Τετάρτη, Ιανουαρίου 18

Βροχή τα μπότοξ πολλές οι πλαστικές επεμβάσεις για να έχει αυτό το πρόσωπο η Στεφανίδου

Σάλος με τις πλαστικές της Τατιάνας Στεφανίδου! (Φωτό)


Ξέσπασε σάλος άνευ προηγουμένου. Οι τελευταίες φωτογραφίες της στάθηκαν αφορμή για να βρεθεί ακόμα μια φορά στο στόχαστρο, με τα νεύρα της να χτυπούν κόκκινο!Η σούπερ εντυπωσιακή εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου, στην κοπή πίτας του καναλιού “Ε”, ήταν αυτή έκανε τις κακές γλώσσες να πάρουν φωτιά, φουντώνοντας ξανά τις φήμες που την θέλουν να υπέκυψε στο χειρουργικό νυστέρι.

Τα φλας άστραψαν όταν κρατώντας το χέρι του Νίκου Ευαγγελάτου, η Τατιάνα κατέφθασε στο “Posidonio” πιο λαμπερή από ποτέ, με την εμφάνισή της να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Όπως ήταν αναμενόμενο τα άκρως εντυπωσιακά ενσταντανέ της δεν άργησαν να κάνουν και το γύρο του διαδικτύου αποσπώντας εκτός από διθυραμβικά και κάποια όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως η ομολογουμένως αψεγάδιαστη εικόνα της οφείλεται σε κάποια πλαστική επέμβαση.“Έκανε πλαστική”, “Κάτι πείραξε στο πρόσωπό της”, ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που ακούστηκαν, και τα οποία φτάνοντας στα αυτιά της παρουσιάστριας έκαναν τα νεύρα της… κρόσσια.

Πηγή