Παρασκευή, Απριλίου 28

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ....Τι λες τώρα ο μισθός των 1.875 ευρώ του μαέστρου της ΔΕΗ είναι πολύ μικρός μας λέει ο πρόεδρος της ΔΕΗ

Φανταστείτε τι μισθάρα θα παίρνει αυτός για να θεωρεί ψίχουλα τα 1.875 ευρώ

dei-genop-proedros
Στην… στοχοποίηση της εταιρείας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απέδωσε τον θόρυβο που ξέσπασε για την πρόσληψη καλλιτεχνικού Διευθυντή στη ΔΕΗ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης.
Μιλώντας στον Alpha 9.89 ο Γιώργος Αδαμίδης υποστήριξε μάλιστα ότι ο μισθός των 1.875 ευρώ του μαέστρου της ΔΕΗ… δεν είναι προκλητικός

«Γίνεται μια πρόσληψη, ο μισθός των 1.875 ευρώ δεν είναι προκλητικός. Είναι για έναν χρόνο ο μαέστρος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αδαμίδης και πρόσθεσε ότι η «η χορωδία της ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ λειτουργεί από το 1978.
«Έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις με μοναδικές διακρίσεις. Είναι από τις πιο καταξιωμένες της χώρας, είναι περίεργο που ο κόσμος δεν την ήξερε. Συνόδευε την αποστολή της Ολυμπιακής Φλόγας η χορωδία με εξαιρετικές ερμηνείες. Οι Έλληνες πολίτες δεν αντιτίθενται σε τέτοιου είδους δράσεις, το παράδοξο θα ήταν να αμειβόταν από χρήματα των πολιτών» σημείωσε επίσης και πρόσθεσε:
«Αδικούμε τη χώρα μας με όλες αυτές τις ιστορίες. Έχει στοχοποιηθεί η εταιρεία. Έχω εκπλαγεί με τα δημοσιεύματα ότι “η ΔΕΗ με τέτοια χάλια προσλαμβάνει καλλιτεχνικό διευθυντή».