Τετάρτη, Φεβρουαρίου 1

Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο

Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Φεβρουάριο
Φεβρουάριος

Κριος


Πολλά είναι τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν το φεβρουάριο και πολλές είναι οι απαιτήσεις που θα έχουν οι άλλοι από εσένα, γεγονότα που θα κάνουν αυτόν το μήνα πιεστικό
και δύσκολο. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 7 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, θα είναι πιο εύκολο για εσένα να κλείσεις πόρτες και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Από εκεί και πέρα, ο συμβιβασμός είναι αυτό που πρέπει να κάνεις, για να μη ζημιωθείς. Κοντά στη Έκλειψη Ηλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στους Ιχθείς, εστίασε την προσοχή σου σε παρελθοντικά σου σχέδια, που μπορούν να αποκτήσουν πνοή. Οι ουσιαστικές βελτιώσεις που μπορείς να πετύχεις αν ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, θα σε κάνουν να χαμογελάσεις ξανά και να υποδεχτείς την άνοιξη με ανεβασμένη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική ζωή των Κριών θα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ιδιαίτερα ερωτική και παθιασμένη. Με την Αφροδίτη από τις 3, αλλά και με τον Άρη στο ζώδιό σου κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του δείξεις και τα αισθήματα που έχεις για εκείνον, παραμερίζοντας κάθε τύπου ανασφάλειες και φοβίες που ταλαιπωρούν αμφότερους. Και για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να συναντήσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και προσδοκίες. Φρόντισε λοιπόν να μην παραμελήσεις την εικόνα σου και να βγεις στο σεργιάνι, για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στη δουλειά σου αυτό το μήνα, αν παραμείνεις ρεαλιστής και λογικός. Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε κάνει να έχεις μεγάλη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα λάβει χώρα στις 11 στον Λέοντα, κάποιες μικροαναποδιές θα σε ταλαιπωρούν, αλλά δε θα είναι ικανές να ανατρέψουν εις βάρος σου την καλή κατά τα άλλα κατάσταση, εκτός και αν βγεις παντελώς εκτός ορίων. Τα οικονομικά σου αυτό το μήνα δε θα πάνε άσχημα, με την προϋπόθεση να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα. Με τον Ήλιο από τις 18 και μετά στο ζώδιο των Ιχθύων, θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που σε αγχώνουν αρκετά.

Ταύρος

Αυτός ο μήνας θα έχει πολλές και καλές εκπλήξεις για εσένα. Από τις 7 του μήνα μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου, ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο και θα σου προσδώσει μεγάλη κοινωνικότητα, αλλά και έντονη κινητικότητα σε όλους του τομείς της καθημερινότητάς σου. Δε θα λες όχι σε καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό, αφού θα κάνεις εξαιρετικές γνωριμίες, που στο μέλλον θα καταλάβεις τη σημασία τους. Από τις 18 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στους Ιχθείς, τα πράγματα αρχίζουν να σε προβληματίζουν έντονα και απαιτούν από εσένα, σοβαρότητα, υπομονή και διπλωματικότητα. Μη βιαστείς καθόλου να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, γιατί εξωγενείς παράγοντες θα σε εμποδίσουν. Στις 26 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις δυναμικές ενέργειες σε ένα οικονομικό σου ζήτημα και να πετύχεις αυτό που περιμένεις καιρό. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, αυτόν το μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Κριού από τις 3, η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα θέλεις ο σύντροφός σου να περνάει όμορφα μαζί σου. Η Έκλειψη Ηλίου στις 26 θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική. Μην παραμελείς τις ανάγκες σου, πες τα πράγματα με το όνομά τους και θα δεις ότι η ανταπόκριση που θα λάβεις από το ταίρι σου, θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση των ερωτικών σου ονείρων. Και αν ακόμη είσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, το σύμπαν αυτό το μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να τη διώξεις και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι, που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο επαγγελματικός σου τομέας απαιτεί από την μεριά σου λογική και αυτοσυγκράτηση, ώστε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Σκέψου κάθε πρόταση που θα σου γίνει, συζήτησέ την, συμβουλέψου ειδικούς και έμπιστούς σου και αν πρόκειται να αλλάξεις κάτι, επιχείρησέ το μέχρι τις 26 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στο φιλικό για εσένα Υδροχόο. Από εκεί και μετά, κάνε υπομονή, καταπίεσε τον εκνευρισμό σου και μείνε διαλλακτικός στις κουβέντες που θα κάνεις με τους συναδέλφους και ανωτέρους σου, γιατί δυστυχώς άλλα θα λες και άλλα αυτοί θα εκλαμβάνουν. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά θα σε απασχολήσουν όλο το μήνα, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Φρόντισε τα τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας μέσα στα περιθώρια που έχεις και μην τα υπερβείς για κανέναν λόγο.

Δίδυμοι

Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές για το ζώδιό σου και δε θα προλαβαίνεις από τις τόσες ξαφνικές εξελίξεις, που θα έχεις. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα σε απασχολήσει η επίλυση θεμάτων που σε προβληματίζουν, ενώ θα συμβούν και πολύ καλά γεγονότα, που δε θα τα περιμένεις. Θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στη ζωή σου, που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ, καθώς η κοινωνικότητά σου, λόγω του Ερμή που θα κινείται στον Υδροχόο από τις 7 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Στις 11 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις τον εαυτό σου, για να διαπιστώσεις ποιες είναι οι ουσιαστικές σου ανάγκες και επιθυμίες, ώστε να μην κινείσαι στα τυφλά και ψάχνεσαι άδικα. Μόνο έτσι θα αποκομίσεις κάτι πραγματικά καλό από αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και το ρομαντισμό στο αποκορύφωμά τους. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Η Αφροδίτη από τις 3 και μετά στον Κριό, θα σου στείλει τις καλύτερες επιρροές της, προσφέροντάς σου ακόμη περισσότερο ερωτισμό, σε σημείο που θα εκπλήξεις το σύντροφό σου και θα σε ακολουθήσει πιστά σε αυτά τα ερωτικά μονοπάτια που τον οδηγείς. Στις 11, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, πρόσεξε να μη σαμποτάρεις εσύ ο ίδιος την ευτυχία σου, κάνοντας απερίσκεπτες κινήσεις και λέγοντας λόγια που δεν εννοείς. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, έφτασε ο καιρός να τη διώξεις. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 στους Ιχθείς, σου δίνει όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι, με το οποίο θα περάσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου αυτό το μήνα θα τα πας αρκετά καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι είχες αναβάλει στο παρελθόν. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Εκμεταλλεύσου το, για να διευθετήσεις βαρετές υποθέσεις που απαιτούν μοναχική δουλειά και απόφυγε τις πολλές συναναστροφές με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μέχρι τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα αποχωρήσει από τον Υδροχόο και θα εισέλθει στους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Από εκεί και μετά, μείνε στις εντελώς απαραίτητες αγορές και μην ανοίγεσαι…

Καρκίνος

Αυτό το μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Σε όλο αυτό το ευχάριστο παιχνίδι θα συμβάλει και ο Ερμής, που θα σε ευνοεί από τον Υδροχόο από τις 7 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Έτσι, η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και η πρόθεσή σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου θα σε προτρέπει σε δραστικές πρωτοβουλίες. Όλα αυτά, έρχεται και τα ενδυναμώνει και η Αφροδίτη, που θα κινείται στον Κριό από τις 3 και μετά. Οι φιλικές παρέες, η γλυκιά καθημερινότητα και το ευχάριστο περιβάλλον, θα σε ξεκουράζουν από τους έντονους ρυθμούς της ζωής, που μερικές φορές σου φαίνονται αβάσταχτοι. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, άφησε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει και θα προλάβεις όλα τα παιχνίδια που παίζουν οι ανταγωνιστές και οι αντίζηλοί σου πίσω από την πλάτη σου. Δυσκολίες σε σχέσεις που θα βγουν στην επιφάνεια, θα ξεπεραστούν με διάλογο και κατανόηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, η σχέση σου από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο, καθώς θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ θα θέλεις να ξεδώσεις λίγο από το άγχος που περνάς στην καθημερινότητά σου. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου και η ρομαντική συμπεριφορά σου θα κάνουν τις στιγμές σας ακόμη πιο ζεστές από παλιότερα. Και αν ακόμη δεν έχεις διώξει τη μοναξιά, οι πλανήτες αυτό το μήνα σου δίνουν τη δυνατότητα να το κάνεις, καθώς πολύ σύντομα θα βρεις και το ταίρι, με το οποίο που θα περάσεις πολύ καλά. Μη φοβηθείς να ερωτευτείς και απόλαυσέ το για όσο καιρό κρατήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου θα τα πας καλά αυτό το μήνα. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου. Αυτές τις σκέψεις θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα, μιας και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ ευνοϊκά και οι ικανότητές σου πάρα πολλές. Ακόμα, θα σου κάνουν προτάσεις, που θα πρέπει να αρπάξεις, γιατί θα είναι συμφέρουσες για το πορτοφόλι σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα, που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου για το ζώδιό σου προβλέπει ανακατατάξεις και ανατροπές σε βασικούς τομείς της ζωής σου, που ενώ αρχικά θα σε δυσκολέψουν, μελλοντικά θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ευνοϊκές. Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στις 11, στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει, θα καταλάβεις ότι οι αντιλήψεις, τα «πιστεύω» σου και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων δεν ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο κλίμα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, και θα θελήσεις από μόνος σου να αλλάξεις την οπτική σου. Από τις 7 μέχρι τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο, η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου, καθώς θα βλέπεις του γύρω σου να βασίζονται πάνω σου και να σου έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη. Χρησιμοποίησε αυτό το χάρισμα της υπομονής που έχεις, έτσι ώστε να είσαι σε ετοιμότητα όταν έρθει η κατάλληλη ώρα για να δράσεις...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του μήνα, ιδιαίτερα αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων. Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητές σου θα είναι τόσο αυξημένες, που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα στο σύντροφό σου. Από τις 3 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό, οι ημέρες είναι κατάλληλες για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από όλα αυτά, που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα. Οι πλανήτες θα σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να απαλλαγείς από όλες αυτές τις καταστάσεις, που μπορεί να σου χαλούσαν την ψυχολογική σου διάθεση και δεν περνούσες καλά μαζί του. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στη ζωή σου, με την εύνοια που θα σου χαρίζει ο Άρης στον Κριό για όλο το Φεβρουάριο, μπορείς να ακούσεις την καρδιά σου και να πάρεις την απόφαση να δεσμευτείς με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που σε ελκύει πολύ και έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο Φεβρουάριος επιφυλάσσει αρκετές εντάσεις, αλλά και ζυμώσεις για την επαγγελματική πορεία των περισσότερων Λεόντων. Μέχρι τις 7 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω, πιθανόν να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή να αποδεσμευτείς δύσκολα από συμβόλαια και συνεργασίες που σε ταλαιπωρούν και που πλέον δε σε αντιπροσωπεύουν. Θα υπάρξουν προβλήματα στην επαγγελματική σου καθημερινότητα και στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, που αν όμως επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα σου και την υπομονή σου, πραγματικά θα καταφέρεις να βρεις ιδανικές λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Ο Άρης που θα κινείται στον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα θα σου δώσει όλα τα φόντα να κάνεις συζητήσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις και πολλά στάσιμα θέματα. Γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα μπορείς να τα τακτοποιήσεις αποτελεσματικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

Παρθένος

Ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για το ζώδιό σου, προκειμένου να προλάβεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν ακόμη. Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ζώδιο του Λέοντα, θα κάνει τα πράγματα αρκετά διφορούμενα για σένα. Από τη μία, θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδιά σου, εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις, ενώ από την άλλη, θα βιώνεις ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας, ειδικά στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα και όχι βιαστικά, εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις και πάνω απ’ όλα διατηρώντας την αισιοδοξία σου, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι μπορείς να φέρνεις εις πέρας και το πιο δύσκολο θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο από τις 7 μέχρι τις 26, οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες, αν σεβαστείς τις απόψεις των άλλων και δεν προσπαθήσεις να τους επιβάλλεις τις δικές σου ιδέες και πεποιθήσεις. Καλοσχεδιασμένες αποφάσεις και ενέργειες θα σε οδηγήσουν σε μία καλή οικονομική συμφωνία στις 26 του μήνα, που θα λάβει χώρα η ευνοϊκή για εσένα Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις έντονο πάθος στη σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου, τώρα θα πάρουν τέλος, καθώς θα γυρίσεις σελίδα, ώστε να δώσεις καινούργιο αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό από τις 3 του μήνα, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι αφού με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης πολύ σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό. Αρκεί να ακούσεις την καρδιά σου και όχι τη λογική σου, που πολλές φορές σε παραπλανά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας καλά, αν εστιαστείς μόνο στους στόχους, που έχεις και δεν αναλωθείς σε θέματα, που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση, αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Μπορεί να έχεις προτάσεις, που μπορεί να φαίνονται πολύ δελεαστικές, αλλά καλό είναι να μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι, το οποίο μπορεί αργότερα να σε προβληματίσει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να καλυτερεύουν, παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δε σου χρειάζονται, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος μπαίνει δυναμικά για τους περισσότερους. Το πρώτο μισό του μήνα, απόφυγε άτομα που είναι έτοιμα για καβγά και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δώσει το πλανητικό σκηνικό, για να απαλλαγείς από εκκρεμότητες, άγχη και προβλήματα. Βάλε τα δυνατά σου για να βρεις λύσεις στα οικονομικά ή να γεφυρώσεις διαφωνίες και να διευθετήσεις διαφορές με πρόσωπα, με τα οποία σε ενώνουν συναισθηματικοί δεσμοί. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι, αν και έχεις πολλά ταλέντα, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Στις 26 του μήνα, που ο Ερμής θα εισέλθει στους Ιχθείς, τα πράγματα αρχίζουν να απαιτούν περισσότερο την προσοχή σου, ιδιαίτερα στην προσέγγιση ευαίσθητων θεμάτων, ώστε να αποφύγεις τη ρήξη με άτομα από το στενό σου περιβάλλον. Ακόμη κι αν δε γίνεις ιδιαίτερα διπλωματικός για να τα αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να μην είσαι τόσο «ωμός» και απόλυτος στα λόγια σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η σχέση σου αυτόν τον μήνα θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο, και θα μπορέσεις από το ξεκίνημά του κιόλας, να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Κριό από τις 3, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τι ζητάς. Θα μπορέσεις να βάλεις τη σχέση σου σε σωστές βάσεις, ώστε να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Όσο για εσένα που μιλάς ακόμη με τη… μοναξιά, η Αφροδίτη θα σου δώσει τόση γοητεία και ερωτισμό, που θα είναι αδύνατον να σου αντισταθεί κανένας. Μην καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα αλλά διεκδίκησε το δικαίωμά σου στον έρωτα πιο δυναμικά!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση, από τις 7 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου που οι επικοινωνίες σου θα ευνοούνται και οι όροι και οι προϋποθέσεις θα είναι ξεκάθαρες. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνεις πραγματικότητα μία παλιά σου ιδέα που έχει άμεση σχέση με το αντικείμενό σου. Από εκεί και μετά, προσπάθησε να δείξεις υπομονή και κατανόηση στις συναλλαγές σου, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορούν όλοι να σκεφτούν με την ταχύτητα που σκέφτεσαι και θα δημιουργούνται εντάσεις και διαφωνίες με τους συναδέλφους σου, που θα παρερμηνεύουν τα λόγια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, άμεσα. Μην αναβάλλεις τίποτα για αργότερα, γιατί με τον Δία να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου από τις 6 και μετά, θα έρθεις αντιμέτωπος με αναβολές και καθυστερήσεις.


Σκορπιός

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας με πολλές εναλλαγές και ξαφνικά γεγονότα για το ζώδιό σου, πολλά από τα οποία θα σε χαροποιήσουν. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο από τις 7 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, θα έχεις έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες που θέλουν ξεκαθαρίσματα. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Κριό από τις 3 και μετά, η φαντασία και η λογική σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψή σου για τη ζωή ξεκάθαρη, ενώ η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ήλιο να κινείται στους Ιχθείς και την Έκλειψη Ηλίου να λαμβάνει χώρα στις 26 στο ίδιο ζώδιο, θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού και θα έχεις πολύ καλή διάθεση και δυναμικότητα που θα σε βοηθήσει στην καθημερινότητά σου. Μέχρι τέλος του μήνα, θα έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου και θα ξέρεις τι θέλεις, αλλά και τι πρέπει να κάνεις. Κάνε υπομονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, αυτό το μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα στη σχέση σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς, αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές που μπορεί να έφεραν προβλήματα. Από τις 3 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό, θα δεις ότι σιγά- σιγά πολλά θέματα θα παίρνουν μια σειρά και θα νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σου, ενώ ο ερωτισμός σου θα είναι πραγματικά στα ύψη. Όσο για εσένα που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω και απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη θα σου ανοίξει πόρτες και διαύλους επικοινωνίας με ένα άτομο που έχεις βάλει καιρό στο μάτι. Στόλισε λίγο τα λόγια σου, αλλά και τον εαυτό σου, και ο στόχος σου θα κατακτηθεί!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στη δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ζώδιο του Λέοντα, θα έχεις κάποιες υποσχέσεις στη δουλειά σου, που θα σε φέρουν στα όρια σου, αλλά με λίγη υπομονή θα τις τακτοποιήσεις και αυτές και το μέλλον σου θα γίνει πιο ελπιδοφόρο από ποτέ. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από συγκρούσεις και εντάσεις που θα προκληθούν με ή μεταξύ των συναδέλφων σου και κράτησε ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτό το μήνα. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας. Όλα αυτά όμως, φρόντισε να τα διευθετήσεις το πρώτο μισό του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθητά.

Τοξότης


Ο Φεβρουάριος δε θα είναι και ο πιο εύκολος μήνας του χρόνου για το ζώδιό σου, αλλά με μεθοδικές κινήσεις και καλά προγραμματισμένα σχέδια μπορείς να καταφέρεις να κάνεις βήματα μπροστά, είτε στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου. Εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να διακριθείς, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να πετύχεις πλήρη ισορροπία, που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις ψυχικά. Από τις 6 του μήνα και μετά που ο κυβερνήτης σου Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Ζυγό, μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα και μην αρπάζεσαι με το παραμικρό, γιατί πολλά είναι αυτά που θα γίνονται και δε θα είναι ρεαλιστικά. Τέλος, εκμεταλλεύσου την ευστροφία, την ικανότητα και τη σωστή αντίληψη που διαθέτεις, για να ερευνήσεις καινούργιες πηγές ικανοποίησης. Θα σου κάνει καλό και θα ξεχαστείς από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τις 3 του μήνα στον Κριό, θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και θα φέρει τη σχέση σου στο σημείο που θέλεις. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις πολλά στο σύντροφό σου, που θα τον κάνουν ευτυχισμένο. Η αδρεναλίνη θα ανέβει και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες επίσης, για να μπορέσεις να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου και θα θέλεις να κάνεις πράγματα, ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα, ώστε να κρατήσει το ωραίο κλίμα στη σχέση σου και να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο. Και αν ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, μην κάτσεις καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί και τα εφόδια έχεις, αλλά και την τύχη με το μέρος σου, για να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις κοντά με ένα από τα άτομα που θα γνωρίσεις τώρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου θα έχεις πολύ όρεξη, αλλά και τη διάθεση να δουλέψεις σκληρά για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα και βλέπεις ότι βάζουν εμπόδια στην καριέρα σου. Πάρε πρωτοβουλίες, κάνε δυναμικές ενέργειες και τόλμησε να πεις τα πράγματα με το όνομά τους, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες από τον περίγυρο σου, το διάστημα που ο τομέας της επικοινωνίας θα χωλαίνει, από τις 26 και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στους Ιχθείς. Τα οικονομικά σου από την άλλη είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό το μήνα χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα μπεις σε πολλές σκέψεις, ώστε να οργανωθείς καλύτερα σε σχέση με τα έξοδα που κάνεις. Φυσικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, αλλά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως

Ο Φεβρουάριος θα είναι εξαιρετικός για εσένα. Από τις πρώτες ημέρες του θα έχεις πολύ δυναμισμό και έντονη αισιοδοξία για να ολοκληρώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι τις 7, αλλά και μετά στον Υδροχόο μέχρι τις 26, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, τις οποίες και έχεις ιδιαίτερη ανάγκη, αφού έχεις βάλει πολλούς στόχους, του οποίους επιτέλους αυτό το μήνα θα αρχίσεις να υλοποιείς σιγά-σιγά. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δε σου άρεσαν, θα αρχίσεις να τα αλλάζεις και θα νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά. Στις 11 του μήνα, με την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό του Λέοντα, θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα. Μέχρι τέλος του μήνα η δυναμικότητα και το ταλέντο σου θα σε βοηθήσουν να υπερπηδήσεις οποιαδήποτε δυσκολία σου παρουσιαστεί και να φτάσεις στην επιτυχία που έχεις ονειρευτεί. Λίγη προσοχή χρειάζεται από τις 18 και μετά που ο Ήλιος θα εισέλθει στους Ιχθείς και μπορεί να σου φέρει κάποιες αναποδιές, αλλά μην πτοηθείς, είναι περαστικές και σύντομα θα τις ξεπεράσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Και αυτό το μήνα ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα… καταπλήξουν τα πλήθη! Ειδικότερα αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, από τις 3 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον Κριό, θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα, ώστε να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Στις 26 του μήνα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και μέχρι τέλος του μήνα θα περνάς πολύ καλά με το σύντροφό σου. Μπορείς να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Ακόμα, θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα, που μπορεί να σε κρατούν πίσω στη σχέση σου. Φρόντισε να το κάνεις το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, ώστε να έχεις και τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι ελεύθεροι αυτό το μήνα μπορείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, που θα σας ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην κάτσετε με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το σύμπαν σάς δίνει τις καλύτερες επιρροές του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η ευστροφία σου, αλλά και η δυναμικότητά σου στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι έντονες το Φεβρουάριο για εσένα. Πολλές καταστάσεις που δε σου άρεσαν στην εργασία σου, τώρα μπορείς να τις αλλάξεις για να νιώσεις καλύτερα. Ο Ερμής είναι με το μέρος σου και σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Μέχρι τις 26 του μήνα θα έρθουν πάρα πολλές ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδά σου και τις περιττές αγορές, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Καλά θα κάνεις να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, ώστε να αποφύγεις προβλήματα. Συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου θα έχουν επιτυχία, αρκεί βέβαια να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια.

Υδροχόος

Ο Φεβρουάριος σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και κάποιες δοκιμασίες, που δε θα σου αρέσουν. Βέβαια, οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις «δοκιμασίες», ίσως προέρχεται από κάποιες λανθασμένες ενέργειες του παρελθόντος. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του μήνα φαίνεται πως ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες, που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να αναλύσεις με τη λογική. Μια εσωτερική αναστάτωση, που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον, αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων, απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές, γιατί το καλό πλανητικό σκηνικό, ιδιαίτερα το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 7 μέχρι τις 26, θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις κάπως αλλιώς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, προσπάθησε το Φεβρουάριο να χαλαρώσεις λίγο από τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει ο σύντροφός σου. Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 3 και μετά, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Όταν θέλεις, μπορείς να κάνεις το άλλο άτομο ευτυχισμένο, αλλά πρέπει να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο, για να καταλάβει και το ταίρι σου τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνο. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο διάβα σου μία παλιά ιστορία, που όμως δεν έχεις ξεπεράσει. Το πώς θα την χειριστείς εξαρτάται από τη στιγμιαία σου διάθεση. Όποια απόφαση όμως κι αν πάρεις, πρέπει να είναι με γνώμονα τη συναισθηματική σου ασφάλεια και προστασία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά των Υδροχόων θα κυμανθούν σε σχετικά καλά επίπεδα. Ο Άρης, που θα κινείται στον Κριό, θα σου δώσει μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμικότητα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία, προτού εμφανιστούν οι δυσκολίες. Στα οικονομικά, η Αφροδίτη στον Κριό από τις 3 και μετά, θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να ήταν στάσιμες μέχρι τώρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα, που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί για άλλη μια φορά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς


Ο Φεβρουάριος χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και ενεργητικότητα για εσένα. Θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το κάθε τι πριν ακόμη γίνει και να προλαβαίνεις πολλά προβλήματα, πριν ακόμη ξεσπάσουν. Μέχρι τις 11 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, που θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Επίσης, κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να έρθουν, δεν πρέπει να σε πτοήσουν, γιατί αφενός θα είναι περαστικές και αφετέρου μπορείς και κινείσαι με τέτοιο τρόπο, που φέρνεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Στις 26 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, θα έχεις το δυναμισμό να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Με διπλωματικούς και λεπτούς χειρισμούς, μπορείς και θα κάνεις θαύματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Ιχθύων, ο μήνας ξεκινάει με ιδιαίτερα ελπιδοφόρες προοπτικές για την αισθηματική σου ζωή, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς για προετοιμάσεις το έδαφος, ώστε να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα με το σύντροφό σου. Στις 3 του μήνα, που θα μπει η Αφροδίτη στον Κριό, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για τη σχέση σου, που θα είναι εφαρμόσιμα. Εξοικονόμησε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διαθέσεις στο σπίτι και να δημιουργήσεις ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, που σίγουρα… θα κάνει το σύντροφό σου να μην ξεκουνιέται από τον καναπέ σου. Όσο για εσένα που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά σου, προσπάθησε να δεις μερικές καταστάσεις πιο θετικά και το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, που δεν τις περιμένεις! Εξωτερικεύσου και δε θα χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Ο επαγγελματικός είναι ο τομέας της ζωής σου που θα δεχτεί ένα πολύ μεγάλο φορτίο το Φεβρουάριο, οπότε σε αυτόν πρέπει να επικεντρώσεις το βάρος της προσοχής σου. Είτε επιδιώκεις συμπτύξεις, περικοπές ή αλλαγές, είτε αυτές υπαγορεύονται από τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, καλό είναι να βαδίσεις προσεκτικά. Έχε υπόψη σου ότι και ο ανταγωνισμός θα σου επιβάλει να τρέξεις περισσότερο από το συνηθισμένο, οπότε είναι καλύτερα οι σημαντικές αλλαγές, οι καινοτομίες ή τα ξεκινήματα, να φροντίσεις να γίνουν από τις 18 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα επισκεφτεί το ζώδιό σου και θα έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθείς. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να ρισκάρεις χρήματα σε αβέβαιες συνεργασίες και να προπάντων μην πάρεις τοις μετρητοίς υποσχέσεις για μεγάλα κέρδη. Δεν είναι εφικτές!

Πηγή: Myastro.gr