Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16

Αν αναρτήσουν πίνακες με ονόματα δικαιούχων θα τρομάξετε μόνο Χασάν -Χασάν Χασάν. Σε Έλληνες δεν δίνουν,ακόμη και άνεργους τους κόβουν αν παίρνει η μάνα τους σύνταξη έστω και 400 ευρώ και μένουν στο σπίτι της . ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !

Στους 200.000 μέχρι τώρα οι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης...--Για τους Έλληνες συμβουλεύει η καραβλαχάρα αν πεινούν να τρώνε γεμιστά για να χορταίνουν

Στους 200.000 μέχρι τώρα οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης


Η αρμόδια υπουργός Θεανώ Φωτίου ενημέρωσε ότι την Ολομέλεια ότι τα ονόματα των δικαιούχων μεταβιβάζονται στη ΔΕΗ, ώστε να τύχουν των υπηρεσιών που προβλέπονται

«Διακόσιες χιλιάδες συμπολίτες μας είναι ήδη αυτήν τη στιγμή δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τους 700.000 πάμε πάρα πολύ καλά, γιατί εφτακόσιες χιλιάδες είναι ο αριθμός που έχουμε υπολογίσει για όλο το χρόνο», ανέφερε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η Θεανώ Φωτίου πρόσθεσε επίσης ότι «είναι η πρώτη φορά που μέσα σε δεκαπέντε μέρες διακόσιες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ένα χαρτί με αξιοπρέπεια, που λέει ότι είναι δικαιούχοι και ξέρουν και πόσα χρήματα θα πάρουν, γιατί το λέει το χαρτί».

Εξάλλου, ενημέρωσε ότι τα αρχεία με τους δικαιούχους «έχουν μεταβιβαστεί και μεταβιβάζονται καθημερινά στη ΔΕΗ ώστε να απολαμβάνουν και υπηρεσίες, δηλαδή μειωμένο ηλεκτρικό από τα κοινωνικά τιμολόγια και νερό ενώ θα είναι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ, του Ταμείου Απόρων, θα είναι δικαιούχοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, θα είναι δικαιούχοι στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.λπ. και το 10% των άνεργων δικαιούχων θα μπουν στην εργασία μέσα στο 2017. Αυτό είναι το ΚΕΑ. Δεν είναι μόνο τα χρήματα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ