Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ – ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος από το 1999 γράφει και μεταφράζει ιστορίες, τραγούδια και σενάρια για παιδιά. Αυτός δέχτηκε να κάνει την μετάφραση σε αυτό το εξάμβλωμα που θέλουν να μας παρουσιάσουν ως παιδικό βιβλίο.

ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΕΧΘΡΟΥ ΠΡΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ..

Η ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ… ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΠΧ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.. ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗ  ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ.. ΑΠΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ.. 

Οι κάθε λογής ανώμαλοι, όχι κατ’ ανάγκη ως ομοφυλόφιλοι, στρατεύονται με ασυλία  και προνόμια να γίνουν κοινωνική βάση του κατοχικού Συστήματος;… Οπως τα κομματόσκυλα, οι δημόσιοι υπάλληλοι απ’ τα παλια.. Θέλει μεγάλη  δόση από  διαστροφή  να  αποδεχτείς μέσα σου την  καταστροφή της υπέροχης  πατρίδας από χτήνη στην δούλεψη  των  εχθρών της…


ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ  ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ… ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ.. ΟΥΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ.. ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ.. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ.. ΠΛΕΟΝ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ 100%, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ…
ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΡΟΜΟ.. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ…
Μετά από πολλές πιέσεις διαφόρων ομάδων αλλά και με βάση την ανοιχτή  σχετική προπαγάνδα από τη διακυβέρνηση Σύριζα και τις απόψεις τους περί παιδοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια, οι εκδόσεις Ίκαρος έκδοσαν ένα βιβλίο με τίτλο: (Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες)
Ένα βιβλίο, το οποίο συν τοις άλλοις περιλαμβάνει και τις αποκαλούμενες από την Νέα τάξη “οικογένειες Ουράνιο τόξο”, από ομοφυλόφιλους σε αναζήτηση κάποια στιγμή στην  οικογενειακή  θαλπωρή..
Το εικονογραφημένο βιβλίο, στην προσπάθεια του να μας παρουσιάσει τις διάφορες μορφές οικογένειας, αναφέρει ότι: κάποια παιδιά έχουν δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες.
Το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες, (σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου) εξερευνά τις διάφορες μορφές της οικογένειας σήμερα, και γίνεται “υπέροχη αφορμή για συζήτηση γύρω από ευαίσθητα θέματα, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους”…
Ένα βιβλίο που τα παιδιά θα αγαπήσουν και θα θέλουν να διαβάζουν ξανά και ξανά.
Το βιβλίο κέρδισε το School Library Association Information Book Award στην κατηγορία κάτω των 7.
Δυστυχώς, το πιο δυσάρεστο είναι ότι παρατηρώ διάφορες ομάδες και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο να επευφημούν και να προτείνουν ως ιδανικό το συγκεκριμένο βιβλίο.  Οι  δημόσιες σχέσεις των  εκδόσεων Ικαρος συνοδεύονται από προπαγανδα εκπούστευσης από το κατοχικό πουσταριό όλων  των κομμάτων..  Ετσι νομίζουν  οτι προχωράνε κι αυτοί τις  δουλειές τους..
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ “ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ” ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ “ΤΕΛΟΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ” ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ…
“ΒΑΣΙΜΕΣ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ..
ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚOI ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΑΣΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΡΙΧΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.. ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΒΑΡΩΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΛΗ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ..
ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο “ΓΙΩΡΓΟΣ” ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ “ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ”. ΣΑΝ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ…
ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΗΣΙΑ, ΕΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ, ΕΕ ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ..
………………………….
…..ΤΕΛΟΣ ΩΣ  ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ  ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΠΩΣ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ”, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  “ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ” ΠΟΤΕ… “ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ  ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ  ΣΤΙΣ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΑΣ  ΣΧΕΣΕΙΣ.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ..
ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 8-9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο “ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ” ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΕΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΝΑΖΙ.. ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΑΤΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, Ο “ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ” BENITO, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ, ΣΕ ΙΣΧΥ ΠΑΝΤΑ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ…
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ “ΙΟΥΔΕΣ” ΟΤΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ..

http://anaktisis.net