Δευτέρα, Μαρτίου 20

Αυτά τα καθάρματα, αυτoύς τους ισλαμοκανιβάλους μας κουβάλησαν στη πατρίδα μας οι κωλοσυριζαίοι… Δείτε τον φρικτό τρόπο που σκοτώνουν τα σκυλιά!

 ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ
dogcutears

Δείτε παρακάτω και το βίντεο, για να κατανοήσετε ποια δίποδα μας καταναλώνουν το οξυγόνο μας, με την σύμπραξη των αριστεριστών, των αλληλέγγυων και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Φρική: Ισλαμοκανίβαλοι σκοτώνουν σκυλιά με οξύ 


Να μελετησετε το χωρίο της Μεδδινα του κορανιου, να δείτε τι επιβαλλει ο αλλαχ στα σκυλια του.  Υπαρχει απ`ευθειας απ`το επισημο πρωτοτυπο των ισλαμιστων μεταφραση αν το βαλεις σε αναζητηση στο google. Τους δινει οδηγιες με ποιους τροπους να σφαζουν απιστους, να θωπευουν αγορακια και κοριτσακια απο 6 ετων και ανω  και να κλεβουν οτι ανηκει στους χριστιανους. Προκειται για θρησκεια ψυχοπαθων, οι οποιοι ακολουθουν πιστα οτι γραφει το κορανι μαζι με ο,τι πει ο μουφτης τους. Το τι λενε οι ιδιοι για ολ`αυτα για να δικαιολογουνται σε ο,τι εγκλημα κανουν στις δυτικες χωρες, εμας δεν μας ενδιαφερει. Εδω ειναι Ελλάς  και η υπομονη διαρκει μεχρι να σαλταρει ο ελληνας και θα χυθει το αιμα τους συντομα για να τελειωνουμε με αυτη τη σκατοφάρα.  Ολη η θλιψη και ο τρομος φαινεται στο σκυλι που ειναι ζωντανο κι εχει καταλαβει βλεποντας τ`αδερφια του οτι ερχεται η σειρα του…   ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ,  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ; ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ !

Γράφω και τρέμουν τα χέρια μου, τέτοιο κλάμα από ζώο πρώτη φορά ακούω !!! Ενας λόφος από πτώματα μικρών πλασμάτων. Και μόλις τελειώσουν με το ένα σκυλάκι αμέσως πιάνουν το άλλο…. Τον ίδιο θάνατο αξίζουν τα καθάρματα !!! Ανυπομονούμε να έρθει γρήγορα η ώρα που θα τους γδέρνουμε  ζωντανούς και θα τους ψεκάζουμε με οινόπνευμα…ανυπομονώ να ακούσω τις κραυγές τους καθώς θα είναι και οι τελευταίες που θα βγάλουν…  Πρέπει να  μαζευτούμε κάμποσοι πατριώτες να το πάρουμε απόφαση συντονισμένα και να σας κάψουμε όλους σε μια νύχτα! να φύγουν τα καθίκια όπως ήρθαν με τα σώβρακα!  και τα υποστηρικτάκια σας ρε ισλαμοπιθίκια  δεν θα τους σώζει η αστυνομία γιατί κι αυτοί εναντίων σας θα είναι γιατί τους εξαθλιωώσατε!  συνεχίστε το μέχρι την ημέρα που θα σταματήσει το αστείο σας και θα γελάμε εμείς!   ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…….ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ  ~ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΓΙΑ ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ Ν’ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ???
ΜΟΥΓΓΑ  ΣΤΗ  ΣΤΡΟΥΓΓΑ …..

 diafimiseto

https://cretanpatriot.wordpress.com/