Δευτέρα, Ιανουαρίου 16

Τό Τρομακτικό Βίντεο Πού Έγινε Viral Στό Διαδίκτυο Γιά Τί Θά Γίνει Στήν Ελλάδα Τό 2017!

Ένα Αποκαλυπτικό Βίντεο στο YouTube του Αρθρογράφου Σπύρου Πρίφτη  (με τίτλο:Βίντεο που σοκάρει-Δείτε τι θα γίνει το 2017 στην Ελλάδα, Τουρκία,Συρία,Ισραήλ,Ιράν,Ρωσία-Κριμαία!)
με πάνω απο 40 Χιλιάδες Views, έγινε Viral στό Διαδίκτυο , με αρκετούς να βιάζονται, και έυκολα να βγάζουν Συμπεράσματα, δίνοντας στο Βίντεο αυτό αρκετά  Dislikes και Αρνητικά σχόλια!


Φαίνεται οτι σε αρκετούς ψηφοφόρους της ΝΔ, δεν άρεσε αυτο το Βίντεο, διότι ο Σ.Πρίφτης μιλάει οτί ο Κυριάκος Μητσοτάκης Προεκλογικά θα εφαρμόσει την ίδια συνταγή που χάρισε την Νίκη στον Νεοεκλεγείσα Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ,και ποιά είναι αυτή; Απολύσεις στο Δημόσιο και Δήμους,Απελάσεις Παράνομων Μεταναστών,Κλείσιμο των Ελληνικών Συνόρων για τους Μετανάστες, και Μετατροπή απο Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών,σε Κέντρα Κράτησης των Μεταναστών! Μόνο έτσι θα κερδίσει ψηφοφόρους απο τον λεγόμενο Ακροδεξιό χώρο,όπου θα του χαρίσει την Πολυπόθητη Νίκη με Αυτοδύναμη Κυβέρνηση!

Το Βίντεο του Σ.Πρίφτη Ανέβηκε στο YouTube στις 30 Δεκ 2016, και δέν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μέρες , και δημοσιεύματα στις 12-01-2017 κάνουν λόγο οτι:Η Ντόρα Μπακογιάννη προαναγγέλλει, όπως και ο αδερφός της, απολύσεις στο δημόσιο! Για «λίπος που πρέπει να κοπεί» μίλησε στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να επαναλάβει σήμερα ακριβώς την ίδια ατάκα η αδερφή του Ντόρα, Η ΝΔ έχει πει ξεκάθαρα ότι αυξήσεις  στους δημοσίους υπαλλήλους δεν θα δώσει,αλλα θα κόψει. Δεν υπάρχει περίπτωση δημόσιοι υπάλληλοι να μην αξιολογηθούν και να μην μπορεί να υπάρξει κινητικότητα!

Στον έναν και μοναδικό εχθρό της Κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη αποκάλυψε ο  Σ.Πρίφτης, και δεν είναι άλλος απο τους Συνδικαλιστές, αυτή και μόνο θα αντιπαρατεθούν με τον Μητσοτάκη, με βίαιες διαδηλώσεις,και απεργίες, γιατί στην Ελλάδα,μόνο όταν απειλούνται τα Συμφέροντα των Δημοσίων Υπαλλήλων-Συνδικαλιστών βλέπουμε Μεγαλειώδης Διαδηλώσης, τονίζοντας στο Βίντεο του ο Σ.Πρίφτης, οτι ούτε το 2017 θα δούμε ελικόπτερα στην ταράτσα της Βουλής να φυγαδεύουν τους Πολιτικούς μας, δίοτι η νεολαία μας Κοιμάται! Αυτό φαίνεται οτι ενοχλείστε τους (ΣυριζοΚομμουνιστικοΑναρχικους-Δημοσίους Υπαλλήλους) και φόρτωσαν ένα κάρο Dislikes και Αρνητικά σχόλια το Βίντεο του Σ.Πρίφτη.....Αλλά ο Κ.Μητσοτάκη μαζί με Ν.Μπακογιάννη ήταν  απολύτως ξεκάθαρη δηλώνοντας με μια φωνή «Ο συνδικαλιστικός νόμος 100% πιστεύουμε ότι χρειάζεται αλλαγή. Δεν είναι δυνατόν να παραλύει όλη η Ελλάδα διότι κάποιοι συνδικαλιστές αποφασίζουν ότι μπορούν να κάνουνε απεργία στους Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας και να κοστίζει αυτό στον Έλληνα εργαζόμενο πάρα πολλά».

Και ενώ πολύ έγκριτη αναλυτές <<Εκτος φυσικά του Σ.Πρίφτη,γιατί πως να το κάνουμε,ποιος είναι ο Πρίφτης;>> Προβλέπουν νέα πραξικοπήματα κατα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμφύλιο Πόλεμο στην Τουρκία, και Διάλυση της Χώρας. Ο Σ.Πρίφτης για το 2017 δέν βλέπει τίποτα απο όλα αυτά που γράφονται να γίνονται, παρά αύξηση σε σημαντικό ποσοστό των Τρομοκρατικών ενεργειών στην Τουρκία, και μεγάλες απώλειες του Τουρκικού Στρατού απο τον Ανταρτοπόλεμο που διεξάγει το ΠΚΚ! Αντιθέτως για το 2017 ο Σ.Πρίφτης βλέπει ενίσχυση των εξουσιών Ερντογάν,με Δημοσιέυματα στις 16/01/2017 να κάνουν λόγο ότι: 
Eνέκρινε σε πρώτη ανάγνωση το τουρκικό κοινοβούλιο, νέο Σύνταγμα που ενισχύει τις εξουσίες του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Για το 2018 είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, και άλλο κεφάλαιο γιατι θα γίνει στην Τουρκία, να μην τα γράφουμε και όλα,ας δείτε το Βίντεο! Μαζί γιατί μές την ατυχία του ο Ερντογάν θα ευνοηθεί απο τον Νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ;

Για την Ρωσία και αν θα ξεσπάσει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, το μόνο ανησυχητικό για τον Σ.Πρίφτη είναι το Ουκρανικό-Κριμαία Πρόβλημα,αύτη είναι η Νο1 σοβαρή αιτία να ξεσπάσει ένας 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά ΌΧΙ φυσικά για το 2017, αν και δεν έχουμε φτάσει ούτε καν στα μισά του Ιανουαρίου του 2017, δεν έχει καν αναλάβει ο Ντόναλντ Τραμπ, και το ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία έχει χτυπήσει κόκκινο,με Αμερικανικά στρατεύματα να στρατοπεδεύουν μόνιμα στην Πολωνία με 3500 Στρατιώτες.

Το άν θά υπάρξει σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με το Πρώτο να Βομβαρδίζει τις Πυρηνικές Εγκαταστάσεις του Ιραν, για το 2017 σύμφωνα με τον Σ.Πρίφτη δεν προβλέπεται, μέχρι να παραδοθούν απο τις ΗΠΑ στο ισραήλ ,και η τελευταίες παρτίδες του Στέλθ Μαχητικού F35. Για την ώρα η Ισραηλινή πολεμική αεροπορία καταναλώνεται σε πραγματικές ασκήσεις-επιθέσης στη Συρία,με στόχους Αντιαεροπορικά Στρατόπεδα,και Πολεμικά Αεροδρόμια!

Σκεφτείτε ότι το Βίντεο του Σ.Πρίφτη είναι μόλις λίγων  ημερών, και τα πραγματά έρχονται με μαθηματική ακρίβεια, όπως τα περιγράφει! Μα πολύ θα πείτε.....Σίγα τα Ξέρουμε, και δεν μας είπε κατι το καινούργιο! Οκ Μάγκες,πείτε τα μας εσείς.....Φτιάξτε τα δικάσας Βίντεο σας στο YouTube!

Δείτε το Βίντεο του Σ.Πρίφτη 



Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr