Κυριακή, Μαρτίου 26

Παραφινόλουτρο

ΠαραφινόλουτροΤο Παραφινόλουτρο είναι μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης.Ένα τραχύ, ξηρό, αφυδατωμένο ή σκασμένο δέρμα στα χέρια, πόδια, αγκώνες ή γόνατα μπορεί να αντιμετωπιστεί με λουτρά παραφίνης.
Είναι μια αποφρακτική, θερμική θεραπεία, η οποία όχι μόνον φροντίζει και ενυδατώνει το δέρμα, αλά διεγείρει και την κυκλοφορία του αίματος.







Παραφινόλουτρα έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και χρόνια με επιτυχία σε θεραπείες για την αρθρίτιδα, τη μείωση του πρηξίματος, φλεγμονή των αρθρώσεων, ατοπική δερματίτιδα, ρευματισμούς και την ενίσχυση του συνδετικού ιστού. Για θεραπείες παθήσεων χρειάζονται το λιγότερο 10 συνεδρίες ανά τακτά διαστήματα.

Αν θέλετε απλά τα πόδια ή τα χέρια σας να είναι μαλακά και ενυδατωμένα, αρκεί 1 παραφινόλουτρο κάθε 3 με 4 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι θαυματουργό.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία της παραφίνης

Όταν τα χέρια ή τα πόδια σας βυθίζονται στο κερί παραφίνης, αρχίζουν να ιδρώνουν και να αιματώνονται. Μέσω της απόφραξης και της θερμοκρασία της παραφίνης που διαρκεί 10 με 15 λεπτά, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν, με αποτέλεσμα το προϊόν φροντίδας δέρματος που προηγουμένως εφαρμόσαμε, να εισχωρήσει με το βέλτιστο τρόπο στο δέρμα. Ακόμα και μετά την πρώτη θεραπεία το δέρμα σας είναι εμφανώς πιο λείο και πιο μαλακό.
http://www.podologie.gr/