Παρασκευή, Απριλίου 28

ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ (ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΥΡΙΑ. 

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ  Η ΟΠΟΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ
ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Η
ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ
ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟ 1987 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΑΡ
ΑΣΑΝΤ Ο ΧΑΦΕΖ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΠΑΡΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΕΗ.


ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ
ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ
-ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ
ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ
ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΑ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ.


Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ
ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΠΙΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
ΔΕΝ ΣΑΠΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.


Προσωπικα αγαπητοι Συριοι, θα ηθελα παρα πολύ να είμασταν συμμαχοι (Ελλαδα και Συρια). Δυστυχως όμως αυτη την εποχη η πατριδα μας είναι ξανα σκλαβωμενη, και το Ελληνικο συνταγμα εχει καταλυθεί εχει γινει πραξικοπημα. Την πατριδα μας κυβερνουν αλλοδαποι αχυράνθρωποι, προδοτες οι οποιοι καταστρεφουν και ξεπουλουν τα παντα. Επισης χαιρομαι για τον προεδρο σας τον Μπασαρ Ασαντ ο οποιος σεβάστηκε τα δικαιώματα των χριστιανών και τους υπερασπίστηκε, όταν με την υποστήριξη της Δύσης, της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας, έφθασαν οι τρομοκράτες στην Συρία και δολοφονούσαν τους Χριστιανούς. Είναι γεγονος ότι εκτος των τεραστιων ενεργειακών συμφερόντων, η σημερινή κρίση στην πατριδα σας την Συρια στοχεύει την αποσταθεροποιηση της Συριακης κοινωνιας όπου η συμβιωση χριστιανών και μουσουλμάνων ήταν παράδειγμα για ολους, τους ανθρώπους του υπολοιπου πλανητη. Η μαχητικοτητα σας, δειχνει ότι ακομη υπαρχει ελπιδα, και ότι η ανθρωποτητα δεν εχει σαπισει εξ ολοκληρου. Σας ευχομαι ολοψυχα να επιτυχετε τους ιερους σκοπους σας, και να απελευθερώσετε την πατριδα σας την Συρια. Πανω από όλα όμως χαιρομαι διοτι εισαστε σε θεση να εφαρμοσετε της αξιες των προγονων μας, των ιερων αρχαιων Ελλήνων.





Η Ελλάδα είναι μια από τις τέσσερις μόνο συνολικά Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν αποπέμψει την πρεσβεία της Συρίας. Μαζι με την Ελλαδα άλλες τρεις μονον χωρες διέκοψαν της διπλωματικες σχεσεις με την Συρια είναι η Ιταλία, η Ουγγαρία και η Μεγάλη Βρετανία.


Από το 2012, η "ελληνική" κυβέρνηση αναιτια έκλεισε την Πρεσβεία μας στη Δαμασκό, ζήτησε από την εδώ πρέσβη της Συρίας να φύγει. Με αυτόν τον τροπο δειχνουν  την "φιλια" τους και  την  "ευγνωμοσυνη" τους στον Συριακο λαο και στον τοτε προεδρο Χαφεζ Ασαντ που ηταν ο μονος που μας στηριξε
στην Ελληνοτουρκικη κριση του 1987.




Ολες οι υπολοιπες χωρες εχουν πρεσβεια-προξενειο στην Συρια.

Ακομη και οι κουμμουνιστικες χωρες τις οποιες εχουυν ως πρωτυπο οι εδώ κουμμουνιστεςΒενεζουελα) απεσυραν τους πρεσβευτες τους αλλα στηριζουν την νομιμη κυβερνηση του Μπασαρ Ασαντ.

Είναι πλεον ιστορικα αποδεδειγμενο ότι οι κουμμουνιστες στην Ελλαδα είναι οι μεγαλύτεροι προδοτες-ανθέλληνες ολων των εποιχων σε παγκοσμιο επιπεδο.


Η Συρία έχει την υποστήριξη της Κίνας, της Ρωσίας, της Βενεζουέλας, της Κούβας, της Νικαράγουας, ακόμα και της Βολιβίας, πλην των κουμμουνιστων της Ελλαδας.

Είμαστε μια από τις ελαχιστες χωρες διεθνως που εχουμε αποκοπει εντελως απο την παραδοσιακα φιλη Συρια όπου ζουν παρα πολλες χιλιαδες Ελληνες πολίτες και δυο εκατομμύρια χριστιανοι οι οποιοι στεκονται στο πλευρό της νόμιμης κυβέρνησης Άσαντ.


ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ


Η Συρια αποτελουσε τα ανατολικα σύνορα της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, κατά τις εποχές που βρισκοταν στην ακμη του το Ελληνικο κρατος. Θρυλικες εμειναν στην περιοχή αυτή, οι μαχες των ιερων Ελληνων αυτοκρατορων, στρατηγων, αξιωματικων, και στρατιωτών (Βασιλειος ο β, Αγιος Νικηφόρος ο β, Ιωαννης ο α κλπ). Η Συρια ηταν τα σύνορα μεταξυ Ελλήνων και αραβων σαρακηνων. Φυσικα από οποιο μερος, από οποια χωρα και να περασαν οι ενδοξοι προγονοι μας διδαξαν Χριστο και αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους.

Η Συρια λοιπον ηταν Ελληνικο (ρωμαικο) εδαφος. Όπως ηταν αναμενομενο ο Ελληνικος πολιτισμος επηρεασε παρα πολύ τους Συριους. Σχεδόν ολο τον μεσαιωνα, ο Ελληνας μοναρχης ηταν ο απολυτος αρχοντας του μεσαιωνικου κοσμου. Μεχρι να προσχωρησει το βατικανο στον εωσφορισμο, ο εκαστοτε Παπας, χρονολογουσε τα εγγραφα του, με το ετος βασιλειας του Ελληνα μοναρχη.

Για ολους τους λαους των βαλκανιων η Κωνσταντινουπολη ηταν το τσαριγκραντ, που σημαινε η πολη των ρωμαιων αυτοκρατορων.

Οι βορειοι λαοι, οπως οι Ισλανδοι κατά την εποχη του μεσαιωνα ελεγαν τα στενα του Βοσπορου Σγιαβινταρσουντ, που σημαινει τα στενα των ευσεβών Χριστιανών.

 Η Κωνσταντινουπολη δεν εγινε μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο κεντρο, αλλα εγινε ταυτόχρονα, παγκοσμιο πνευματικο κεντρο της ανθρωπότητας.

Σκοπος ζωης για ολους τους αλλοδαπούς, ηταν να μπορεσουν εστω και για μια φορα να επισκεφτουν την Κωνσταντινουπολη, την πολη με τις περισσοτερες, με τις πιο θαυμαστες Εκκλησιες, την πολη με τα περισσοτερα μοναστηρια σε ολο τον κοσμο, που ταυτόχρονα ηταν τα πιο θαυμαστα ολου του κοσμου.

Ακομη ηταν η πολη με τα περισσοτερα φιλανθρωπικα ιδρυματα, σε ολη την οικουμενη. Επισης ονειρο ζωης πολλων αλλοδαπών ηταν να φοιτησουν, στην Ελληνικη φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη Κωνσταντινουπόλεως. Όμως οι καιροι αλλαξαν η αυτοκρατορια μας κατακτηθηκε από τους Γερμανους και τους Φράγκους, και από τοτε ο Ελληνισμος αρχισε την καθοδικη του πορεια.

Ο διαχρονικος Ελληνικος πολιτισμος αφησε ανεξίτηλα τα σημαδια του στους Συριους, όπως εγινε με ολους τους ξενους λαους. Για αυτό με την ανεξαρτησία της Συρίας απο τους Γάλλους το 1946, διδάσκεται στα Συριακά σχολεία το μάθημα της πολιτικής κοινωνιολογίας στις θεωρητικές και θετικές επιστήμες. Είναι ένα μάθημα που αναφέρεται στα έργα των Ελλήνων Φιλοσόφων όπως Πλάτωνα και Αριστοτέλη. Kανένας Σύριος μαθητής δεν μπαίνει στο πανεπιστήμιο αν δεν δώσει το μάθημα αυτό. Οι Σύριοι είναι ποτισμένοι από τις αρχές της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης και πανω από ολα του Ελληνισμού, δεν δέχονται εύκολα τα απολυταρχικά και τα φονταμενταλιστικά καθεστώτα.


Η συμμαχια Ελλαδας και Συριας είναι κατι παρα πολύ σημαντικο για την επιβίωση και των δυο εθνων,  

ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΟΛΩΝ
ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
ΠΛΑΝΗΤΗ.

Οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, μαζι με τους εξωτερικούς, εχθρούς,ολους εκεινους τους αιωνες αντιμετωπιζαν και τους Εσωτερικούς εχθρούς.

Αυτοι ηταν οι Αλλοδαποι αξιωματούχοι, της πολιτικης "αριστοκρατιας" της Κωνσταντινουπόλεως.

Εκεινοι  χωρις να πολεμουν, ηθελαν να ασκουν των ανωτατη εξουσια, για να διαλυσουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

Ηθελαν οι αλλοδαποι πολιτικοι ευνούχοι, πολιτικοι. να δινουν διαταγες από τα παλατια, την ωρα που οι Ελληνες ,ματωναν, εχαναν της ζωες τους, εμεναν αναπηροι ,και επεφταν αιχμάλωτοι ,στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα.

Οι πολιτικοι αλλοδαποι αξιωματούχοι, της Βασιλευουσας, είναι οι προγονοι , αρκετων σημερινων "πολιτικων ".

Οι αλλοδαποι ευνούχοι της πολιτικης "αριστοκρατιας" εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες, ότι περνουσε από το χερι τους,για να καταστρεψουν οριστικα την Ελληνικη αυτοκρατορια,και το Ελληνικο εθνος.


Ακομη μαζι με της προσπαθειες καταστροφης του Ελληνικου εθνους παντοτε
επιδιδοταν σε αδικο, σε παρανομο πλουτισμο, εις βαρος του Ελληνικου λαου.

Είναι φανερο ,ότι αυτό το εχει η φυλη τους,απο τα αρχαια χρονια, να πλουτιζουν αδικα.



Οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας σε καμια περιπτωση δεν δεχοταν
να θυσιάζονται, επι τοσους αιωνες για την Ελλαδα και να τους κυβερνουν ανθέλληνες εβραιοι αλλοδαποι προδοτες, πολιτικοι ¨αριστοκρατες" από την Κωνσταντινουπολη,οι οποιοι το μονον που ηθελαν ολους εκεινους τους αιωνες ηταν να καταστρεψουν ολοσχερως το Ελληνικο εθνος του μεσαιωνα, μαζι με την αυτοκρατορια του.


ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟΥ Β, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ
(ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ
ΡΕΚΟΡ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, μια αυτοκρατορια όπως η παγκοσμια Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα , τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ. Ολα αυτά μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β.,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.

Η πολιτικη "αριστοκρατια", ειχε διαλυσει ολοσχερως τον Ελληνικο στρατο,ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους. Εφτασαν μεχρι να βαλουν στον Ελληνικο αυτοκρατορικο θρονο έναν δικο τους τον Κωνσταντινο Δουκα. Όταν ανελαβε εκ νεου αυτοκρατορας ενας εκ των Ελληνικων στρατιωτικών οικογενειων της Μικρας Ασιας, ο Ρωμανος ο δ Διογένης, βρηκε εντελως διαλυμενο τον Ελληνικο στρατο.


Οι στρατιώτες χωρις ασπιδες, χωρις σπαθια, χωρις αλογα, απληρωτοι, με σκισμένες σημαιες ,με κουρελιασμένες στολες.

Επισης η πολιτικη "αριστοκρατια" της Κωνσταντινουπόλεως ειχε καταστρεψει οικονομικα, κοινωνικα, επαγγελματικα μεσα σε 42 χρονια ,ολους τους φτωχούς Ελληνες με συνεπεια να μην μπορουν καποιοι εξ αυτων να πολεμησουν. Αποτέλεσμα ολων αυτων ηταν να παρει ο Ρωμανος ο δ, Ελληνες στρατιώτες από την Καππαδοκια,και απο την Μακεδονια, επειδη όμως δεν επαρκουσε ο αριθμος αυτων των στρατιωτών , αναγκαστηκε να παρει μεχρι αλλοδαπούς τουρκους μισθοφόρους, ως στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) αυτοκρατορικου στρατου.

Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου. Εδωσαν  τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.

Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας, Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.


Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος).

Οι Ελληνικες οικογενειες ηταν αυτές που διοικουσαν στρατιωτικα και πολιτικα το κρατος σε όλη την διαρκεια ζωης του.

Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες. Οι Ελληνικες οικογενειες αυτές ηταν οι Φωκάδες, οι Σκληροι, οι Αργυροι, οι Μελισσηνοι, οι Δαλασσηνοι, οι Κομνηνοι, οι παλαιολογοι, και πολλοι αλλοι. Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων. Εκατοντάδες χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών. Αυτό γινοταν διοτι, οταν ηταν αιχμάλωτοι, στα χερια των αγαρηνων, δεν δεχτηκαν ποτε να αλλαξουν πιστη, να αλλαξουν εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι. Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια. Ποιος μπορει να ξεχασει για παράδειγμα τον μικροτερο αδερφο του Ελληνα αυτοκρατορα Νικηφορου του β Φωκα, τον Κωνσταντινο ο οποιος ηταν στρατηγος του θεματος της Μεσοποταμιας.



Σε μια μαχη κοντα στο Μαρας (Γερμανικεια), ο Κωνσταντινος , επεσε αιχμάλωτος ,στα χερια των ισμαηλιτων. Όταν όμως αρνηθηκε, να αλλαξει πιστη και εθνικοτητα, ξεψυχησε κατω από φρικτα βασανιστήρια στα χερια των Ισμαηλιτών.


Eπισης παρα πολλα ενδοξα μελη των Ελληνικων στρατιωτικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, τραυματιστηκαν παρα πολυ βαρια ειτε εμειναν αναπηροι σε ολοι τους την ζωη.

Ολους εκεινους τους αιωνες, το ιδιο εκαναν χιλιαδες αλλοι Ελληνες από της στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, και αλλων Ελληνικων περιοχων,


.
 Ακομη όλα τα μελη των οικογενειων αυτών πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου, ολους εκεινους τους αιωνες.

Οσα από τα μελη των οικογενειων αυτων ηταν αρχιστρατηγοι (δομεστικοι των σχολων), και στρατηγοι επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιον χιλιαδων αντιπαλων για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδηθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.




Οι προγονοι μας για να επιβιωσουν εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, εκαναν συμμαχιες με ξενους λαους. Στα πλαισια των συμμαχιων αυτων παντρευοταν αλλοδαπες ηθικες χριστιανες γυναικες. Οι γαμοι μεταξυ Ελλήνων και αλλοδαπών είναι μια παναρχαια επιτυχημενη συνταγή, που βοηθα τα μεγιστα στην επιβίωση του Ελληνικου εθνους. Με αυτους που εκαναν την μεγαλυτερη συμμαχια, οι προγονοι μας, ηταν οι αρμενιοι. Ενα μικρο μερος των αρμενιων, που ειχαν γινει χριστιανοι, για αρκετους αιωνες ηρθε εζησε μαζι μας, και πολεμησε γενναια διπλα μας στα πεδια των μαχων, για την ελευθερια, για την δοξα, για την προστασια,της Ελληνοχριστιανικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

Μετα από τοσο καιρο διπλα μας οι Αρμενιοι, απεκτησαν το ερο δικαιωμα να κανουν γαμους με τα μέλη των Ελληνικών στρατιωτικών οικογενειών. Οι Αρμενιοι ειχαν αποδειξει επανειλημμένα, την γενναιοτητα τους στα πεδια των μαχων. Απο τετοιου είδους γαμους μεταξυ Ελλήνων και Αρμενιων ευγενών και αριστων πολεμιστων, προεκυψαν οι γνωστοι Ελληνοαρμενιοι, Ιωαννης Τζιμισκης, ανηψιος του Ελληνα αγιου του Νικηφορου του β Φωκα, και ο Βαρδας Σκληρος.

Ενας μερος των αρμενιων διαπιστωσε ότι είναι η μεγαλυτερη τιμη σε ολο τον κοσμο να γινεις χριστιανος  και να εισαι σύμμαχος και συμπολεμιστης των
κορυφαιων του κοσμου.

Οι αρμενιοι πολεμώντας  γεναια διπλα στους Ελληνες, μην ξεχνατε ποσοι αρμενιοι σκοτωθηκαν, στα πεδια των μαχων διπλα στους Ελληνες εκεινη την επόχη, για να μπορουν να σταθουν διπλα στον Ελληνικο λαο,για να να αποκτησουν το δικαιωμα να κανουν γαμους να κανουν συγγενικούς δεσμούς με της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας.

Οι Αρμενιοι, το θεωρουσαν ως την μεγιστη τιμη που εχει γινει ποτε στην φυλη τους, ως την μεγαλυτερη ιστορικη επιτυχια ολων των εποχων για το αρμενικο
εθνος.



Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες , εδιναν πολύ μεγαλη σημασια στο να κανουν γαμους μεταξυ τους, ωστε να εξασφαλισουν, οτι θα συνεχισουν να βγαζουν ηρωες στο περασμα των αιωνων.

Υστερα από αυτους τους γαμους των αριστοκρατικων Ελληνικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, αναμεταξύ τους, ειχαμε όλα τα εχεγγυα, για την δημιουργια τοσων πολλών Ελλήνων ηρωων, διοτι εκτος από το αναλοιωτο dna, το οποιο προστατευαν ως κορη οφθαλμου, ειχαν πολύ σημαντικους συμμαχους οι Ελληνες εκεινης της εποχης, τον Χριστιανισμο μαζι με τον Πλατωνα.

Στα πλαισια της ιερης εθνικης επιβιωσεως το ιδιο ακριβως εκαναν και καποιοι Ελληνες αυτοκρατορες, οι οποιοι παντρευοταν αλλοδαπες ώστε να εχουμε συμμαχους και με αλλους λαους εκτος των αρμενιων, καθως οι εχθροι που μας επιτεθοταν ηταν αμέτρητοι.



Η απολυτη Ελληνικη διπλωματικη επιτυχια στην εξωτερικη Ελληνικη-ρωμαικη πολιτικη είναι η συμμαχια των Ελλήνων με τον αρμενικο λαο.



Ο τροπος ζωης με τον οποιο ζουσαν ολοι εκεινοι οι Ελληνες εξαιτιας του Χριστου και του Πλατωνα, μαζι με τα αριστα γονιδια, εδινε στην Ελλαδα το δικαιωμα να εξασφαλιζει μονιμα χιλιαδες ηρωες σε κάθε εποχη κατα τους μεσαιωνικους αιωνες.

Με αυτους τους τροπους επιβιωναν οι ηρωες-αγιοι  προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, οι οποιοι πολεμουσαν καθημερινα παρα πολύ γενναια, ολους εκεινους τους αιωνες, για να ειμαστε ελευθεροι, και να εχουμε αυτοκρατορια.

Επανω λοιπον στον δρομο το οποιο χαραξαν οι προγονοι μας οι κορυφαιοι  του κοσμου οι Ελληνες της Ελληνικης (ρωμαικης ) αυτοκρατοριας επιθυμούμε να συνεχισουμε και εμεις κανωντας την δια ακριβως συμμαχια στην συγχρονη εποχη με τον Συριακο λαο.


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ
ΓΑΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΩΝ.
ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ
ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ. 



Μια  τετοιου ειδους συμμαχια μεταξυ Ελλαδας και Συριας θα είναι μεγαλη τιμη και για της δυο πλευρες. Πανω από όλα όμως είναι θεμα επιβιώσεως και για τις δυο χωρες.


Ηδη ο πατερας του προεδρου Ασαντ ο Χαφεζ όταν  ηταν προεδρος με βαση τους Ελληνες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας εκανε συμμαχια μεσα από μια σειρα γαμων μεταξυ Συριων και Ρωσων, 

Με αυτην την παρα πολύ εξυπνη ενεργεια του τοτε προεδρου του Χ. Ασαντ 
τωρα στις πιο δυσκολες στιγμες του το Συριακο εθνος απεκτησε έναν πολυτιμο συμμαχο.

Στην Ελλαδα πλεον κατά γενικη ομολογια ολων δεν υπαρχουν πλεον  αυτην την εποχη γνηγσιες Ελληνιδες και εχουμε  μονον ραγιαδοπουλες.

Οι Ελάχιστες Ελληνιδες είναι πλεον μεςγαλης ηλικιας και με οικογενειες.

Ηδη πολλοι αναζητουν γυναικες στο εξωτερικο.Οσοι είναι οπμως γνήσιοι Ελληνες και θελουν να επιβιωσει το εθνος θα παντρευτουν μια γυναικα από την Συρια, ώστε να επιβιώσουμε ως εθνο9ς και να εχουμε και συμμαχο. 




ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ.


Η Συρια για τους νεοταξιτες είναι ενας ενεργειακός κόμβος, ο οποιος δύναται να αποτελέσει μια αξιόλογη επιλογή διαφοροποίησης των πηγών και των δικτύων τροφοδοσίας τους, καθως και αύξηση της ενεργειακής ασφάλειας. Ταυτόχρονα με αυτό τον τροπο, με τους δικους τους ενεργειακούς αγωγους , δεν θα ειχαν πλεον θεμα εξάρτησης από το την Ρωσια (ρωσικό φυσικό αέριο). Η αιτια του πολεμου στην Συρια, είναι , όταν δυο από τα τσιρακια των εωσφοριστων Κατάρ και Τουρκία, επεδίωξαν να φτιάξουν τον δικό τους αγωγό. Ο οποίος θα ξεκινούσε από το Κατάρ, θα περνούσε από τη Σαουδική Αραβία και την Ιορδανία και από εκεί προς τη Συρία και την Τουρκία. Εν συνεχεία, ο αγωγός θα κατευθυνόταν προς τη Βουλγαρία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Ο αγωγός αυτος θα ηταν η μοναδικη επιλογή απεγκλωβισμού της Ευρώπης από την από τη Ρωσία, σε θεματα ενεργειας. Η Συρία αρνήθηκε όμως να υπογράψει τον αγωγό που ήθελαν Τουρκία και Κατάρ, δηλαδή Αμερικη .Η Συρια υπεγραψε υπέγραψε μια συμφωνια για έναν αγωγό από πλούσια κοιτάσματα του «Pars» , που θα ξεκινουσε απο το Ιράν, ώς το Ιράκ και προς την ίδια τη Συρία για να είναι δυνατή από τα δικά της παράλια η τροφοδοσία της Ευρώπης. Αυτή είναι μια κινηση η οποια είχε την στήριξη και της Μόσχας.Ο αγωγός από το Ιράν στο Ιράκ και στη Συρία ήταν και Ρωσικη επιλογή. Απο την στιγμη όμως που θα έπεφτε ο Άσαντ, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα υπερίσχυαν και ενεργειακά στην περιοχή. Μην ξεχνατε αλλωστε ότι , η Συρία είχε άριστες σχέσεις με το Ιράν, το οποίο ανέκαθεν τη στήριζε.

Από αυτό το σημείο άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη Συρία.

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Άσαντ και το καθεστώς του έπρεπε να φυγουν από τη μέση. Το πιο εύκολο "επιχείρημα", ήταν ότι ο Ασαντ είναι αντιδημοκρατικός δηλαδη όπως ο εθνάρχης Γεωργιος Παπαδόπουλος.

Για αυτό αρχισε αμεσως αυτό ο "εκδημοκρατισμος" της Συριας. Αμεσως άρχισε η επιδότηση της αντιπολίτευσης, από τους νεοταξιτες , από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ στο πλαίσιο της δημιουργίας του στρατού της αντιπολίτευσης με τη στήριξη των Αμερικανων , οι οποίοι προσδοκούσαν να έχουν ρόλο στην μετά Άσαντ εποχή, στα ενεργειακα. Με όλα αυτά ,από τη μια, το Ισραήλ βολευόταν από το εν εξελίξει σενάριο. Από την άλλη, όμως, δεν θα ήθελε να δει την Τουρκια να αποκτά νέα συγκριτικά πλεονεκτήματα. Όταν τα πραγματα δεν πηγαιναν όπως τα ηθελαν οι επικυριαρχοι ,τοτε εχουμε το νέο τους δημιουργημα στην περιοχη της Συριας . Αυτό δεν είναι αλλο απο το Ισλαμικο κρατος. Με αυτό το πραγμα εχουν στοχο και να ριξουν το Ασαντ, και να κατακτησουν Ελλαδα και Ευρωπη.


ΑΞΙΟΣ ΤΙΜΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ
ΔΕΝ ΑΔΙΚΕΙ. ΟΜΩΣΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ,
ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΙΑ 
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΙΑ, (ΠΛΑΤΩΝ, ΝΟΜΟΙ) .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΑΝΤ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ
ΠΛΑΤΩΝΑ.

Αυτό διοτι η Συρία , είναι το μονο ελευθερο κρατος του Αραβικου κοσμου. 

Στην Συρια ολες οι θρησκευτικες μειονότητες εχουν ακριβως τα ιδια δικαιώματα με τους μωαμεθανούς.


Ο Πρόεδρος Μπασαρ Ασαντ  είναι ο προστατης των Χριστιανών στην Συρία.
Οσο παραμενει ο ασαντ στην εξουσια δεν κινδυνευουυν οι χριστιανοι.

Ο προεδρος Μπασαρ Ασαντ μπορει να κρατησει ενωμενο αυτό το εύθραυστο εθνικοθρησκευτικό οικοδόμημα μεσα από την τελεια διακυβερνηση του.


Ο Πρόεδρος Μπασαρ Άσαντ είναι ο εγγυητής της παρουσίας ολων των Χριστιανών στην Συρία.

Οι Ισμαηλιτες, οι Αλεβίτες, οι Χριστιανοί και ολες οι θρησκευτικές μειονότητες είναι φανατικοτατοι υποστηρικτές του Άσαντ, διοτι είναι ο προστατης
της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ τους.

ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ
ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ"
ΠΟΛΕΜΟΥ.

Ολοι γνωρίζουν ότι ενδεχομενη πτώση του ασαντ
θα οδηγήσει στην πλήρη εξολόθρευση και την
θανάτωσή  από τους φανατικούς ισλαμιστες στην
περίπτωση που οι τελευταίοι καταλάβουν την εξουσία στην Συρια.

Κυριολεκτικα η Συρια τελειωνει ως κρατος-εθνος σε ενδεχομενη πτωση του Μπασαρ Ασαντ.







Στην Συρία οι αγαρηνοι οι Χριστιανοί Ελληνορθόδοξοι και οι Καθολικοί, είναι αδέρφια και ζουν μαζί ειρηνικα μεταξυ τους.
Στο μεγάλο αγαρηνο τεμενος της Δαμασκου, το τρίτο πιο σηματντικο  τεμενος σε ολο τον κοσμο για τους ισμαηλιτες φυλάσσεται η κεφαλή του αγιου Ιωάννη του Προδρόμου.

Το τέμενος έχει τέσσερις μιναρέδες από τους οποίους ο ένας είναι αφιερωμένο στον ιησου Χριστο.
Εδώ βλέπουμε ότι ενας στόχος των νεοταξιτων είναι να μην υπαρχουν χριστιανοι στην  Ανατολή στην οποία εζησε ο ίδιος ο Χριστος. Ηδη, στο Ιράκ απέμεινε το 25% των χριστιανών που ζούσε εκεί ενώ στην Συρια ένα 10%.
Οι χριστιανοί της Συρίας αναγκαζονται να φυγουν από τις πόλεις στις οποίες η αγριότητα του πολέμου είναι φοβερη.
Αυτοί οι άνθρωποι καταφεύγουν σε μέρη της Συρίας πιο ασφαλή, είτε φεύγουν για χώρες τις ευρώπης που είναι διατεθειμένες να τους επιτρεψουν την διαμονη.
Ο μεγας σύμμαχος της κυβέρνησης Άσαντ είναι η σιιτική Χεζμπολάx, η οποία προστατεύει τους Αλεβήτες, τους Χριστιανούς και τις άλλες θρησκευτικές μειονότητες που έχουν γίνει στόχος των εξτρεμιστών του isisa.
Τον Άσαντ υποστηρίζουν και φιλειρηνικοί σουνίτες με επικεφαλης τον μεγάλο Σαρακηνο μουφτή της Δαμασκού.
Στο πλευρό της κυβέρνησης μάχονται και τα δύο Κομουνιστικά Κόμματα της Συρίας, όπως και το σοσιαλιστικό κόμμα Μπάαθ.
Το Πατριαρχείο της Αντιόχειας στηρίζει την κυβερνηση Ασαντ ως συνεπεια των διωγμών και των σφαγών των χριστιανών από το Ισλαμικό κράτος.
Το ίδιο ισχύει και με την καθολικη εκκλησια.
Ο καθολικος επίσκοπος στο Χαλέπι , και οι Χριστιανοί της Συρίας στηρίζουν τον Άσαντ ο οποίος πάντα σεβάστηκε τα δικαιώματα των χριστιανων και τους υπερασπίστηκε, όταν με την υποστήριξη της Δυσης, της Σαουδικης Αραβίας και της Τουρκιας, εφθασαν οι τρομοκράτες στη Συρία και τους δολοφονούσαν.
Η σημερινή κρίση στη Συρία παντοτε εχει ως στοχο την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας όπου η συμβίωση χριστιανων και σαρακηνων ήταν παραδειγμα.
Ναι η συμβιωση μεταξυ Χριστιανών και Αγαρηνών στην Συρια αποτελει παγκοσμιο πρωτυπο. Αυτό φυσικα είναι κατι που δεν το επιθυμουν οι νεοταξιτες.
Μεταξυ αλλων στην Συρια οι νεοταξιτες απαιτουν μεσα από την "αντιπολιτευση" τον  διαχωρισμό κράτους και θρησκείας,
Αυτά που ζητουν είναι "δημοκρατια" όπως στην Ελλαδα και διαχωρισμο κρατους και θρησκειας.  
Όπως βλέπετε τιποτε δεν είναι  τυχαιο.οι περιπτώσεις της Ελλαδας και  της Συριας είναι ακριβως ιδιες.1967 -1973 στην Ελλαδα και από το 2011 στην Συρια.
ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ.
Ελευθερια και αξιοπρεπεια.Τα ανωτατα αυτά ιδανικα, η ελευθερια και η αξιοπρεπεια, είναι και τα δυο δημιουργήματα των αρχαιων ιερων Ελλήνων
Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια. Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες. Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους. Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους. Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια. Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. Διαχρονικα οι εχθροι της ανθρωποτητος. κανουν ένα τεραστιο λαθος, διοτι, αγνοουν ότι υπαρχει ενας παναρχαιος απαραβατος νομος οτι το κακο παντα στην αρχη κερδιζει, και παντοτε στο τελος χανει απο της δυναμεις του καλου. Εαν δεν υπηρχε αυτος ο νομος τωρα θα ειχαν κυριαρχησει δια παντος οι εωσφοριστες στον πλανητη. Αυτην την εποχη, από το ετος 2011 εως και το ετος 2017, κανετε εσεις οι Συριοι πραξη, αυτές της υπερτατες αρχες, της Ελευθεριας και της Αξιοπρεπειας, της οποιες δημιουργησαν και της ποτησαν με το αιμα τους εκατομμυρια ηρωων Ελλήνων, στο περασμα των αιωνων. Είναι πολύ παρηγορο ότι ειστε σε θεση να εφαρμόζετε , αυτές της πανανθρώπινες αξιες, αγαπητοι Συριοι. Αυτο διοτι δεν σαπισατε από την σεξουαλικη διαφθορα ως εθνος. Για αυτό μπορειτε να πολεματε για την πατριδα σας, και τον νομιμο προεδρο σας τον Μπασαρ Ασαντ.
Η πατριδα μας η Ελλαδα στην νεοτερη Ελληνικη ιστορια βρισκοταν υπο ξενη κατοχη και την διοικουσαν ξενες δυναμεις και αλλοδαποι βασιλιαδες, από το 1832 μ.Χ. εως την 21η Απριλιου του 1967 μ.Χ. Τοτε ηρθε ο εθνάρχης Παπαδόπουλος και την απελευθερωσε.
Σε ένα τριτοκοσμικο προτεκτορατο, όπως ηταν η πατριδα μας, την οποια μολις την ειχε απελευθερωσει και την ειχε κανει ανεξαρτητη ο εθνάρχης Παπαδόπουλος, τα πρωτα χρονια εξουσιας, της εθνοσωτηριου κυβερνήσεως ηταν παρα πολύ κρίσιμα. Ειδικα μετα τα τοσα πολλα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ τα οποια ειπε στους νεοταξιτες αμερικανους. Για αυτό απαραιτητος χρειαζομασταν την συμμαχια της ρωσιας, ώστε να ειμαστε σε θεση, να επιβιώσουμε αρχικα και στην συνεχεια να γινουμε ένα πολύ ισχυρο κρατος, καθως υπηρχαν ολες οι προϋποθέσεις για αυτό το επίτευγμα. Δυστυχως ο δικος μας ηγέτης δεν αναζητησε, την φιλια-συμμαχια της ρωσιας, όπως εκαναν οι δικοι σας ηγετες ο Χαφεζ και ο Μπασαρ Ασαντ, μετα ανεξαρτησία της πατριδας σας, της Συρίας απο τους Γάλλους. Οι λογοι και οι αιτιες για τους οποιους εριξαν τον Ελληνα ηγετη στις 19 Νοεμβριου του 1973, είναι ακριβως οι ιδιοι για τους οποιους σας πολεμουν εσας αυτην την εποχη. Κοινος παρανομαστης των δυο χωρων, και των δυο ηγετων, του Γεωργιου Παπαδοπουλου, και του Μπασαρ Ασαντ, ηταν η αρνηση τους να παραχωρησουν τον ορυκτο πλουτο των δυο χωρων (Ελλαδα- Συρια), εναντι πινακίου φακης, και να είναι μια ζωη σκλαβοι στους νεοταξιτες. Σε ολες της χωρες που υπαρχει τεράστιος ενεργειακος πλουτος, επεμβαινουν οι νεοταξιτες, με πολεμους, πραξικοπηματα, αλαζουν τους πατριωτες ηγετες, με ηγετες πιονια, και παιρνουν για ένα κομματι ψωμι τα ενεργειακα κοιτασματα των χωρων αυτων


Σε ολες της περιοχες που υπαρχουν πλουσια ενεργειακα κοιτασματα, της εξαθλιωνουν πνευματικα, ηθικα. Το αποτέλεσμα είναι να κυριαρχει η σεξουαλικη διαφθορα, για μπορουν να είναι σε θεση οι εωσφοριστες να εκμεταλευονται τον ενεργειακο πλουτο των χωρων αυτων. Στην Συρια όμως την πατριδα σας, απετυχαν να την εξαθλιωσουν ηθικα και πνευματικα. Ευτυχως για εσας δεν μπορεσαν να σας
"εκδημοκρατισουν", όπως εκαναν στον δικο μας λαο, μετα την πτωση του Εθναρχου Γεωργιου Παπαδοπουλου. Η ψευτικη δημοκρατια που επεβαλαν οι Αμερικανοι, εφερε εκ νεου την σκλαβια στο εθνος μας, μαζι με την αδικια, την διαφθορα, την αταξια, την την ανομια. Ακομη εφερε της αυτοκτονιες, τα ορφανα παιδια, εξαιτιας των αυτοκτονιων, τους αστεγους, τους ανεργους, τους αδικημένους Ελληνες. Τα ιδια ακριβως θα παθαινατε και εσεις εάν ηταν σε θεση να σας "εκδημοκρατισουν". Όμως εσεις αντιστέκεστε ηρωικα. 



Σε αυτην την εποχη της απολυτης παρακμης υπαρχουν οι εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν τον κανονα. Υπαρχουν γυναικες οι οποιες δεν εχουν σαπισει απο την σεξουαλικη διαφθορα. Το αποτελεσμα ειναι να στεκονται με πολυ μεγαλη ηθικη, με παρα πολυ μεγαλη αξιοπρεπεια και να συμβαλλουν τα μεγιστα στην επιβιωση της πατριδος τους.
Γυναικες οι οποιες με την γεναιοτητα τους εξευτελισαν πολλους απο τους δηθεν "αντρες" του δυτικου κοσμου, οι οποιοι εχουν σαπισει απο την μοδα-νεα ταξη και ειναι ανικανοι σε ολα.
Σην σημερινή εποχη υπαρχουν ακομη γυναικες ανθρωποι, γυναικες με πολυ μεγαλη αξια και τιμη. Αυτές είναι οι Συριες γυναικες οι οποιες πολεμουν με μεγαλη γενναιοτητα στην Συρια την νεα ταξη πραγματων.

Γυναίκες πολυ νεες και μεγαλυτερων ηλικιων, οι οποιες δεν φλερταρουν με καποιον συνομηλικο τους,για να μολυνθουν, αλλα ζουνε με την σκεψη πως θα πολεμησουν οσο το δυνατον καλυτερα ώστε να συνδραμουν στην απελευθερωση της πατριδος τους από τους νεοταξιτες. Ζουνε ολες αυτές οι γυναικες με τον κίνδυνο να σκοτωθουν.
Τα βραδια δεν αγκαλιάζουν τον σύντροφο τους, αλλά το οπλο τους, γιατί αυτο τις προστατευει απο τον εχθρό, γυναίκες που αντί να προσδοκούν να φέρουν μια νέα ζωή στον κόσμο, εκπαιδεύονται να αποφύγουν τον θάνατο, αλλα και πως θα τον προκαλέσουν.
Γυναικες με τιμη και αξιοπρεπεια οι οποιες δεν σαπισαν απο την σεξουαλικη διαφθορα, και την μοδα. Για αυτό είναι σε θεση να προσφερουν τα μεγιστα στην πατριδα τους, την Συρια.
Για αυτό οι Συριοι παραμενουν ελευθεροι, σε αντιθεση με εμας που σκλαβωθήκαμε, εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας. Οι Συριες Γυναικες εχουν φυσικη ομορφια, και όχι ψευτικη με πλαστικες, μακιγιαζ κλπ. Μην ξεχνατε ότι συμφωνα με τους πατερες της Εκκλησιας το βαψιμο είναι εωσφορικη πλανη και κατα συνεπεια μεγαλη προσβολή προς τον Θεο.
Αυτό διοτι παρουσιαζουν μια ψευτικη εξωτερικη εμφανιση, ενώ ταυτόχρονα βαφονται όπως αυτές που ασκουν την πορνεια. Οι Συριες είναι Γυναικες με τιμη, ηθος, αξιοπρεπεια, καλοσυνη. Αυτές οι γυναικες είναι μονον σε θεση αυτην την στιγμη να μεγαλωσουν της επομενες γενιες Ελληνων ηρωων. Οι Συριες χριστιανες που πολεμουν στο μετωπο, είναι οι μονες κατάλληλες γυναικες, για εμας τους Ελληνες ώστε να επιβιώσουμε ως εθνος. Ακομη είναι κατάλληλες οι Ελληνοσυριες που κατοικουν πολλους αιωνες στην Συρια. Σε αυτην την κατευθυνση θα πρεπει να κινηθούμε οργανωμένα και ομαδικα, εαν ειμαστε πραγματικοι Ελληνοχριστιανοι, και εάν θελουμε να επιβιώσουμε ως εθνος. Όλα αυτά μεχρι να δημιουργήσουμε εκ νεου πραγματικες Ελληνιδες γυναικες. Οι νεες Ελληνιδες μαζι με της Χριστιανες από την Συρια, και της Ελληνοσυριες, θα δημιουργησουν ένα νέο παρα πολύ ισχυρο Ελληνικο εθνος.

Τα προηγουμενα χρονια στην σαπια από την σεξουαλικη διαφθορα Ελλαδα, ηταν στην νεοταξικη μοδα, οι εκδιδόμενες γυναικες του πρωην ανατολικου μπλοκ.
Στον αντιποδα τωρα για εμας τους γνησιους Ελληνοχριστιανους είναι οι πολεμιστριες Συριες Χριστιανες, και γενικα οι Συριες Χριστιανες, με της Ελληνοσυριες. 
Οι πραγματικες Ελληνιδες χριστιανες, πρεπει παντοτε να βαδιζουν στον δρομο του Χριστου. Έναν δρομο που χαραξε η Αυγουστα Αγια Ελενη και ακολουθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνιδες.

Την εποχη του μεσαιωνα υπηρχαν γνησιες Ελληνιδες. Για αυτό είμασταν στην κορυφη του μεσαιωνικου κοσμου. 

Ολες οι γνησιες Ελληνιδες,ολους εκεινους τους αιωνες κάθε κυριακη παντοτε, πηγαιναν στην Εκκλησια. Η εκκλησια αποτελουσε τροπο ζωης για ολες της γνησιες Ελληνιδες και τους Ελληνες.
Ηταν για τους Ελληνες η Εκκλησια η πρωτη τους προτεραιοτητα. Ακομη πηγαιναν σε εσπερινούς , αγρυπνιες κλπ. Ολους εκεινους τους αιωνες , κάθε εβδομαδα, γιατι οι ανδρες απουσιαζαν μονιμος στα πεδια των μαχων, οι Ελληνιδες εκαναν φιλανθρωπιες. Πηγαιναν συνεχεια σε νοσοκομεια με φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν κανεναν απολυτος συγγενή. Εκει τους εκαναν παρεα, ενώ τους εδιναν παντοτε ελεημοσυνη. Για τους ιδιους λογους, πηγαιναν στα φτωχοκομεία, και εκαναν παρεα στους φτωχούς ενω τους εδιναν παντοτε ελεημοσυνη. Επισης πηγαιναν σε κρατουμενους. Από αυτές της εξαιρετικες, μονογαμικες, ηθικες Ελληνιδες , γεννηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων αυτοκρατορων, στρατηγων, ανωτατων αξιωματικων , στρατιωτών του μεσαιωνα.
Οι αγιοι Ελληνες κρατουσαν ελευθερη την Ελλαδα, ενώ ταυτόχρονα την ειχαν παγκοσμια αυτοκρατορια. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453). Εξαιτιας των χρηστων ηθων , οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους , εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.
 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες. Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ
ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ
ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ,
Η ΣΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ
ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ
ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.  
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΑΣΑΝΤ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΙ
ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΑΙΔΡΟ ΤΗΣ
ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ
ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ
ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ
"ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ
ΔΙΟΤΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ
ΗΘΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΘΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 135 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ  ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ
ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ
ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ
ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΣΥΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Ο ΑΣΑΝΤ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΚΟΜΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο
ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ
ΦΙΛΗ ΣΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ
ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΟΛΕΣ ΟΙ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.
ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ
ΘΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
ΒΑΔΙΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ
ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ
ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΛΕΣ. ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ 
ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΜΟΔΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΘΙΚΗ
ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ
ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ
ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ
ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
  

Δείτε και εδώ


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

.ksipnistere.com