Τετάρτη, Δεκεμβρίου 7

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Τρεις φίλοι βρέθηκαν νεκροί σε ρεματιά

alex_2016_12_6_18_13_23_b2

Τρεις άνδρες ηλικίας 30-40 ετών βρέθηκαν νεκροί… – πιθανότατα πνιγμένοι – στο ρέμα Ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή του Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη μέσα σε αυτοκίνητο.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 3 φίλοι είχαν εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο και είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι στην Αστυνομία, που είχε ξεκινήσει τις έρευνες
για τον εντοπισμό τους. Επειδή μάλιστα η παρέα των τριών ανδρών συνήθιζε να κάνει βόλτες στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, έγινε εκτεταμένη έρευνα εκεί, με χρήση σόναρ.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το reportal.gr, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε τελικά στο ρέμα Ειρήνης ντελαπαρισμένο με τους τρεις επιβάτες μέσα νεκρούς, σήμερα 6/12 περίπου στις 10.30 και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία ανέλκυσής του.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες ανετράπη το όχημα παραμένουν άγνωστες, δεδομένου ότι δεν έχει καταγραφεί επικινδυνότητα στο οδικό δίκτυο της περιοχής, ούτε και ολισθηρότητα λόγω καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ βάσει των πρώτων εκτιμήσεων της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες, ο θάνατος των άτυχων ανδρών προήλθε από υποθερμία και πνιγμό.