Τετάρτη, Ιανουαρίου 11

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ! ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;; (ΦΩΤΟ)

xanouka-ypourgos

Που πάει ο κύριος υπουργός; Λέτε να ήταν «περαστικός» από το σημείο ή να είδε φως και σου λέει δεν μπαίνω μωρέ; Σιγά τα λάχανα…
Πως βρέθηκε στην Εβραική Συναγωγή των Αθηνών ο κ.Γαβρόγλου, υπουργός Παιδείας; Την ακούσατε πουθενά την είδηση; Όχι! Την διαβάσατε; ΟΧΙ! Όπως αντιλαμβάνεστε  αυτά δεν γράφονται πουθενά!!!

f1
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ψυλλιαστείτε… Αν ρίξετε μια ματιά στις ανακοινώσεις του «Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος»
Ρίξαμε ένα βλέφαρο και τι είδαμε λέτε;
Στις 28/12/2016, ο φρεσκοδιορισμένος υπουργός Παιδείας(;) ο κ.Κων/νος Γαβρόγλου, που δηλώνει ειρήσθω εν παρόδω και ΑΘΕΟΣ, παρέστη λέει, στο άναμμα των 5 κεριών της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, που έγινε στην ιερή Συναγωγή του Κεραμεικού, στο Θησείο…
f2
Και αυτό έγινε, όπως γράφει η ανακοίνωση «κατόπιν προσκλήσεως της ισραηλιτικής κοινότητος Αθηνών», όπου και αντήλλαξε ευχές με τους εν πρωτευούση Εβραίους…
Το κείμενο του Κ.Ι.Σ.Ε. συνεχίζει, ότι «το άναμμα των 5 κεριών της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, συμβολίζει την ελπίδα(;) να υπάρχει παντού το φώς της αγάπης για όλους».
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;
ΟΧΙ.
f3
Μας αποκρύπτουν επιμελώς, αφού η άγνοια στο Τσιπριστάν και στους …ιθαγενείς του, ήταν και είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, πώς η εορτή τους αυτή, που διεξάγεται παγκοσμίως, στις 25 του εβραϊκού μηνός Κισλέβ, με διάρκεια 8 ημερών, όπως αναγράφουν και οι εγκυρότερες εγκυκλοπαίδειες, συμβολίζει την νίκη του «φωτός», ήτοι του εβραϊσμού, επί του …»σκότους», ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ εμάς τους Έλληνες!!!
Γιατί;
Μα, η «νίκη» αφορά το ιστορικό γεγονός, βάσει των βιβλίων των Μακκαβαίων, της νίκης των Εβραίων, επί των στρατευμάτων του επιγόνου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντιόχου του Επιφανούς, αλλά και της ΣΦΑΓΗΣ των Ελλήνων που κατοικούσαν τότε στα εδάφη της Παλαιστίνης!
f4
«Λησμονούν» ακόμα να μας πούν, στις άκρως «αγαπησιάρικες» ανακοινώσεις τους, πώς την εορτή τους αυτή, της ‘ΧΑΝΟΥΚΑ’, την ονομάζουν σαν την ‘αγάπη για την Σιών’!
Εν συντομία, εορτάζουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ επί 8ήμερον κάθε χρόνο, όπου και αν βρίσκονται, το (τότε) δικό μας …Ξ Ε Π Α Σ Τ Ρ Ε Μ Α !!!
f5
ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΝΙΑΗΜΕΡΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΣΑΝ…. «ΦΩΤΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ» — ΑΥΤΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ 8ΗΜΕΡΗ ΣΦΑΓΗ, ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΝΙΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 8 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ…. ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ!!!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ Ο κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο κ.ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ…
Ε Κ Τ Α Κ Τ Α !
f6
Τι ζούμε,  με τους άχρηστους και ανθέλληνες που μας έχουν κατσικωθεί για καλά στο σβέρκο μας, και που αυτός ο ίδιος μας ο λαός τους το επέτρεψε και συνεχίζει να τους το επιτρέπει;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΝΟΥΚΑ 
Η ανθελληνική γιορτή των εβραίων που δε γνωρίζαμε
Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα; Για να θυμόσαστε τι “εορτάζουν” και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους… Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις “αμερικάνικες” σειρές/ταινίες η πιο πολυδιαφημιζόμενη γιορτή των εβραίων είναι η “Χάνουκα”…
Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη) Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου.
Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη.
f8
Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».
Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά.
Ο υπουργός Παιδείας  Κώστας Γαβρόγλου, κατόπιν πρόσκλησης της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, παρέστη στις 28 Δεκεμβρίου, στο άναμμα των πέντε κεριών της Χανουκά.
f7
Είναι δυνατόν, υπουργός Παιδείας της Χώρας μας  να πηγαίνει να γιορτάζει και να προσκυνά εβραίικη γιορτή και μάλιστα για την ήττα των Ελλήνων; Φαντάζεστε τον Ερντογάν να έρχεται στην Ελλάδα στον εορτασμό μας της 25ης Μαρτίου 1821, να γιορτάσει την ήττα των Τούρκων;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;;
 makeleio.gr