά και το ήξεραν οι νταραβεριτζήδες.
Οι αντίστοιχοι συριζαίοι και φιλελέφτ, που έχουν πιάσει αράχνες πακτωμένοι στην καρδιά του κατεστημένου, από την μια έβγαζαν δημοσκοπήσεις με πέτσινες μεγάλες διαφορές υπέρ Χίλαρυ. Έτσι έδιναν ένα διπλό μήνυμα. Σε κάποιους πως ο Τραμπ είναι looser, άρα γιατί να πας να τον ψηφίσεις, χαμένος κόπος. Σε άλλους πέρναγε το μήνυμα πως η Χίλαρυ θα νικήσει συντριπτικά, οπότε πήγαινε ρε φίλε με τον νικητή να φχαριστηθείς την ψευδαίσθηση πως νίκησες κι εσύ.
Από την άλλη, επειδή η ίδια διεφθαρμένη ελίτ ήξερε την πραγματικότητα, το προβάδισμα Τραμπ, και με ένα όργιο ύβρεων, συκοφαντιών, με απίθανες τερατολογίες και κανονικότατες απειλές και μπινελίκια, όχι μόνον προς τον ίδιο τον Τραμπ αλλά κυρίως προς τους ψηφοφόρους, προσπάθησε να το ανατρέψει. Τι φασίστες, τι ρατσιστές τους είπαν, τι άξεστους, αγράμματους, χωριάτες, ειδικά τον μέσο λευκό. Το μπινελίκι πήγε σύννεφο, επιστρατεύτηκε ο τρία τετραγωνικά μίλια κώλος της Τζένιφερ Λόπεζ, ο ακόμη πιο μπαμπάτσικος της Μπιγιονσέ, μέχρι και υποσχέσεις για πίπες από την γέρικη σαύρα, την Μαντόνα. Το τελευταίο θα δελέαζε μόνον Κούρδο αυτονομιστή μετά από εικοσαετή κάθειρξη στις φυλακές του Ντιγιάρμπακιρ την πρώτη μισή ώρα από την αποφυλάκιση. Στην μια ώρα δεν παίρνω όρκο, ο άνθρωπος θα είχε ξεθολώσει και θα προτιμούσε πάλι την φυλακή.
Επειδή όμως ουδέποτε η εξύβριση των ψηφοφόρων αποτέλεσε αποτελεσματικό μέσο προσέλκυσης τους, το γευτήκανε πικρά κάτι τσακάλια κι εδώ με τους ψηφοφόρους της ΧΑ. Φασίστες και νεοναζί τους ανεβοκατέβαζαν κι ύστερα στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών τους είχανε κάνει χάλια το μαύρο πουκάμισο από το γλείψιμο η Δούρου, ο Γαβρήλος ο Σακκελαρίδης, ο Τσίπρας και τ’ άλλα παιδιά.
Γενικώς οι λαοί, αυτή η παλιοπλέμπα, που πρέπει οι ελίτ να ανέχονται να τους ρωτάνε, είναι ζοχαδιακοί. Μαζεύουν, μαζεύουν κι ύστερα μια μέρα σου στέλνουν μια βρεμμένη πατσαβούρα στην μάπα και σου κάνουν και πήλινγκ με σμυριδόπανο.
Οι Αμερικάνοι, που τους κοροϊδεύουν κάτι χλεχλέδες από το Κολωνάκι και τα Εξάρχεια είναι ζόρικος λαός. Κερδίσανε δυο παγκόσμιους πολέμους, στην Κορέα, κι έχουν κάνει οικόπεδο πολλά «μαγαζιά» παγκοσμίως. Τους αρέσουν τα όπλα, ο τσαμπουκάς και η σημαία τους. Τους λευκούς κυρίως βρίζανε οι αντίστοιχες αμερικάνικες Εφημερίδες των Συντακτών, οι Αυγές, τα Lifo, οι Κουμουτσάκοι και οι Παπαδημούληδες και ο Τραμπ έφτασε σε αυτούς το 70%! Η εκδίκηση του απλού ανθρώπου.
Του κούνησε το δάχτυλο ο Ορέστης Μακρής - Γιούνκερ, του κούνησε το δάχτυλο κι ο άνθρωπος από την χώρα – λακκούβα, ο Γερούν Ντάϊσενμπλουμ, του οποίου η μεταπτυχιακή εργασία στο Ιρλανδικό κολέγιο του Κορκ, είχε θέμα «Μέθοδοι χρηματοδότησης ιρλανδικών γαλακτοκομικών συνεταιρισμών από μια ολλανδική οπτική». Δεν κάνω πλάκα. Όλοι μαζί ψώνισαν από σβέρκο. Ο John Doe από την Αλαμπάμα, με το ντουφέκι κρεμασμένο στο πίσω παρμπρίζ του ημιφορτηγού - και δια της ψήφου του ο Τραμπ – , όπως μου είπε ιδεολογικά αντίπαλος αλλά οξυδερκής, «ξέσκισε την προπαγάνδα κολοσσών με μεγαλύτερο ΑΕΠ από την Γερμανία».
Τώρα κλαίνε όλα τ’ αλάνια κλπ.
Εδώ όλη η μιμητική αγέλη των «πολιτικά ορθών», από Τσίπρα και Κυριάκο ως ..Φώφη, από τα μεγάλα συγκροτήματα ως την τελευταία διαδικτυακή «Κατίνα», λυσσάξανε υπέρ της Χίλαρυ, λες και χάσανε τον γάϊδαρο τους στο …Άρκανσο.
Ειδικά η γκάφα του Μητσοτάκη, αγκαλιά με τον κύριο σύμβουλο του, τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Κουμουτσάκο και τα λοιπά αστροπελέκια της μεσαιοχωρίτικης μετριοπαθούς κεντρώας ΝΔ με χαμηλά λιπαρά, χωρίς ανθρακικό και γλουτένη, ήταν τεράστια. Και τώρα θα πρέπει να συνεργαστούν μια μέρα με αυτόν που μπινελίκωναν ευγενικώς.
Μεγάλη πατάτα για τα εθνικά συμφέροντα και το ονόρε της «κεντροδεξιάς» χωρίς Δεξιά.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ τάχθηκε εξ αρχής υπέρ της υποψηφιότητας του Τραμπ με γνώμονα και στόχο ένα και μόνο πράγμα: την εξυπηρέτηση του ελληνικού εθνικού συμφέροντος. Και φυσικά υπάρχουν και μερικοί ιδεολογικοί λόγοι. Κουρέλιασε την πολιτική ορθότητα, θέλει ανάσχεση της λαθρομετανάστευσης, θέλει το τέλος της παγκοσμιοποίησης όπως την ξέραμε, η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών δεν μπορεί να σημαίνει διάλυση των εθνικών κοινωνιών και οικονομιών, ισλαμικό εποικισμό και πλήρη αποβιομηχάνιση της Δύσης. Επίσης ευαγγελίζεται υπεράσπιση των απλών ανθρώπων, ανατροπή της αριστερίστικης δικτατορίας στον δημόσιο λόγο, επισήμανση του Ισλάμ ως εχθρού της Δύσης και συνεργασία με την Ρωσία για την συντριβή των τζιχαντιστών.
Αυτά, αν γίνουν, μας ωφελούν.
Τίποτα δεν θα γίνει όμως αν πουλάμε αντιαμερικανισμό, βρίζουμε την ηγεσία και προπαντός, εάν δεν είμαστε παρόντες στις ΗΠΑ με ισχυρό λόμπυ, με σαφείς εθνικούς στόχους και στρατηγική.
Όχι η Ελλάδα και η Κύπρος να πληρώνουν εκατομμύρια στην «Foufoutos & Foufoutos» για λόμπινγκ, ώστε να προωθούν τα ελληνικά συμφέροντα στην Αμερική κι αυτοί απλά να μας κλείνουν ραντεβού με αμερικανούς αξιωματούχους για να μας προπαγανδίσουν αυτοί τις …αμερικανικές θέσεις με δικά μας λεφτά!
Εμείς πρέπει να πείσουμε πως είμαστε ικανοί Ακρίτες της Δύσης, πως πρέπει να μας φορτώσουν με όπλα, χρήμα για να φυλάξουμε το ανατολικό σύνορο της Ευρώπης, να κοπεί μαχαίρι το κύμα μουσουλμάνων που στέλνει ο Ερντογάν, να εξαερωθεί το ΙSIS και πως δεν συμφέρει τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Δύση να συνεχίσει να υπάρχει ισλαμικός στρατός στην Κύπρο.
Οι Τούρκοι, όπως κι οι τύποι από τον Κόλπο με τα τραπεζομάντηλα στα κεφάλια, τα ακούμπησαν χοντρά στην βαθιά διεφθαρμένη και βαμμένη με χριστιανικό αίμα Χίλαρυ. Ψώνισαν από σβέρκο, όμως οι Τούρκοι είχαν ήδη πιάσει μια πόρτα για τον Χειμώνα. Μέσω μιας Ολλανδικής εταιρείας μίσθωσαν για λόμπινγκ τον Στρατηγό (ε.α.) Φλυν, ο οποίος έριξε, όπως κι ο νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος, ένα δεκάρικο ευχολόγιο για την σημασία της συμμάχου Τουρκίας κλπ και θα έχουν κάνει ή θα κάνουν το ίδιο και με άλλους συνεργάτες του Τραμπ.
Όταν έρθει η ώρα του χτυπήματος του ISIS, όταν το κράτος – συμμορία θελήσει πάλι να αρπάξει κουρδικά και ιρακινά πετρέλαια και να στείλει νέο τσουνάμι σουνιτών λαθραίων στην Δύση μέσω Ελλάδας, τότε θα δούμε εάν θα συνεχιστούν οι ρεβεράτζες, όμως είναι επικίνδυνη η δική μας πολιτική απουσία.
Η ουσία είναι πως η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα με τόλμη, εθνικό σχέδιο, χρήμα (το οποίο θα αποδώσει πολλαπλάσια) και να μπορέσει να πείσει για τα συμπίπτοντα ελληνοαμερικανικά συμφέροντα την νέα μη «πολιτικά ορθή» αμερικανική ηγεσία.
Αυτό μόνο σκληροί, μη «πολιτικά ορθοί» και διορατικοί πατριώτες μπορούν να το κάνουν κι όχι όσοι φοβούνται τι θα τους πει η …Lifo.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

 http://www.antinews.gr