Κυριακή, Μαρτίου 26

Βασίλης Τσαγκάρης: Ποια είναι η μοιραία γυναίκα του φονικού στο Μοσχάτο

Βασίλης Τσαγκάρης: Ποια είναι η μοιραία γυναίκα του φονικού στο Μοσχάτο
Βασίλης Τσαγκάρης: Ποια είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στον δράστη και στο θύμα του φονικού στο Μοσχάτο κι οδήγησε τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη στη δολοφονία του 47χρονου.
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η δολοφονία στο Μοσχάτο με δράστη τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη και θύμα έναν 47χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.
Την μοίρα των δύο ανδρών έμελλε να ενώσει άθελη της, η σαραντάχρονη πρώην σύζυγος του θύματος και -σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες- νυν σύντροφος του Παραολυμπιονίκη.

Η γυναίκα, από το 2015 κιόλας, είχε αποφασίσει να συνεχίζει την ζωή της μακριά από τον συζυγό της, ο οποίος ωστόσο αρνιόταν να το αποδεχθεί, καθώς δήλωνε πως «η Κατερίνα ήταν η μια και μοναδική γυναίκα της ζωής μου».
Αν και το θύμα θέλησε να τα ξαναβρούν, εκείνη ήταν ανένδοτη.
Τότε ο 47χρονος άρχισε να υποψιάζεται την ύπαρξη ενός άλλου άντρα.
Ο 47χρονος, παραδομένος στη ζήλια, αρχικά σχεδίασε κι υλοποίησε την απαγωγή της πρώην συζύγου του. Την κρατούσε δεμένη στην γκαρσονιέρα του κι όταν εκείνος την άφησε τελικά ελεύθερη, η γυναίκα του υπέβαλλε μήνυση.
Αύριο Δευτέρα θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης.

Ανατροπή - σοκ στην υπόθεση

«Το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησα τον Μ.Λ. ήταν δικό μου. Το είχα αποκτήσει παράνομα πριν από περίπου πέντε χρόνια και το έκρυβα συχνά στο αναπηρικό αμαξίδιο. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, δεν ξέρω πως θόλωσα, ήρθε στο πρακτορείο και μαλώσαμε για το δικαστήριο που είχε με την εν διαστάσει σύζυγο του ύστερα από μήνυση που του είχε κάνει για ενδοοικογενειακή βία. Φοβόταν, όπως φαίνεται, ότι θα χάσει τα δύο του παιδιά...».
Αυτά είναι κάποια από τα λόγια, σύμφωνα με πληροφορίες, που είπε ο ΒασίληςΤσαγκάρης στους αστυνομικούς της Ασφάλειας χθες το μεσημέρι, λίγο πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια, όπου δήλωσε ότι ήταν σε άμυνα όταν σκότωσε τον 47χρονο. Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο και Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές τον ξενοδόχο με 22άρι πιστόλι. Αμέσως μετά τη δολοφονία κι ενώ το θύμα ήταν αιμόφυρτο στο δάπεδο του πρακτορείου, κατέβασε τα ρολά και πήγε στο σπίτι του, όπου είπε στην μητέρα του ότι τον «τελείωσε»...
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του θύματος, είχε ορίσει τον δράστη, ως μάρτυρα στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Το θύμα από την πλευρά του, πίεζε τον Παραολυμπιονίκη να δηλώσει ότι είχε σχέση με τη μητέρα των παιδιών του και κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο Βασίλης Τσαγκάρης όμως παραδέχθηκε ότι είχαν σχέση όταν ήταν πλέον σε διάσταση.
Ο 47χρονος, ιδιοκτήτης μικρού ξενοδοχείου στον Πειραιά, είχε άδειες οπλοφορίας για τρία πιστόλια και δύο τυφέκια, οι οποίες ανακλήθηκαν τον Αύγουστο του 2016 εξαιτίας δικογραφίας που είχε σχηματισθεί σε βάρος του μετά από μηνύσεις της εν διαστάσει συζύγου του. Αντιμετώπιζε σοβαρές κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή, παράνομη κατακράτηση, απειλή, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση, ενώ του είχαν αφαιρεθεί τα όπλα. Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές οι οποίες προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση για το μοιραίο βράδυ, έχουν την προανακριτική ομολογία του δράστη η οποία όμως μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια, αλλά όχι οπτικό υλικό από το πρακτορείο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες ασφαλείας δεν έγραψαν τη δολοφονία.
Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης
Χθες, ο Βασίλης Τσαγκάρης ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί στις 9 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας (27/3/2017). Στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την προσέλευση του Βασίλη Τσαγκάρη στα δικαστήρια: 
Ακούστε στο παρακάτω βίντεο του Newsbomb.gr, τι δήλωσε έξω από τα δικαστήρια ο Πέτρος Μαντούβαλος δικηγόρος υπεράσπισης του δράστη: