Κυριακή, Απριλίου 2

ΝΑ ΤΟ ΔΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΝΑ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..!!

ΝΑ ΤΟ ΔΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΝΑ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..!!
ΝΑ ΤΟ ΔΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΝΑ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.....ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..!!
Του Αθανασόπουλου Περικλή
Με όλα αυτά που μας πλασάρουν τα «Ιδιωτικά Κρατικά ΜΜΕ» τα οποία έχουν «επιδοτηθεί»  με αρκετά εκατομμύρια Ευρώ για το λειτούργημα το οποίο επιτελούν, τον τελευταίο χρόνο ξεχάστηκε ολοσχερώς το θέμα της ύπαρξης περίπου 2.000.000 λαθρομεταναστών στη Ελλάδα.

Αυτό που παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο μετά  την ισοπέδωση των εργασιακών συνθηκών στην Ελλάδα, είναι ότι, μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης προσωπικού ενοικιάζουν  αρκετές χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν « εφοδιαστεί» με κάρτα διαμονής σε αλυσίδες πολυεθνικών οι οποίες λειτουργούν στην χώρα μας.

Σε ότι αφορά τις εργασιακές συνθήκες,  ενώ στα χαρτιά εμφανίζεται 4ωρη απασχόληση, τους κρατούν ακόμα 8 και 10 ώρες για 400 ευρώ τον μήνα και μάλιστα με μηνιαίες ανανεώσιμες συμβάσεις για να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.


Το σημαντικό είναι ότι φροντίζουν να τους διαχειρίζονται με τέτοιο τρόπο  ώστε να μην υπερβαίνουν τους 20, πράγμα που θα τους έδινε το δικαίωμα να δημιουργήσουν Σωματείο Εργαζομένων.

Σε πολλές περιπτώσεις οι λαθρομετανάστες που έχουν πιάσει τα πόστα, αλληλοϋποστηρίζονται καθιστώντας έτσι αδύνατο την προσέλκυση από Ελληνόπουλα τα οποία πασχίζουν ακόμα και για 300 ευρώ τον μήνα.

Τα  Ελληνόπουλα ψευτοαπασχολούνται, εν ονόματι της υποτιθέμενης εξειδίκευσης  από επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ, με σκοπό να θολώνεται το τοπίο, για να κερδίζεται χρόνος από την κυβέρνηση έως ότου οριστικοποιηθούν οι Οικονομικές ζώνες με τις οποίες θα αξιοποιηθεί ο μεγαλύτερος όγκος των ανέργων.
Σήμερα που μιλάμε, οι εταιρείες ενοικίασης εργαζομένων διαχειρίζονται  περίπου  200.000 λαθρομετανάστες με τρομερή τάση ανόδου.
Αφού θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες  πλήρους ευθυγράμισης με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ απο την Ελλάδα και  θα ενταχθούν στην συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ,  θα αποτελούν την Ευρωπαϊκή Εργατική ΜηχανήΕπιδοτούμενη για Ευρωπαϊκές Ανάγκες.

Να υπενθυμίοσουμε οτι οι Ελληνική πλευρά με τον νόμο 4046/2012 , νομιποιεί την διαδικασία ίδρυσης εταιρειών διαχέιρισης εργαζομένων και καθορίζει την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών "όπως οι δανιστές επιβάλλουν".

Τέλος στην νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών ο ΣΑΜΑΡΑΣ και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ υπολογίζουν να διατηρήσουν και το ποσοστό τους στις εθνικές εκλογές. 

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Είχαμε μείνει στην μετατροπή στρατιωτικών μονάδων σε λαθρομεταναστευτικα κέντρα με τα διάφορα προβλήματα που δημιούργησαν στις περιοχές .

·    Μήπως μπορεί ο αρμόδιος Υπουργός να μας ενημερώσει τι γίνεται στα μετατρεπόμενα στρατόπεδα όπως της Κορίνθου κλπ.;
  • Να  μας πει κάποιος πόσοι έχουν απελαθεί και πόσοι έχουν μείνει..!!
  • Ποιος πληρώνει τα έξοδα διαμονής..!!
  • Ποιος πληρώνει τα έξοδα περίθαλψης..!!
  • Πως ωφελείται η χώρα από τους φόρους που πληρώνουν..!!
  • Ποιος πόσοι απασχολούνται..!!
  • Που απασχολούνται ..!!
  • Που κατοικούν..!!
  • Εχουν ελεγχθεί για προβλήματα υγείας..!!