Πέμπτη, Απριλίου 27

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Φωφάρα Γεννηματά που έδωσε τις περισσότερες Ιθαγένειες σε ΛΑΘΡΟμετανάστες ως αρμόδια τομεάρχης του κόμματος επί ΠΑΣΟΚ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Φώφη
Υπάρχει τελικά ένας έρωτας με τον αριθμό 6. Όλες οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα δείχνουν ένα 6 και κάτι για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΠΑΣΟΚ δηλαδή με ολίγον Γιώργο.

Στο 6,3 «κόλλησε» και ο Benoit Hamon του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας που από πλειοψηφικό ρεύμα περιορίστηκε σε μονοψήφιο ποσοστό. Η Σοσιαλιστική Διεθνής προσαρμόζεται στα standards που απαιτούν οι χαλεποί καιροί για τη Σοσιαλδημοκρατία. Ενδεχομένως, να πρόκειται για συνομωσία σατανιστικού τύπου, αφού το 6 παραπέμπει σε εφιαλτικές αναφορές.

Ο Hamon διέθετε την ευθιξία και την πολιτική ευαισθησία να αναλάβει το σύνολο των ευθυνών που υπέστη το κόμμα του αν και ανέλαβε να βγάλει το φίδι από την τρύπα όταν όλοι οι άλλοι, Φρανσουά Ολάντ προεξάρχοντος, έκαναν την πάπια. Μετά και τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Φώφης, διότι προφανώς δική της είναι (και του μέντορα της… ξέρει η ίδια), θα αναλάβει τις ευθύνες της η ηγέτης της ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας για το επερχόμενο συνεδριακό φιάσκο (με λένε …Νίκο); Μπά. Πού τέτοιες ευαισθησίες.

Εδώ ομιλούμε για «πολυθρόνα» και όχι απλώς για καρέκλα. Και μάλιστα λουδοβίκειας τεχνοτροπίας σε πλουμιστό ροκοκό.