Τετάρτη, Ιανουαρίου 11

Αδέρφια ψοφάμε!

Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται διαρκώς μετά την χρεοκοπία της χώρας, αφού οι Έλληνες τα τινάζουν και οι Ελληνίδες δεν γεννοβολάνε.
Την πενταετία 2011-2015, οι θάνατοι είναι πολύ περισσότεροι από τις γεννήσεις αλλά μάλλον πεθαίνουν μόνο οι συμπαθητικοί άνθρωποι, αφού όλες οι σκατόφατσες είναι ακόμα εδώ.

Το 2015 οι θάνατοι στην Ελλάδα ήταν πάνω από 121 χιλιάδες, και είναι οι περισσότεροι που έχουν καταγραφεί από το 1932, με εξαίρεση την περίοδο 1941-1949, αν και, όπως πάει το πράμα, θα σπάσουμε και το ρεκόρ της Κατοχής και του Εμφυλίου, και θα μαζεύουμε τα τουμπανιασμένα πτώματα από τον δρόμο με τα καροτσάκια.
Το 2015 καταγράφηκε και αρνητικό ρεκόρ γεννήσεων, αφού παιδιά κάνουν πια μόνο οι ανεύθυνοι και όσοι έχουν τάσεις αυτοκτονίας, και δεν τους νοιάζει πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους.
Με το θανατικό που έχει πέσει και με τη μαζική φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, μειώνεται διαρκώς ο πληθυσμός της χώρας και αυξάνεται διαρκώς το κατά κεφαλήν χρέος των Ελλήνων αλλά, αν πεθάνουμε όλοι, δεν θα χρωστάμε τίποτα σε κανέναν.
Επίσης, κάθε βρέφος που γεννιέται σήμερα στην Ελλάδα χρωστάει καμιά 50ριά χιλιάδες ευρώ αλλά αφενός δεν το ξέρει και αφετέρου δεν τα έχει πάνω του.
Το καλό με το θανατικό και την υπογεννητικότητα είναι πως έχουμε περισσότερη άπλα και μπορείς να κάνεις πια τις βόλτες σου, χωρίς να τρως στη μάπα χιλιάδες αντιπαθητικούς που σου σπάνε τ’ @ρχίδια.
Πάντως, είναι εντυπωσιακό πως θεωρούνται εθνικά θέματα το Κυπριακό και το Μακεδονικό -δηλαδή θέματα που, ουσιαστικά, είναι διεθνή- αλλά δεν θεωρείται εθνικό θέμα ότι μπορεί να εξαφανιστούν οι Έλληνες.
Θα είναι πολύ θλιβερό να εξαφανιστούν οι Έλληνες, γιατί δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας να έχει στο χέρι του το αγαπημένο μας ευρώ στην πατρίδα μας την Ευρώπη, ενώ δεν θα υπάρχει και Έλληνας παρών όταν θα εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.