Παρασκευή, Απριλίου 21

Πάμε μαζί για τη μεγάλη Αλλαγή

Πάμε μαζί για τη μεγάλη Αλλαγή
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ  
Από σήμερα και κάθε Δευτέρα το newsbomb.gr καλεί όλους εσάς που δεν αντέχετε πια αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα, που αναζητάτε μαζί μας το υγιές, καινούριο στην πολιτική ζωή της χώρας και στους πολιτικούς μας, να ξεκινήσουμε μαζί τη μεγάλη μάχη για την Αλλαγή.

Από σήμερα και κάθε Δευτέρα θα συζητάμε μαζί σας κεφαλαιώδη ζητήματα της Δημοκρατίας μας
και του πολιτικού συστήματος αναζητώντας την κάθαρση σε ένα διεφθαρμένο σύστημα, που μας έχει φέρει στα σημερινά αδιέξοδα.

Πρώτο θέμα μας σήμερα η ασυλία υπουργών και βουλευτών και η παραγραφή των αδικημάτων τους. Όλων αυτών των πολιτικών που παρανομούν αλλά δεν τους ενοχλεί κανείς. Που κλέβουν και ρημάζουν αλλά τα αδικήματά τους με χίλιους τρόπους παραγράφονται. Που προκαλούν με παραβατικές συμπεριφορές αλλά όλα κουκουλώνονται με διάφορες εξεταστικές στη βουλή.
Πανελλαδικό αίτημα: δικαστική αντιμετώπιση υπουργών και βουλευτών για τις παρανομίες τους, ακριβώς όπως και ο απλός πολίτης.
Αυτό είναι τα θέμα μας για τη μεγάλη αλλαγή στο πολιτικό μας σύστημα αυτή την εβδομάδα.
Οι απόψεις και οι παρατηρήσεις σας θα παρουσιάζονται στο newsbomb.gr που ξεκινάει σήμερα αυτό το δημόσιο διάλογο μαζί σας για μια καλύτερη, αυριανή Ελλάδα.