Παρασκευή, Δεκεμβρίου 2

Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Δεκέμβριο

Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Δεκέμβριο
ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου
Από 2/12 αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι αυτή η χρονιά τελειώνει και ότι θα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα στα επαγγελματικά σας για να αλλάξετε ή να βελτιώσετε την υπάρχουσα κατάσταση. Για αυτό τηλέφωνα, επαφές, συναντήσεις, e-mails ή επισκέψεις για επαγγελματικούς λόγους
γίνονται το ψωμοτύρι της ημέρας.
Από 14 – 28/12 δίνετε προτεραιότητα στις σχέσεις σας με αδέλφια, γείτονες ή γενικότερα με άτομα του άμεσου περιβάλλοντος. Μέσω της έντονης κινητοποίησης και κινητικότητας που θα βρίσκεστε θα έχετε την δυνατότητα να προβάλετε τον εαυτό σας αλλά και τις βαθύτερες επιδιώξεις σας. Προσέξτε όμως τι θα πείτε και σε ποιους για να μην στείλετε στο καναβάτσο μελλοντικά σας σχέδια.
Ιδιαίτερα μετά τις 29/12 θα παρατηρήσετε, ότι πραγματικά από το πουθενά κάποιο εμπόδιο, που ανέκοπτε την πορεία σας σταδιακά υποχωρεί.
Τέλος, από 29/12 – 10/1 είναι μια καλή περίοδος για να ζητήσετε βοήθεια ή για να κάνετε γνωστά τα σχέδια σας επαγγελματικά ή μη χωρίς να περιμένετε άμεσα χειροπιαστά αποτελέσματα. Τώρα ρίχνετε τους σπόρους και στην συνέχεια θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου
Με το ξεκίνημα του μήνα ξεκινάτε με τον καλό σας συζητήσεις σχετικά με το που και με ποιους θα περάσετε τις γιορτές ή κάνετε τις ανάλογες επαφές με πρόσωπα από μακριά που έχουν διασυνδέσεις για να σας βοηθήσουν σε νομικές εμπλοκές.
Λίγο πριν τα μέσα Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα από 14 - 28/12 ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους ξεχασμένες οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε με άτομα του άμεσου κοντινού σας περιβάλλοντος ή έκτακτες υποχρεώσεις που θα σχετίζονται με δικά σας πρόσωπα ίσως σας αναγκάσουν να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.  Η κατάσταση αυτή θα σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε τους ρυθμούς της ζωής σας.
Από 29/12 η μη φανερή βοήθεια στα επαγγελματικά σας θα αρχίσει σταδιακά να λειτουργεί και να σας φέρνει όλο και πιο κοντά σε αυτά που επιδιώκετε.
Ενώ τέλος, από 29/12 – 10/1 βάζετε πλώρη για νέους ορίζοντες. Είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από άλλη χώρα. Ωστόσο, φροντίστε λίγο πριν το τέλος του μήνα θέματα παιδιών, συντρόφου ή οικογενειακά να μην σας απορροφήσουν τόσο χρόνο και φανείτε ανεπαρκείς σε κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ
Με το καλημέρα του Δεκέμβρη είναι σαν να κάνετε μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης 180 μοιρών όσον αφορά οικογενειακές υποθέσεις ή οτιδήποτε είναι γύρω από την οικεία σας, καθώς γίνεστε πιο πρακτικοί και αφήνετε κατά μέρος υποθέσεις και εικασίες.
Από 14 - 28/12 αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη ή διένεξη με συνεργάτες, φίλους, συναδέλφους ή γενικότερα με πρόσωπα από τον κοινωνικό σας χώρο με πρόσχημα ότι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν μπορείτε να τους αντέξετε. Μένοντας ψύχραιμοι και νηφάλιοι θα δείτε και θα χαρείτε την απρόσμενη γνωριμία με φίλο ή άτομο από τον ευρύτερο εργασιακό χώρο, όπου μπορεί να οδηγήσει και σε σχέση για τους ελεύθερους ή σε επαγγελματική συνεργασία για τους υπόλοιπους.
Ούτως η άλλως από 29/12 και μετά θα διαπιστώσετε ότι ούριος άνεμος πνέει όσον αφορά μακροπρόθεσμα σχέδια και στόχους.
Από 29/12 – 10/1 θα υπάρξει ένδειξη και προθυμία για βοήθεια στα επαγγελματικά σας σχέδια ή σε ανοικτά ζητήματα που έχετε και σας αγχώνουν. Γεγονός, που θα συμβάλλει στην ηθική και ψυχολογική σας αναπτέρωση.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου
Από 3/12 στις μυστικές ή μη συναντήσεις, συζητήσεις που θα έχετε πρώτο θέμα θα είναι οι επαγγελματικές συνεργασίες ή οι σχέσεις σας που είναι κοινώς αποδεκτές από όλους. Ωστόσο, μέσα από όλες αυτές τις κουβέντες, φροντίστε τουλάχιστον να βγει κάτι χρήσιμο.
Από 14 – 28/12, στα όποια προβλήματα οι δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα σας έρχονται οι δικοί σας άνθρωποι να βάλουν ένα χεράκι για να βγείτε από το τέλμα. Από την πλευρά σας απαιτείται να αποφεύγετε διαπληκτισμούς ή κόντρες με τα σώματα ασφαλείας, όπως επίσης είναι επιβεβλημένο να είστε παρών όταν εκτελείτε μια εργασία και να μην εξωθείτε τον εαυτό σας στα άκρα.
 Ούτως η άλλως από 29/12 και μετά θα δείτε να τρέχουν πιο γρήγορα ζητήματα επαγγελματικών συνεργασιών ή τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων/οφειλών.
Από 29/12 και για δυο εβδομάδες μπορείτε να προωθήσετε συνεργασίες, συμφωνίες ή να θέσετε τις βάσεις για μια νέα σχέση.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου
Με το καλημέρα του Δεκέμβρη, βρίσκεστε σε ένα αναβρασμό, προκειμένου να δώσετε λύσεις ή να βρείτε τρόπους διευθέτησης ζητημάτων καθημερινότητας ή εργασίας, που σας απασχολούν και σας κρατάνε πίσω από τα σχέδια σας.
Από 14 – 28/12 θα βρίσκεστε σε μια διαρκής κίνηση για να προωθήσετε θέματα επαγγελματικά, παιδιών ή προσωπικής ζωής. Ακόμη, θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε με έναν πιο εκκεντρικό τρόπο ταλέντα ή ικανότητες. Ωστόσο, όμως φροντίστε, μετακινήσεις, επισκέψεις ή επαφές που θα κάνετε για να προωθήσετε στόχους οικονομικό επαγγελματικούς να μην θέσουν σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή.
Ενώ τέλος, από 29/12 και για περίπου ένα μήνα προχωράτε σε αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο ή στην καθημερινότητα σας. Προσθέτετε νέες συνήθειες και αφαιρείτε αυτές που σας ενοχλούν. Ενώ καθ όλη την διάρκεια αυτού του διαστήματος απαιτείται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου
Με το ξεκίνημα του ο Δεκέμβρης σας βρίσκει σε μια γλυκιά αναστάτωση, καθώς προετοιμάζετε κατάλληλα το έδαφος για κάποιο ταξίδι, κάνετε σχέδια για προσωπική ζωή, παιδιά, εξόδους, διασκέδαση, έρωτες ή για επαγγελματικά ανοίγματα
Από 14 – 28/12 φροντίστε οι συνεργασίες ή οι συμφωνίες που θα κλείσετε ή θα ανακοινώσετε να έχουν ως στόχο την βελτίωση της επαγγελματικής σας θέσης και να μην βρίσκουν αντιμέτωπους τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Ακολουθήστε μια πιο διαλλακτική τακτική μαζί τους και δεν θα βγείτε χαμένοι, καθώς θα πέσει από αυτά τα πρόσωπα χρήμα και όχι μόνο από εκεί που δεν θα το περιμένετε.
Από 29/12 και μετά όσοι είχατε εκκρεμείς επαγγελματικές υποθέσεις μπορείτε να φυσήξετε με ανακούφιση, καθώς θα δείτε σταδιακά να τακτοποιούνται.
Ενώ τέλος, από 29/12 και για ένα περίπου μήνα, θα βρίσκεστε στο εορταστικό κλίμα των εορτών και θα επιδιώκετε να συνεχίσετε να διασκεδάζετε και να απολαμβάνετε τις ομορφιές της ζωής με σύντροφο, παιδιά ή καλή παρέα.
.
ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  
Από 2 έως 19/12 θα προσπαθείτε με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο να ανακαλύψετε την οδό όπου θα σας εξασφαλίσει σταθερότητα στις κύριες πηγές εσόδων σας. Το πρώτο βήμα είναι να αποκομίσετε την ηθική στήριξη σημαντικών ανθρώπων που βρίσκονται στην ζωή σας, εν συνεχεία να αξιολογήσετε το τι θέλετε και το τι δεν θέλετε να κρατήσετε στην ζωή σας, ώστε να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σας και να προχωρήσετε προς την υλοποίηση των σχεδίων σας.
Από 14 – 28/12 για να μπορέσουν να προχωρήσουν ιδέες ή σκέψεις που κάνετε για μελλοντικά σχέδια θα πρέπει να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, ώστε να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Ακόμη, η απρόσμενη συνάντηση που θα έχετε με κάποιο φίλο, συνεργάτη, ή συνάδελφο από μακριά, από το εξωτερικό ή με τον οποίο είχατε καιρό να τα πείτε οδηγεί σε σύναψη συνεργασίας ή σε αναθέρμανση των σχέσεων που είναι πολύ πιο πάνω από το απλό φιλικό επίπεδο.
Από 29/12 και μετά όσοι ήσασταν σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας κάποια απάντηση ή ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει παίρνετε τα ανάλογα μηνύματα και βγαίνετε από την φάση αναμονής, που βρισκόσασταν.
Ενώ τέλος από 29/12 -10/1 αποφασίζετε να μαζευτείτε και να αφήσετε πίσω εξόδους, επισκέψεις ή ξενύχτια. Επιδιώκετε να ηρεμήσετε και να ανακτήσετε τον παλιό καλό σας εαυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε να καταλάβουν ότι θέλετε να αποτραβηχτείτε για λίγο για να μην έχετε και την γκρίνια τους στην συνέχεια.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου
Από 7/12 και μέχρι τα τέλη του μήνα μην επιλέξετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, αγνοώντας/περιφρονώντας πρόσωπα διαφορετικά, που θα σας προσεγγίσουν. Αντιθέτως επιδιώξτε να διοργανώσετε κάποια βραδιά σπίτι σας ή καλέστε κόσμο για να απολαύσετε τις γιορτές μαζί με άλλους και να είστε σίγουροι ότι πέρα από το ότι θα περάσετε καλά, θα πάρετε και ιδέες ή βοήθεια για τα σχέδια σας.
Ακόμη την ίδια περίοδο όσο και αν θελήσετε να το αποφύγετε θα υπάρξει μια μικρό αναστάτωση στο σπίτι λόγω επισκέψεων, αλλαγών ή διοργάνωσης κάποιου πάρτι.
Από 14 – 28/12 προσπαθήστε να τιθασεύσετε τις επιθυμίες και επιστρατεύστε την λογική. Η είσοδος σε νέες ομάδες ή ανάγκη σας για να ξεδώσετε ενδεχομένως να σας αναγκάσει να ξοδέψετε πολύ πιο πάνω από όσα μπορείτε να αντέξετε για αυτό βάλτε ένα όριο.
Από 29/12 και μετά επανέρχεται και πάλι η οικογενειακή σας ζωή και μαζί με αυτή και οι συνήθειες σας σε φυσιολογικούς ρυθμούς, κάνοντας σας να βρείτε και πάλι την αυτοκυριαρχία σας.
Από 29/12 – 10/1 αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την θετική ενέργεια των εορτών, καθώς κάνετε σχέδια για το μέλλον, προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να διευθετήσετε νομικές εκκρεμότητες, αποφασίζετε να κάνετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε κάποιο κύκλο μαθημάτων. Προκειμένου όμως να μην έχετε απρόσμενες εξελίξεις όχι και τόσο ευχάριστες, λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια και να είστε προσεκτικοί στις όποιες μετακινήσεις σας, όπως επίσης και το τι λέτε σε ποιούς. Δυστυχώς, στην προκειμένη περίπτωση, όχι μόνο δεν συγχωρούνται λάθη αλλά πληρώνονται και ακριβά.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου
Από 7/12 μέχρι και τα τέλη του μήνα το έδαφος είναι προσοδοφόρο για νέες γνωριμίες, κλείσιμο επικερδών συνεργασιών, συμφωνιών ή την δυνατότητα δραπέτευσης από την καθημερινότητα.
Από 14 – 28/12 θα αισθάνεστε ότι πνίγεστε από τους άλλους, θα νοιώθετε σαν ένα καζάνι που σιγοβράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί. Ψυχραιμία και πάλι  ψυχραιμία τα ξαφνικά ξεσπάσματα δεν οδηγούν πουθενά, μην διαταράξετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Επιστρατεύστε την αισιοδοξία σας και έχετε κατά νου ότι θα σας δοθεί από το πουθενά και χωρίς να το περιμένετε η δυνατότητα να σπρώξετε ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά.
Από 29/12 και μετά παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, σε προσωπικές επαφές ή επαγγελματικές υποθέσεις που απλώς είχαν σαν αποτέλεσμα να πάνε πιο πίσω τις δουλειές σας, σαν δια μαγείας σταδιακά θα εξαφανιστούν.
Τέλος από 29/12 για ένα μήνα ευνοείστε για να οργανώσετε με πιο αποτελεσματικό τρόπο τα οικονομικά σας, ώστε να ξέρετε που πηγαίνει τι. Επίσης, όσοι σκέφτεστε να δουλέψετε σε μεγάλες εταιρείες, στο χώρο των εκδόσεων/συγκραμάτων ή να ξεκινήσετε εμπορικές συναλλαγές με το κοινό. Αυτό το διάστημα θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες ή δυνατότητες για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα.  Ενώ τέλος, θα έχετε στο πλάι σας έναν φύλακα άγγελο πρόθυμο να σας βγάλει από τα δύσκολα.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ
Από 7 -31/12 δεν έχετε παρά να είστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα, καθώς ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν πραγματικά από το πουθενά, που θα σας δώσουν την δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ωστόσο, και εδώ επιβάλλεται και δεν αναβάλλεται να είστε προσεκτικοί στο που και πως κινείστε, καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να αλλάξει το σκηνικό αυτό εις βάρος σας μετατρέποντας τα έσοδα σε έξοδα.
Από 14 - 29/12 μην εξαντλήσετε τον οργανισμός σας ή μην το παρακάνετε με μετακινήσεις ή γενικότερα με το πρόγραμμα σας. Επίσης τα όποια θέματα σπιτιού που σχετίζονται με ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό ή σας απασχολούσαν μπορούν να τακτοποιηθούν.
Από 29/12 – 10/1 Βρίσκεστε σε μια πολλή όμορφη και δημιουργική περίοδο, όπου έχετε αρκετή ενέργεια και διάθεση για αλλαγές, τόσο σε εξωτερική εμφάνιση όσο και στον τρόπο ζωής. Αυτό συμβαίνει όχι άδικα μιας και τα μηνύματα που εισπράττετε από τους άλλους είναι άκρως κολακευτικά και σας ανεβάζουν ψυχολογικά


ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου
Από 7/12 και για ένα μήνα αναλαμβάνετε τα ηνία τόσο σε προσωπική όσο και σε επαγγελματική ζωή. Νοιώθοντας πιο σίγουροι για εσάς, ανανεωμένοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, θεωρείτε πλέον ότι τα πάντα είναι εφικτά.
Από 14 – 28/12 για χάρη φίλων, συλλόγων, ομάδων ή γενικότερα οικονομικών επιθυμιών μην στείλετε στο καναβάτσο παιδιά ή προσωπική ζωή. Φροντίστε να κρατάτε τις ισορροπίες και να αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα για αρνητικά σχόλια. Ακόμη, αξιοποιείστε κατάλληλα την δυνατότητα που σας δίνετε για να προβάλλετε ή προωθήστε τον εαυτό σας.
Από 29/12 και για ένα μήνα κρατάτε χαμηλό προφίλ σε επαγγελματικά θέματα και γενικότερα σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καθημερινότητα σας.  Είναι μια περίοδος ξεκούρασης και απολογισμού καθώς τον επόμενο μήνα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε όλους του τομείς της ζωή σας. Παρόλα αυτά, μην αγχώνεστε για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, ιεραρχίας ή κύρους σας παρέχει την απαιτούμενη συμπαράσταση.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου
Από 7/12 και για ένα σχεδόν μήνα παίξτε καλύτερα άμυνα σε πρόσωπα που θα εμφανιστούν και θα σας καλούν να ζήσετε μαζί τους μια παράνομη, παράφορη ή κρυφή σχέση. Προκειμένου να προστατεύσετε τον εαυτό σας από κάποια όχι και τόσο θετική εξέλιξη, αλλά και για να εξιχνιάσετε τις προθέσεις τους. Ενώ σε καμία περίπτωση μην ανοίξετε εξ αρχής όλα τα χαρτιά σας, κρατήστε τους άσσους για την κατάλληλη στιγμή.
Από 14 – 28/12 βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα σε επαγγελματικά και οικογένεια, διαμοιράστε σωστά τον χρόνο για να είναι όλοι ικανοποιημένοι αλλά και για να προχωρήσετε τα όποια σχέδια σας. Ακόμη θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να εκμεταλλευτείτε την απρόσμενη ευκαιρία που σας δίνετε για οικονομική ενίσχυση από φίλους, γνωστούς ή ισχυρές ομάδες.
Από 29/12 και για τις επόμενες τριάντα μέρες όσοι έχετε δουλέψει σκληρά τον τελευταίο καιρό ευνοείστε να προωθήσετε ζητήματα εργασίας ή επιχειρηματικά σχέδια, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και ορατά από τους πάντες. Ενώ την ίδια περίοδο ένα πρόσωπο από το παρελθόν που βρίσκεται μακριά σας κάνει την εμφάνιση του και πάλι για να σας βοηθήσει στα νέα ξεκινήματα σας.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος


www.astro4u.gr