Σάββατο, Φεβρουαρίου 25

Η υφυπουργός Οικονομικών προαναγγέλλει μέτρα φωτιά για τα νοικοκυριά! Διαβάστε τι έρχεται!!

Από Βασίλη Πολυχρόνη              

Από...θρίαμβο σε...θρίαμβο πάμε αδέρφια!Σε συνέντευξη της υφ.Οικονομικών Κ.Παπανάτσιου στο...διαπλεκόμενο "Βήμα" εξήγγειλε τα παρακάτω:
-Θα μειωθεί το αφορολόγητο με μια πρόβλεψη γι αυτούς που έχουν παιδιά (φέξε μου και γλίστρησα)!--Για τους μουσουλμάνους που κάνουν 12 και λίγα λέω...
-Παραμένουν τα τεκμήρια στον υπολογισμό του φόρου που σημαίνει πως άνεργος με μηδενικό εισόδημα θα πληρώνει φόρο (και μάλιστα μεγαλύτερο λόγω μείωσης του αφορολόγητου) γιατί...θα του έχει μείνει ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο από τις εποχές...της ευημερίας!
-Οι φορολογικοί συντελεστές μισθωτών,συνταξιούχων,αγροτών και ελ.επαγγελματιών παραμένουν οι ίδιοι.Τώρα σε ποιους θα γίνει η...στοχευμένη ελάφρυνση στη φορολογία,ε...καταλαβαίνετε.Ο Μπόμπολας κι ο Καλογρίτσας να "κερδίζουν" κι οι άλλοι να πάνε να...!
-Δεν θα μειωθούν οι έμμεσοι φόροι,άρα με την ίδια τιμή...θα τρώμε τα μακαρόνια!
-Ο ΕΝΦΙΑ του 2017 θα υπολογιστεί με τις εφετινές αντικειμενικές αξίες.Με δυο λόγια η...μείωση των αντικειμενικών αξιών του περασμένου Μαΐου ήταν...μέρος του σανού που χρειαζόταν τότε η κυβέρνηση για να περάσει την τότε μείωση του αφορολόγητου και το καταστροφικό ασφαλιστικό!
Υπάρχει όμως και μια...καλή είδηση που έβγαλε η συνέντευξη:Η κ.Παπανάτσιου διαβεβαίωσε πως για κάθε ευρώ επιβάρυνσης θα υπάρχει αντίστοιχα...ένα ευρώ ελάφρυνσης!
Τώρα πως θα υπάρξει η...ελάφρυνση όταν θα πέσει ξανά το αφορολόγητο,θα παραμείνουν τα τεκμήρια και οι φορολογικοί συντελεστές,δεν θα μειωθεί ο ΦΠΑ και ο ΕΝΦΙΑ θα υπολογιστεί με τις ίδιες αντικειμενικές,το ξέρουν μόνο...οι Χουντίνηδες της κυβέρνησης της "αριστεράς" (μετά του...σ.Καμένου,βεβαίως βεβαίως) και...οι παρενέργειες που θα φέρει το μείγμα σανού και τρίφυλλου που θα μοιραστεί στους oikositistas!
Υ.Γ. Προπονηθείτε γιατί...θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε! 

#ξεφτίλες