Τρίτη, Φεβρουαρίου 28

ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΞΗ! 41 παράνομοι μετανάστες έφτασαν ανενόχλητοι μέχρι τα Κύθηρα με ιστιοφόρο. Έρχονται γιατί άκουσαν ότι μοιράζουν οι Συριζαίοι σπίτια και δίνουν και 400 ευρώ μισθό εισβολέα!

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

Για τρίτη συνεχή φορά από τις αρχές του έτους παράνομοι μετανάστες έφτασαν μέχρι τις νότιες ακτές της Πελοποννήσου διασχίζοντας όλο το Αιγαίο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές.
Στη συνέχεια και βάσει της πάγιας ..
διαδικασίας μέσω του αριθμού 112 ενημέρωσαν το ΛΣ που βρίσκονται προκειμένου να αποστείλει σκάφος για να τους παραλάβει.
Πρόκειται για μια νέα διαδικασία αφού έτσι παρακάμπτουν  τα νησιά του Α. Αιγαίου  Αυτή τη φορά οι 41 παράνομοι μετανάστες έφτασαν με ιστιοφόρο.  
Με την συνήθη κλήση στον αριθμό 112 και προφασιζόμενοι ακυβερνησία σκάφους ειδοποίησαν το ΛΣ προκειμένου να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει στην ξηρά.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση εντοπίστηκαν από παραπλέον εμπορικό σκάφος και αναμένεται η άφιξή τους στο λιμάνι του Πειραιά. Μετά τυος απαραίτητους τυπικούς ελέγχους θα αφεθούν ελεύθεροι, για να μετακινηθούν σε περιοχή της επιλογής τους.