Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27

4 ΣΥΝΗΘΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ

kakes synhtheies
Κακές Συνήθειες

ΤΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ: 4 ΣΥΝΗΘΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.

Όλα καλά με το να θέλουμε να είμαστε περιποιημένες, αλλά μήπως κάποια από αυτά που κάνουμε για την εμφάνισή μας μας κάνουν κακό;

Και όμως εγώ βρήκα 4 πράγματα που λατρεύουμε να κάνουμε όσο και αν μας βλάπτουν!

1- Ψηλοτάκουνα.

Τα λατρεύουμε, μας αρέσουν έχουμε πολλά οι περισσότερες και είμαστε σε θέση να υποφέρουμε για να τα φοράμε. Όμως δεν είναι καλό καθώς από ότι λεν οι επιστήμονες το να στηρίζεσαι στο μπροστά μέρος του πέλματος κάνει τον κορμό σου να πηγαίνει προς τα πίσω ως αποτέλεσμα κάνει κακό στην μέση… βέβαια κανένας δεν περιμένει να τα φορέσεις μία φορά και να καταντήσεις να μη μπορείς να περπατήσεις…αλλά με την χρήση επιβαρύνεται η κατάστασή μας!
Ευτυχώς μπορούμε να βολευτούμε πια και με ένα kittenheel, πάλι καλά επέστρεψαν στην μόδα….
psila takounia
Ψηλά τακουνια
-2 Οι μεγάλες Τσάντες.
Ναι όσο και να μας αρέσει να κουβαλάμε τα πάντα όλη την ημέρα για εκείνη την απειροελάχιστη περίπτωση που συμβεί κάτι…μας κάνει κακό! Είναι γεγονός και ξέρω πως όλοι θα συμφωνήσετε πως όσο μεγαλύτερη η τσάντα τόσο περισσότερα πράγματα βρίσκουμε να βάλουμε μέσα! Και πάντα βολεύει ο ένας όμως…με αποτέλεσμα να στραβώνεις και να μην κατανέμεται σωστά το βάρος του σώματος και να πονάει ο όμως ο αυχένας η πλάτη και η λίστα συμπληρώνεται.
Κάντε στον εαυτό σας μία χάρη, τις μισές μέρες της εβδομάδας κουβαλήστε ένα κομψότατο clutch!
megales tsantes.jpg
Μεγάλες τσάντες

3- Το να είμαστε συνεχώς σε δίαιτα.
Ειλικρινά  οι ακραίες δίαιτες  επιτυγχάνουν το αντίθετο αποτέλεσμα! Με το να μην τρώμε οδηγεί το σώμα μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και επιβραδύνεται ο μεταβολισμός. Στην ουσία λιμοκτονείς χωρίς λόγο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε την εικόνα ενός σκίτσου αλλά ούτε και είμαστε όλοι ίδιοι. Κορίτσια πάνω από όλα υγεία!
Eimai se diaita.jpg
Είμαι σε δίαιτα

4- Το να λειτουργούμε με την φιλοσοφία του «YOLO».
Δηλαδή, μία είναι η ζωή και ζούμε μόνο μία φορά και συνεπώς μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε ή καλύτερα ό,τι προλαβαίνουμε. Αυτό μόνο σε παρορμητικές συμπεριφορές και σε βιαστικές  κινήσεις  μπορεί να οδηγήσει. Τέτοιες  αποφάσεις μπορεί να ξεκινούν από το φαγητό μέχρι να αγοράσεις κάτι που στην πραγματικότητα δεν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις. Η ζωή είναι για να χαιρόμαστε και να την απολαμβάνουμε κάνοντας επιλογές που μας κάνουν καλό στο σώμα το μυαλό αλλά και την τσέπη.


Life-is-Beautiful

Καλή συνέχεια.

 http://fit-4-all.gr/