Κυριακή, Ιανουαρίου 22

ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ! Αεροπλάνο αεροψεκασμού έπεσε στην Καβάλα ! Νεκρός ο πιλότος !

Είναι σε εξέλιξη προσπάθεια συγκάληψης του γεγονότος απο τον Ελληνικό Στρατό, με την βοήθεια Αμερικανικού κλιμακίου “εμπειρογνωμόνων” .
Αεροπλάνο αεροψεκασμού έπεσε στην Καβάλα! Μολις έγινε!!!  Νεκρός ο πιλότος!!! Φωτογραφίες απο το σημείο! Δειτε το πριν το κατεβάσουν!!!
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!
Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία τηρεί σιγή ιχθύως για το αεροπλάνο που κατέπεσε στις 7:22 στην περιοχή Λεύκη στην Καβάλα.

Δηλώσεις ΣΟΚ κατοίκων!!! “Μας έδιωξε ο Αμερικάνικος στρατός και λέγαμε δεν φεύγουμε , και ήρθε ο Ελληνικός και μας έδιωξε!!!”
Στις πρώτες φωτογραφίες απο το συμβάν , μπορείτε να δείτε το  γράμμα Ω , στην ουρά του αεροσκάφους . Το παγκόσμιο συμβολο βιολογικής απειλής
 110518_mugu_plane_ss_11
Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ !!!
Αναρμόδιο το ΥΠΕΚΑ, υπεκφεύγει το Μεταφορών
Και συνεχίζει να «τυρβάζει περί άλλων» η υπουργική απάντηση: «Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δεν έχει υπόψη κανένα πραγματικό στοιχείο ή σχετική πληροφόρηση και δεν έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας αεροσκάφη «αγνώστου» ταυτότητας». Επιπλέον, παραπέμπει σε αγροτικούς ψεκασμούς από αέρος «για την καταπολέμηση....κουνουπιών(στο καταχείμωνο)και για την προστασία καλλιεργειών από χαλαζοπτώσεις». Αυτοαναιρείται όμως λέγοντας πως οι ψεκασμοί αυτοί «δεν δύνανται να δημιουργήσουν ίχνη συμπύκνωσης (δηλ. ουρές) που παρατηρούνται στα μεγάλα ύψη».
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!! 
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ!!!
Οι δηλώσεις των κατοίκων :
Ο κύριος Ι. Κ   κάτοικος του χωριού Λεύκη στην Καβάλα , που μας έδωσε τις φωτογραφίες που ο ίδιος τράβηξε απο την πρόσκρουση δήλωσε :
Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε πως ήταν ο ουρανός του χωριού το πρωί, πρίν πέσει το αεροπλάνο
BtL9evQCQAAQJEJ
“Στις 7 και 20 , άναψε φωτιά στο αεροπλάνο και έπεσε στο λαγκάδι. Εγώ πήγα να δω αν ζει κανένας , αλλα ήταν μέσα ένα καμένο πτώμα.  Αμεσως μετά ήρθε ο στρατός της Αμερικής και με διέταξαν να φυγω. Μαζευτήκαμε 5 κάτοικοι και φωνάζαμε και μας δείξαν τα όπλα , και τότε ήρθε ο Ελληνικός Στρατός και μας έδιωξε!!!”
Ο στρατός αυτήν την στιγμή έχει αποκλείσει το σημείο και μεταφέρει τα συντρίμια σε άγνωστο μέρος μέσα σε αμερικάνικα φορτηγά!
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!
Halftrack_b5c1c90d878babfb41fd7e92c60cf375 
(Δείτε το U.S.A  αλλά και το 3Δ  που ειναι το σύμβολο της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας!!!)
Και ΜΗ βιαστειτε να διακιολογήσετε . . . ΔΕΝ έχουμε παρει τετοια οχηματα τα τελευταια 30 χρονια.